Kızlar ben iki hamileliğimdede liarac kullandım göbeğimde ve kalçamda tek bir çatlağım bile yok 25 kg almama rağmen.ama kimse beni bacak araları için uyarmamıştı ben sizi uyarayım yalnızca göbeğinize ve kalçanıza sürmeyin bacak aralarıda çok çatlıyo.bitkisel düşünen varsa en iyisi kakao yağı.kaşıntı başlamışsa cilt gerilmeye başlamıştır kullanmaya başlamalısınz.
Bende 10 gün önce gitmiştim sata göre 6+3 tü görememiştik. Ayın 10 unda gidicem tekrar. Olabiliyormuş böyle şeyler. Korkma. Sen ne zaman gideceksin tekrar
Çoook çoook geçmiş olsun. Tahin tüketebilir sin bal yada pekmezle tatlandirip. Tahin zehir atıyor vücuttan.birde yoğurt. Hergun tüket en kısa sürede atarsın inşallah.
Çok şükür.bendede çok uyku var. Bıraksalar herhalde 24 saati uyuyarak geçiricem
Kızlar ben iki hamileliğimdede liarac kullandım göbeğimde ve kalçamda tek bir çatlağım bile yok 25 kg almama rağmen.ama kimse beni bacak araları için uyarmamıştı ben sizi uyarayım yalnızca göbeğinize ve kalçanıza sürmeyin bacak aralarıda çok çatlıyo.bitkisel düşünen varsa en iyisi kakao yağı.kaşıntı başlamışsa cilt gerilmeye başlamıştır kullanmaya başlamalısınz.
Kızlar bana yardım edin, bilenler tecrübeli olanlar ben bir haftadır mide bulantısı dan bişey süremiyorum ağzıma. Tek kalıyorum görev gereği. Eşim dahi başka şehirde. Mutfağın kapısından geçemiyorum. Aklıma gelen her yiyecekten tiksiniyorum.yiyemedikçe başım dönüyor. Midem boş olduğu halde kusuyorum. Ne yapsam iyi gelir fikri olan var mı. Tuzlu kraker felan aldım ama onları bile içim çekmiyor. Yediğim leblebiyi dahi çıkarıyorum. Bu bulantı bileklikleri felan çare olur mu acaba?
Canım ben bulantı bilekliği aldım..bence etkisi oldu kesinlikle, tabiki yine kusuyorum ama birazcık rahatladım, bunun için bile değer..bir de bir kutu mide bulantısı hapı bitirdim mecburen
Ben daha önceki gebeligimde bundan belkide daha şiddetli yaşadım bunu. Kusma yoktu ama o bulantı mahvetti dört ay hastalıklı gibi yattım. 1 milim dahi kımıldayamadım. Kımıldasam mahvoluyordum. Hiç bişey yapamadım cektim dört ay.Yemek yiyemedim çok kilo verdim. Yanlış hatırlamıyorsam 15 kilo. Sadece belli zamanlarda portakal gibi meyveleri tükettim. İçimi ferahlatti. O kadar yani. Bence dene o bilekliği. İyi gelebilir
4 ay sonunda geçti mi bulantınız peki? benim de aşırı bulantım var. kımıldayamıyorum aynı şekilde full yatıyorum. herşeyden içim bulanıyor. umutla cevabınızı bekliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar var aramıza ilk sayfada gebe takvimimiz var orada bulunan bilgileri yaş, SAT, şehir beklenen doğum vb.... bilgilerinizi AanidefteriBeyiss
ve benimle iletişime geçerek paylaşabilirsiniz. İster mesaj ister bizden birini etiketleyerek sayfada paylaşabilirsiniz
Ben kendi ellerimizle yaptigimiz zeytinyagi surup sariyordum sık sık da yikaniyrdum zaten hic bise olmadi şükür belkide olmicakti ama bilemiyrm ,bu gebeligimdede yapmayi dusunuyrm ,tabi sık sık yıkanmayi sevenler yapsin
Ben daha önceki gebeligimde bundan belkide daha şiddetli yaşadım bunu. Kusma yoktu ama o bulantı mahvetti dört ay hastalıklı gibi yattım. 1 milim dahi kımıldayamadım. Kımıldasam mahvoluyordum. Hiç bişey yapamadım cektim dört ay.Yemek yiyemedim çok kilo verdim. Yanlış hatırlamıyorsam 15 kilo. Sadece belli zamanlarda portakal gibi meyveleri tükettim. İçimi ferahlatti. O kadar yani. Bence dene o bilekliği. İyi gelebilir
Ben hergün iki tane sert kivi yiyorum ekşi olsun diye özellikle öyle seçiyorum. sanki onu yeyince rahatlatıyo beni. Bol c vitamini bide belki sana da iyi gelir tavsiye ederim . Bide soğuk su iyi geliyo oda sıcaklığında olansa midemi bulandırıyo. Minnak abimiz var biizm bide evde habire canı bişey istiyo kuzumun bi yandan öğürüp bi yandan yapıyorum
Teşekkürler aklımızda olsun bu iyi oldu kenara not alıcam. Ben ilk hamileliğimde çatlamadım ödem toplamadım şişmedim totalde 7.5-8 kilo aldım ama bu hamileliğim çok başka gidiyo şimdiden 2-3 kilo aldım ve şiştim ve muhtemelen çatlıcam da
4 ay sonunda geçti mi bulantınız peki? benim de aşırı bulantım var. kımıldayamıyorum aynı şekilde full yatıyorum. herşeyden içim bulanıyor. umutla cevabınızı bekliyorum.
Kızlar ilk hamileliğimde bende lierac kakao yağı ve zeytinyağı kullandım..herhün birini sürüyodum,bazen aynısını..ama düzenli kullandım hiç çatlamadım..7 kilo aldım ama kullandıklarımında faydası oldu bence,yine böyle yapıcam
Arkadaslar midesi bulananlar nasıl yatıyorsunuz ben yatınca cok kötü oluyorum bütün yediklerim tekrar bogazıma cıkmıyor resmen midem sindiremiyor ne yesem. Yemezsemde cok ac kalıyorum aclıga dayanamıyorum yani yedikten sonra ayakta olmak rahatlatıyor sadece yattıgım an midem bulanıyor napcam bilemedim
Kizzzlarrrr aranizda varmi evham yapan 9 haftalik oldum ama cok uzun ve endiseli gidio bir sonra gel dedi 15 gun oldu sanki aylar gecti,bi sıkıntı olsa rahatsiz olurum degilmi,
Arkadaslar midesi bulananlar nasıl yatıyorsunuz ben yatınca cok kötü oluyorum bütün yediklerim tekrar bogazıma cıkmıyor resmen midem sindiremiyor ne yesem. Yemezsemde cok ac kalıyorum aclıga dayanamıyorum yani yedikten sonra ayakta olmak rahatlatıyor sadece yattıgım an midem bulanıyor napcam bilemedim
Kizzzlarrrr aranizda varmi evham yapan 9 haftalik oldum ama cok uzun ve endiseli gidio bir sonra gel dedi 15 gun oldu sanki aylar gecti,bi sıkıntı olsa rahatsiz olurum degilmi,
Ben hergün iki tane sert kivi yiyorum ekşi olsun diye özellikle öyle seçiyorum. sanki onu yeyince rahatlatıyo beni. Bol c vitamini bide belki sana da iyi gelir tavsiye ederim . Bide soğuk su iyi geliyo oda sıcaklığında olansa midemi bulandırıyo. Minnak abimiz var biizm bide evde habire canı bişey istiyo kuzumun bi yandan öğürüp bi yandan yapıyorum
Evet ekşi olması iyi geliyor muhtemelen. Allah kolaylık versin çocuklarla da zor oluyor böyle bı dönem. Anlayabiliyorum. Benim bulantı yok bu sefer çok şükür. Bu bulantıyı önceki hamileliğimde yaşamıştım
Ya geçmişi bulamıyorumda birinin canı erik istemişti ya bugün karışık turşu ikram ettiler onun içinde vardı.Karışık turşu bul eriği bulamassan.ay sakın canım çekti yazmayın bak yazimmi yazmayayımmi diye çok düşündüm