Kese görünme ihtimali var. Ama tabi kesin diyemeyiz. Vajinal ultrason acıtmıyor merak etme. Sakince nefes al tam içine girdirdiğinde nefes ver.Kızlar ben 4 +1 im şuan.4+3 te doktora gideceğim.Vajinal ultrasonla kese görünür mü?Vajinal ultrason çok acıtıyor mu
Kese görünme ihtimali var. Ama tabi kesin diyemeyiz. Vajinal ultrason acıtmıyor merak etme. Sakince nefes al tam içine girdirdiğinde nefes ver.Kızlar ben 4 +1 im şuan.4+3 te doktora gideceğim.Vajinal ultrasonla kese görünür mü?Vajinal ultrason çok acıtıyor mu
Benimde 30 aralik son adet,kisiden kisiye elbette degisiyodur birgun bile fark edio ,onemli olan sonuc iyi olsun ya hayirlisiylaAcaba haftalarımız aynı mı yoksa bunun haftaya ilgisi yok da kişiye göre değişiyor mu bu değer. Ben 27 Aralık da oldum son adetimi
Banada bebegi görmek icin iki hafta snra gel dedi 13 une gidicem,cok dusunmemeye calis cabuk gecio gunler:)Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre
Karindan mi göründü keseAmin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre
Ay mrb kafamda deli sorular varken yazini okudum,folbiol a agir diorlar,ben gebelikten once bi kutu kullandm simdi gebeyim doktor biraktirmadi bisi olmaz dedi ama kimisi birgun arayla kullaniyrmus agir oldugu icin korkuyrm bugun icmedim ya,doktora da bi kere sordum bi daha sormak istemiyrm
Her doktor bisi dio iste bizde boyle kivraniyrz sordum yoo bisi olmaz dedi ama ben endiseliyim tabi hikayemide bilio 3 kurtajmda var belki onlara dayanaraktan ihtiyacim oldugunu dusunuyo falanmi blmiyrm,haftaya bebegi gormek icin gidicem insallahMerhaba, canım evet maalesef ağır bi ilaç. Adedi 5 mg günlük alınması gerekenden çok fazla içeriyormuş. şuan benim kullandığım 1 mg bile değil düşün yani. 6 ay kadar kullandım ilk gebeliğimde şükürler olsun sağlıklı bir kızım var içini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıkla kucaklarsın bebeğini ama farklı bir marka ile devam et canım iki doktora sordum ikisi de tavsiye etmediler folbiolu
Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre
Her doktor bisi dio iste bizde boyle kivraniyrz sordum yoo bisi olmaz dedi ama ben endiseliyim tabi hikayemide bilio 3 kurtajmda var belki onlara dayanaraktan ihtiyacim oldugunu dusunuyo falanmi blmiyrm,haftaya bebegi gormek icin gidicem insallah
Ay hadi İnşallahsevindim adınıza maşallah :) bence normal hem bebeği göreceksiniz hem de kalp atışını duyacaksınız büyük ihtimal :)
canim ben de vajinal usg ile 4+6'da keseyi gordum, daha once vajinal muayene oldun mu bilmiyorum ama ben bisey hissetmedim doktor jel suruyor zaten anlamiyorsun cok kisa suruyorKızlar ben 4 +1 im şuan.4+3 te doktora gideceğim.Vajinal ultrasonla kese görünür mü?Vajinal ultrason çok acıtıyor mu
Aynı ilerleyeceğiz senle deseneÖncelikle hayırlı olsun canımbenim son adet tarihim de 26 aralıktı. Salı günü doktora gittim sadece kese göründü. Haftaya gel bebeği görürüz dedi ama 2 hafta bekleyeceğim hemen gitmeyi düşünmüyorum.
inşallah görür canım sağ ol cevabın içinKese görünme ihtimali var. Ama tabi kesin diyemeyiz. Vajinal ultrason acıtmıyor merak etme. Sakince nefes al tam içine girdirdiğinde nefes ver. ☺ Umarım her şey yolunda gider
işte hiç olmadım canım ondan merak ettim inş acımaz.ben 4 hafta 3 gün olucam inş görünürcanim ben de vajinal usg ile 4+6'da keseyi gordum, daha once vajinal muayene oldun mu bilmiyorum ama ben bisey hissetmedim doktor jel suruyor zaten anlamiyorsun cok kisa suruyor
acimaz canim kendini sıkma sadece nefes al, eger degerin 1500lerin uzerine ciktiysa gorulur diye tahmin ediyorumişte hiç olmadım canım ondan merak ettim inş acımaz.ben 4 hafta 3 gün olucam inş görünür
Maşallah ben de cumartesiye randevu aldım 4+4 de olcam o zaman vajinalde biz de görürüz inşallah dün kan verdim 717 çıktı betahcg. Sizin ultrason günü kaçtı acaba kan değeriniz?canim ben de vajinal usg ile 4+6'da keseyi gordum, daha once vajinal muayene oldun mu bilmiyorum ama ben bisey hissetmedim doktor jel suruyor zaten anlamiyorsun cok kisa suruyor
inşallah canım :)acimaz canim kendini sıkma sadece nefes al, eger degerin 1500lerin uzerine ciktiysa gorulur diye tahmin ediyorum
aa ben de cumartesi canım ben 4+3 bakalım ne olacak :)Maşallah ben de cumartesiye randevu aldım 4+4 de olcam o zaman vajinalde biz de görürüz inşallah dün kan verdim 717 çıktı betahcg. Sizin ultrason günü kaçtı acaba kan değeriniz?
İnşallah kese görürüz canım görmesek de normal daha erken ama inşallah görürüzaa ben de cumartesi canım ben 4+3 bakalım ne olacak :)
bana cumartesi gel dedi.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığından kimseye söylemiyorum şuan o yüzden de işten izin almıyorum çakarlar diye haftasonları gidiyorum.yoksa valla hafta içi gider stres yaşamazdımİnşallah kese görürüz canım görmesek de normal daha erken ama inşallah görürüzdoktor bana salı gel dedi ama 2 günde betahcg 187 den 700lere çıkınca artış güzel ctesi geleyim mi diye aradım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?