Benim pihtilasma var igne ailaç kullaniyrm 3 kurtaj oldumNeden endişeli gidiyor düşük riski VS filan varmı benmde 9+1oldu cok endişe etmiyorum acıkcası hersey olagan gidiyomus gibi geliyor
Bnde 9+5 im ne bilim yaaa birde çocuğum var aslinda ama iste cok endiseliyim dur diyrm kendime bazen daraliyrmNeden endişeli gidiyor düşük riski VS filan varmı benmde 9+1oldu cok endişe etmiyorum acıkcası hersey olagan gidiyomus gibi geliyor
Hımm valla ZTen belirtileri yetiyor mide bulantısı VS insan onlarla ugrasırken bide kötü düşünürsek oo ben stres yapınca midem agrır mesela bide evham yapar stres olursam vay halime midem cok kötü kusmuyorum ama sürekli yanma bulantıBnde 9+5 im ne bilim yaaa birde çocuğum var aslinda ama iste cok endiseliyim dur diyrm kendime bazen daraliyrm
İki yastık kullan yatarken sanki daha rahat oluyor ama baya dik konumda yatıyorum gibiArkadaslar midesi bulananlar nasıl yatıyorsunuz ben yatınca cok kötü oluyorum bütün yediklerim tekrar bogazıma cıkmıyor resmen midem sindiremiyor ne yesem. Yemezsemde cok ac kalıyorum aclıga dayanamıyorum yani yedikten sonra ayakta olmak rahatlatıyor sadece yattıgım an midem bulanıyor napcam bilemedim
Hımm valla ZTen belirtileri yetiyor mide bulantısı VS insan onlarla ugrasırken bide kötü düşünürsek oo ben stres yapınca midem agrır mesela bide evham yapar stres olursam vay halime midem cok kötü kusmuyorum ama sürekli yanma bulantı
Mümkün değil öle uyumam valla cok fena sabah ve aksamları özellikle yemekten sonra mideme oturuyor hersey su an bile öle soda müptelası oldum resmenİki yastık kullan yatarken sanki daha rahat oluyor ama baya dik konumda yatıyorum gibi
Midesi hassas olanlar daha cok cekiyo gibi ya garip olan benm iştah cok acık normal depek bsy yiyen biri değilim ama su an ne görsem canım cekiyo yemek istiyorum sonra mideme oturuyor hazmedemiyorum diye vazgeçiyorumBende de bulantı ve mide yanması oluyo. Bende stres yaptığım zaman, üzüldüğüm zaman midem bulanır normalde. Şimdi hamilelikte sürekli mide yanması ve bulantım oluyo. Mide olayı zor ya. Sabah biraz kahvaltı yapıyorum, sonra bi daha hiç bişey istemiyo canım.
Midesi hassas olanlar daha cok cekiyo gibi ya garip olan benm iştah cok acık normal depek bsy yiyen biri değilim ama su an ne görsem canım cekiyo yemek istiyorum sonra mideme oturuyor hazmedemiyorum diye vazgeçiyorum
Herkes kendi gebeliğinin tarihini yazıyor kısacası ama bu mide bulantısı en kötüsü o gecsin Bi an önceBen hamile değilken canım herşeyi isterdi. Her gün çikolata, tatlı yemeden duramazdımŞimdi tam tersi, tatlı midemi bulandırıyo. İştahım kapandı gitti. Yersem sabah yiyorum.
Herkes kendi gebeliğinin tarihini yazıyor kısacası ama bu mide bulantısı en kötüsü o gecsin Bi an önce
Canım evet geçiyor hiç merak etme4 ay sonunda geçti mi bulantınız peki? benim de aşırı bulantım var. kımıldayamıyorum aynı şekilde full yatıyorum. herşeyden içim bulanıyor. umutla cevabınızı bekliyorum.
Ya geçmişi bulamıyorumda birinin canı erik istemişti ya bugün karışık turşu ikram ettiler onun içinde vardı.Karışık turşu bul eriği bulamassan.ay sakın canım çekti yazmayın bak yazimmi yazmayayımmi diye çok düşündüm
Kız senin yüzünden eşim salatalık almaya gitti şimdiKuruyemiş ye canım ben de öyleyim. Ama en azından badem ceviz fındık fıstık kuru kayısı yiyorum ara ara. Taze sıkılmış portakal suyu içiyorum evde iki limonla sıkıp içiyorum o geçiriyor biraz ve mideyi bulandırmıyor. Benim hafifledi biraz 2 gündür daha iyiyim. Vücut hamileliğe alışınca hafifliyormuş galiba. Yavaş yavaş da geçiyor. Ha bi de salatalıkdün akşam üç tane tuzlayıp yedim çok güzeldi
İnş ümitle bekliyorum valla12. haftana az kalmış senin canım. 12. haftadan sonra rahatlarsın diyolar.
Hahahahah neyse ki bulunan bsy deKız senin yüzünden eşim salatalık almaya gitti şimdi
Valla bulantım çoktu zaten bir şey yemiyorum adam canım istedi sırf yesin diye kalktı gittiHahahahah neyse ki bulunan bsy dekoptum walla
Yatmadan yemekten sonra soda içebilirsin ben de şişiyorum rahatlattı beni bayağıArkadaslar midesi bulananlar nasıl yatıyorsunuz ben yatınca cok kötü oluyorum bütün yediklerim tekrar bogazıma cıkmıyor resmen midem sindiremiyor ne yesem. Yemezsemde cok ac kalıyorum aclıga dayanamıyorum yani yedikten sonra ayakta olmak rahatlatıyor sadece yattıgım an midem bulanıyor napcam bilemedim
Benim de cumartesi hayırlısıyla bir gelse bir hasret gidersek Allah'ın izniyleHayırlı olsun canım. Ramzi teorisine göre vajinalde sağda gözüküyorsa erkek
Canım hiç endişelenme, geçen bizde endişelenmiştik ya, hepimiz doktora gittik herşey yolundaydı. Benimde tek belirtim sabah bulantım, bir de sadece sabaha karşı göğüs hassasiyeti. O da sabahtan sonra hiç kalmıyo. Başka bişeyim yok. He bi de mide yanması. Herkes farklı yaşıyo.
Merak etme canım benim de kasığımda Belim de ağrı yok herkeste aynı olmuyor bütün muayene oldum herşey normal yolunda
Ne güzel işte sorun yok demekbenimde belim kasığım ağrıyordu son birkaç gündür geçti çok şükür..
Canimm hayırlısı buymuş demek kiMerhabalar ben doktordan geldim ama iyi haberle gelmedimBebegimin kalbi durmuş tamamen. Ben kürtaj olurum diye düşünürken doktor gerek yok kendiliginden düsmesini bekleyelim dedi. Daha ilk gebelik oldugu icin kürtaj taraftari degilim, evet biraz agrin kanaman fazla olacak parca dusureceksin ama senin icin daha saglikli olacak dedi. 1 hafta sonra hala kanaman baslamazsa gel dedi. Zarari yokmus bana.
Durum bu bayanlar, herkese destekleri icin dualari icin cok cok tesekkür ederim, Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin bebeklerinizi. Bana da en kisa zamanda yenideb saglikli bir bebek
Karnım davul foto eklesem rahat 5-6 ay denilebilirBenimde ayni agri vs olmuyo gaz olayi mahvediyor:) karnim o kadar siski aaa hamilemisin yoksa diyorlar 2 aylik demeye utaniyorum:)
Aynıyız demek kiAynen benim de midem falan da bulamıyor, iştahım da yerinde uyku düzenim de aynı☺ gebelik öncesi halimden tek farkım göğüslerde büyüme ve hassasiyet bir de gaz olayı, onlarda olmasa iyice aklımdan çıkacak hamile olduğum
Hahaha ne salatalıkmış ben de bugün pazara gittim daha mevsimi değiş diye almıyordum eve geldim yazılanları okuyunca eşimi gönderdim bir oturuşta bir kg indi mideme valla hazımsızlık yaşıyorumKız senin yüzünden eşim salatalık almaya gitti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?