2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neden endişeli gidiyor düşük riski VS filan varmı benmde 9+1oldu cok endişe etmiyorum acıkcası hersey olagan gidiyomus gibi geliyor
Bnde 9+5 im ne bilim yaaa birde çocuğum var aslinda ama iste cok endiseliyim dur diyrm kendime bazen daraliyrm

Bnde 9+5 im ne bilim yaaa birde çocuğum var aslinda ama iste cok endiseliyim dur diyrm kendime bazen daraliyrm
Hımm valla ZTen belirtileri yetiyor mide bulantısı VS insan onlarla ugrasırken bide kötü düşünürsek oo ben stres yapınca midem agrır mesela bide evham yapar stres olursam vay halime midem cok kötü kusmuyorum ama sürekli yanma bulantı

İki yastık kullan yatarken sanki daha rahat oluyor ama baya dik konumda yatıyorum gibi

Bende de bulantı ve mide yanması oluyo. Bende stres yaptığım zaman, üzüldüğüm zaman midem bulanır normalde. Şimdi hamilelikte sürekli mide yanması ve bulantım oluyo. Mide olayı zor ya. Sabah biraz kahvaltı yapıyorum, sonra bi daha hiç bişey istemiyo canım.

İki yastık kullan yatarken sanki daha rahat oluyor ama baya dik konumda yatıyorum gibi
Mümkün değil öle uyumam valla cok fena sabah ve aksamları özellikle yemekten sonra mideme oturuyor hersey su an bile öle soda müptelası oldum resmen

Midesi hassas olanlar daha cok cekiyo gibi ya garip olan benm iştah cok acık normal depek bsy yiyen biri değilim ama su an ne görsem canım cekiyo yemek istiyorum sonra mideme oturuyor hazmedemiyorum diye vazgeçiyorum

Midesi hassas olanlar daha cok cekiyo gibi ya garip olan benm iştah cok acık normal depek bsy yiyen biri değilim ama su an ne görsem canım cekiyo yemek istiyorum sonra mideme oturuyor hazmedemiyorum diye vazgeçiyorum

Ben hamile değilken canım herşeyi isterdi. Her gün çikolata, tatlı yemeden duramazdım Şimdi tam tersi, tatlı midemi bulandırıyo. İştahım kapandı gitti. Yersem sabah yiyorum.

Ben hamile değilken canım herşeyi isterdi. Her gün çikolata, tatlı yemeden duramazdım Şimdi tam tersi, tatlı midemi bulandırıyo. İştahım kapandı gitti. Yersem sabah yiyorum.
Herkes kendi gebeliğinin tarihini yazıyor kısacası ama bu mide bulantısı en kötüsü o gecsin Bi an önce

4 ay sonunda geçti mi bulantınız peki? benim de aşırı bulantım var. kımıldayamıyorum aynı şekilde full yatıyorum. herşeyden içim bulanıyor. umutla cevabınızı bekliyorum.
Canım evet geçiyor hiç merak etme ilk hamileliğimde bulantıdan yatıyodum ben de ama ilerleyen aylarda geçiverdi

Benim çekmişti afiyett olsunn

Kız senin yüzünden eşim salatalık almaya gitti şimdi

Yatmadan yemekten sonra soda içebilirsin ben de şişiyorum rahatlattı beni bayağı
Bir de sol tarafa yatıyorum ebe kadın da öyle dedi hamilelik boyunca sola yatacaksın dolaşım daha iyi oluyormuş bebekle ben de sağ tarafa yatıyordum hep yatakta yerimi değiştirdim sola yatmaya alıştırıyorum kendimi

Benim de cumartesi hayırlısıyla bir gelse bir hasret gidersek Allah'ın izniyle

Merak etme canım benim de kasığımda Belim de ağrı yok herkeste aynı olmuyor bütün muayene oldum herşey normal yolunda

Ne güzel işte sorun yok demek benimde belim kasığım ağrıyordu son birkaç gündür geçti çok şükür..

Burda yazdım sonra gün içinde iki kez alt karın bolgeme birşeyler saplandı Galiba dalga geçiyor bu kızanlar benimle

Canimm hayırlısı buymuş demek ki Hayırlısıyla geçsin bu günler ve sonrasında sağlıkla kavuşmak nasip olsun insallah. Allah yardımcın olsun, kuvvet versin sana bu süreçte

Benimde ayni agri vs olmuyo gaz olayi mahvediyor:) karnim o kadar siski aaa hamilemisin yoksa diyorlar 2 aylik demeye utaniyorum:)
Karnım davul foto eklesem rahat 5-6 ay denilebilir

Aynıyız demek ki Bir ara ağzımın tadı acı acıydı şimdi o da yok gibi birşey, şükredelim halimize Zor geçiren arkadaşlara dua edelim bir an önce normale dönsün onlar da

Kız senin yüzünden eşim salatalık almaya gitti şimdi
Hahaha ne salatalıkmış ben de bugün pazara gittim daha mevsimi değiş diye almıyordum eve geldim yazılanları okuyunca eşimi gönderdim bir oturuşta bir kg indi mideme valla hazımsızlık yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…