2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben iki hamileliğimdede liarac kullandım göbeğimde ve kalçamda tek bir çatlağım bile yok 25 kg almama rağmen.ama kimse beni bacak araları için uyarmamıştı ben sizi uyarayım yalnızca göbeğinize ve kalçanıza sürmeyin bacak aralarıda çok çatlıyo.bitkisel düşünen varsa en iyisi kakao yağı.kaşıntı başlamışsa cilt gerilmeye başlamıştır kullanmaya başlamalısınz.

Bende 11 inrandevu aldım ama korkuyorum ,doktor beni baya korkuttu betan çok yüksek dedi falan

Aynen benimde aklima gelmemisti o zaman ,bacaklarin dıs kısmında ama azzcikk olmuştu

Canım ben bulantı bilekliği aldım..bence etkisi oldu kesinlikle, tabiki yine kusuyorum ama birazcık rahatladım, bunun için bile değer..bir de bir kutu mide bulantısı hapı bitirdim mecburen

4 ay sonunda geçti mi bulantınız peki? benim de aşırı bulantım var. kımıldayamıyorum aynı şekilde full yatıyorum. herşeyden içim bulanıyor. umutla cevabınızı bekliyorum.

Yeni gelen arkadaşlar var aramıza ilk sayfada gebe takvimimiz var orada bulunan bilgileri yaş, SAT, şehir beklenen doğum vb.... bilgilerinizi
A anidefteri Beyiss ve benimle iletişime geçerek paylaşabilirsiniz. İster mesaj ister bizden birini etiketleyerek sayfada paylaşabilirsiniz

Ben kendi ellerimizle yaptigimiz zeytinyagi surup sariyordum sık sık da yikaniyrdum zaten hic bise olmadi şükür belkide olmicakti ama bilemiyrm ,bu gebeligimdede yapmayi dusunuyrm ,tabi sık sık yıkanmayi sevenler yapsin
Çok iyi yapmışsın canım orijinal zeytinyağı nemlendirme için birebir

Ben hergün iki tane sert kivi yiyorum ekşi olsun diye özellikle öyle seçiyorum. sanki onu yeyince rahatlatıyo beni. Bol c vitamini bide belki sana da iyi gelir tavsiye ederim . Bide soğuk su iyi geliyo oda sıcaklığında olansa midemi bulandırıyo. Minnak abimiz var biizm bide evde habire canı bişey istiyo kuzumun bi yandan öğürüp bi yandan yapıyorum

Teşekkürler aklımızda olsun bu iyi oldu kenara not alıcam. Ben ilk hamileliğimde çatlamadım ödem toplamadım şişmedim totalde 7.5-8 kilo aldım ama bu hamileliğim çok başka gidiyo şimdiden 2-3 kilo aldım ve şiştim ve muhtemelen çatlıcam da

4 ay sonunda geçti mi bulantınız peki? benim de aşırı bulantım var. kımıldayamıyorum aynı şekilde full yatıyorum. herşeyden içim bulanıyor. umutla cevabınızı bekliyorum.
Evet dört ay bitince geçti. Bu bı süreç. Çokta zor bı süreç ama geçiyor çok şükür

Kızlar ilk hamileliğimde bende lierac kakao yağı ve zeytinyağı kullandım..herhün birini sürüyodum,bazen aynısını..ama düzenli kullandım hiç çatlamadım..7 kilo aldım ama kullandıklarımında faydası oldu bence,yine böyle yapıcam

Arkadaslar midesi bulananlar nasıl yatıyorsunuz ben yatınca cok kötü oluyorum bütün yediklerim tekrar bogazıma cıkmıyor resmen midem sindiremiyor ne yesem. Yemezsemde cok ac kalıyorum aclıga dayanamıyorum yani yedikten sonra ayakta olmak rahatlatıyor sadece yattıgım an midem bulanıyor napcam bilemedim

Kizzzlarrrr aranizda varmi evham yapan 9 haftalik oldum ama cok uzun ve endiseli gidio bir sonra gel dedi 15 gun oldu sanki aylar gecti,bi sıkıntı olsa rahatsiz olurum degilmi,

Bogazıma cıkıyor demek istemiştim yanlıs olmus

Kizzzlarrrr aranizda varmi evham yapan 9 haftalik oldum ama cok uzun ve endiseli gidio bir sonra gel dedi 15 gun oldu sanki aylar gecti,bi sıkıntı olsa rahatsiz olurum degilmi,
Neden endişeli gidiyor düşük riski VS filan varmı benmde 9+1oldu cok endişe etmiyorum acıkcası hersey olagan gidiyomus gibi geliyor

Evet ekşi olması iyi geliyor muhtemelen. Allah kolaylık versin çocuklarla da zor oluyor böyle bı dönem. Anlayabiliyorum. Benim bulantı yok bu sefer çok şükür. Bu bulantıyı önceki hamileliğimde yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…