2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hepinize iyi akşamlar kızlar,
Eve yeni girdim, kahvemi yaptım oturdum şükür. Dün canım birşeyler istemişti. Bugün bir arkadaşımız sizi yemeğe götüreyim dedi, gittiğimiz yerde tam da istediğim gibi yemek yedim diğer isteğimi de komşuma sipariş etmiştim, gelir gelmez onu da aldım, tok karnına onu da yedim ayy tartı su an 69 gösteriyor, patliycamm resmen Tartıya çıkarken göğüslerim de büyüdü onlar da ağır cekiyordur dedim ya pes yani bana , çok güldüm sonra ama şimdiden kilo aldım demek istemiyorum, umut fakirin ekmeği işte Dahiliye doktorum, diyetisyenim ve kadın doğum doktorum kilo alma dedikçe aldım galiba gözlerine gozukmeyeyim bir müddet diycem ama cumartesi kadın doğum doktoruma gitmeye can atıyorum su an , yapacak birşey yok, yarın dikkat edeyim diycem ama söz veremiyorum

Canım evet geçiyor hiç merak etme❤ ilk hamileliğimde bulantıdan yatıyodum ben de ama ilerleyen aylarda geçiverdi
Canım inşallah yaa Çok zorlanıyorum gerçekten. Sabretmeye çalışıyorum ama kilo veriyorum bu hamileliğinde nasıl canım? Her seferinde ayrı oluyormuş.. umarım bunda daha iyisindir

Madem suyu iç bide ayran yatmani kolaylastirir rahatlaciti bişeyler oku yada muzik dinle

İnşallah saat gecenin yarısı benim hala midem bulanıyo, sabaha kimbilir nasıl kalkarım
Benimde bugun baya şiddetli geçti ilerledikce zorlaşiyor sanki bütün gün yemek bile duşunmedim duşununce bile midem bulandi mide yanmasi cabuk gecti şukur yanmanin sebebi fazla gaz ve ve mide asitir artişi hamilelikte cok zor oluyor rabbim yardim etsin

Ay kendimi tutuyorum ben kussam hamalle ayağa kalkar allah korusun duşuk yaparim cok fazla zorluyorum kendimi inşallah olmaz ama bide bulantisi ağizda sulanma cok fazla

Şuan kalbimi yerinden söksem acimaz..nicin buraya yaziyorum bilmiyorum..bugun oglumun kan tahlili sonuclarinda potasyum degeri yuksek cikti..doktor bir kalp doktoru gorsun ama eminin muhim bisi cikmicak dedi icime bir kurt dussede oyle soyledi diye rahattim..ama suan internette bi arastirayim dedim bakmaz olaydım dunyam basima yikildi ..ne olur bisey olmaz muhim degil desin birileri

Bitanem allahin izni ile hiçbirşey olmaz işin ehline götür kalp doktoru soylesin içini ferah tut o daha cok kücük dogumsal olmadigi surece kücük cocuklarda kalp ile ilgili sikintilar nadir cikar sıkıntı yapma canim evlat biliyorum en zayif noktamiz ama daha bişey bilmeden doktora gitmeden de kendini üzme bak demiş işte bir sorun cikmaz diye şu internetede bakmayin hersey dogru olsaydi doktorlar işini bikardi insanlar internetten hal ederdi

aslinda biliyorum internete bakip daha once cok kez uzuldugumu tovbe etmistim bakmazdim ama seytan durttu iste gece gece bakayim nedir ne degildir diye bakmaz olaydim uyku haram bana bu gece..bi tanemi hayirli bisi yazmaz..kalbim sıkıştı resmen ağlamaktan helak oldum

Canim sen boyle yaparsan cok kotu olursun bazen değerler yuksek veya duşuk cikiyor yanniş yada o anlik normal bir yukselme oluyor kizima allah korusun losemi tehşisi koydular resmen seni cok iyi anliyorum sonra hiçbirşey cikmadi o anlik bir yukselmeymiş başka biseye bağli mesela hava cok sicakti ondan olmuştu seninde başka sebebi vardir doktora gidene kadar sabirli ol nete bakma duğa inşallah hiçbişey cikmaz içimede oyle doğru

Allah korusun kötü hastalıklardan evlatlarımızı düsüncesi bile insanı yıpratıyo..Saolasin canim insallah icine dogandır yarin biran evvel bi doktor bulmam lazim nasil yarin olcak gerci bilmiyorum suan

Allah korusun kötü hastalıklardan evlatlarımızı düsüncesi bile insanı yıpratıyo..Saolasin canim insallah icine dogandır yarin biran evvel bi doktor bulmam lazim nasil yarin olcak gerci bilmiyorum suan
Bulursun devlet bakmazsa özele gotur hemen bakarlar canim

aile hekimi aldı pazartesiye randevu ama ben zaten hayatta bekleyemem simdi onu..hemen bulabilirim insallah yarina ozelde iyi bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…