2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben 4 +1 im şuan.4+3 te doktora gideceğim.Vajinal ultrasonla kese görünür mü?Vajinal ultrason çok acıtıyor mu
Kese görünme ihtimali var. Ama tabi kesin diyemeyiz. Vajinal ultrason acıtmıyor merak etme. Sakince nefes al tam içine girdirdiğinde nefes ver. Umarım her şey yolunda gider

Kızlar ben 4 +1 im şuan.4+3 te doktora gideceğim.Vajinal ultrasonla kese görünür mü?Vajinal ultrason çok acıtıyor mu
Kese görünme ihtimali var. Ama tabi kesin diyemeyiz. Vajinal ultrason acıtmıyor merak etme. Sakince nefes al tam içine girdirdiğinde nefes ver. Umarım her şey yolunda gider

Acaba haftalarımız aynı mı yoksa bunun haftaya ilgisi yok da kişiye göre değişiyor mu bu değer. Ben 27 Aralık da oldum son adetimi
Benimde 30 aralik son adet,kisiden kisiye elbette degisiyodur birgun bile fark edio ,onemli olan sonuc iyi olsun ya hayirlisiyla

Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre
Banada bebegi görmek icin iki hafta snra gel dedi 13 une gidicem,cok dusunmemeye calis cabuk gecio gunler:)

Merhaba, canım evet maalesef ağır bi ilaç. Adedi 5 mg günlük alınması gerekenden çok fazla içeriyormuş. şuan benim kullandığım 1 mg bile değil düşün yani. 6 ay kadar kullandım ilk gebeliğimde şükürler olsun sağlıklı bir kızım var içini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıkla kucaklarsın bebeğini ama farklı bir marka ile devam et canım iki doktora sordum ikisi de tavsiye etmediler folbiolu

Her doktor bisi dio iste bizde boyle kivraniyrz sordum yoo bisi olmaz dedi ama ben endiseliyim tabi hikayemide bilio 3 kurtajmda var belki onlara dayanaraktan ihtiyacim oldugunu dusunuyo falanmi blmiyrm,haftaya bebegi gormek icin gidicem insallah

Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre

Öncelikle hayırlı olsun canım benim son adet tarihim de 26 aralıktı. Salı günü doktora gittim sadece kese göründü. Haftaya gel bebeği görürüz dedi ama 2 hafta bekleyeceğim hemen gitmeyi düşünmüyorum.

Her doktor bisi dio iste bizde boyle kivraniyrz sordum yoo bisi olmaz dedi ama ben endiseliyim tabi hikayemide bilio 3 kurtajmda var belki onlara dayanaraktan ihtiyacim oldugunu dusunuyo falanmi blmiyrm,haftaya bebegi gormek icin gidicem insallah

Bende ilk gebeliğimde o kadar yüksek ilaç aldığım için çok öfkelendim önceki doktoruma. herkes farklı bi şey söylüyor. Diyetisyen doktora da sordum o da gün içersinde alınması gerekenden çok fazla olduğunu söyledi. Sen yine de bi araştır canım doktoruna da sor senin durumunu biliyordur daha iyi aydınlatabilir.

canim ben de vajinal usg ile 4+6'da keseyi gordum, daha once vajinal muayene oldun mu bilmiyorum ama ben bisey hissetmedim doktor jel suruyor zaten anlamiyorsun cok kisa suruyor

Aynı ilerleyeceğiz senle desene bana da doktor 2 hafta sonra gel dedi beni çok heyecanlı görünce garantilemek istedi galiba

Kese görünme ihtimali var. Ama tabi kesin diyemeyiz. Vajinal ultrason acıtmıyor merak etme. Sakince nefes al tam içine girdirdiğinde nefes ver. ☺ Umarım her şey yolunda gider
inşallah görür canım sağ ol cevabın için

canim ben de vajinal usg ile 4+6'da keseyi gordum, daha once vajinal muayene oldun mu bilmiyorum ama ben bisey hissetmedim doktor jel suruyor zaten anlamiyorsun cok kisa suruyor
işte hiç olmadım canım ondan merak ettim inş acımaz.ben 4 hafta 3 gün olucam inş görünür

Maşallah ben de cumartesiye randevu aldım 4+4 de olcam o zaman vajinalde biz de görürüz inşallah dün kan verdim 717 çıktı betahcg. Sizin ultrason günü kaçtı acaba kan değeriniz?

Maşallah ben de cumartesiye randevu aldım 4+4 de olcam o zaman vajinalde biz de görürüz inşallah dün kan verdim 717 çıktı betahcg. Sizin ultrason günü kaçtı acaba kan değeriniz?
aa ben de cumartesi canım ben 4+3 bakalım ne olacak :)

aa ben de cumartesi canım ben 4+3 bakalım ne olacak :)
İnşallah kese görürüz canım görmesek de normal daha erken ama inşallah görürüz doktor bana salı gel dedi ama 2 günde betahcg 187 den 700lere çıkınca artış güzel ctesi geleyim mi diye aradım artık

bana cumartesi gel dedi.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığından kimseye söylemiyorum şuan o yüzden de işten izin almıyorum çakarlar diye haftasonları gidiyorum.yoksa valla hafta içi gider stres yaşamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…