Bende ilk gebeliğimde o kadar yüksek ilaç aldığım için çok öfkelendim önceki doktoruma. herkes farklı bi şey söylüyor. Diyetisyen doktora da sordum o da gün içersinde alınması gerekenden çok fazla olduğunu söyledi. Sen yine de bi araştır canım doktoruna da sor senin durumunu biliyordur daha iyi aydınlatabilir.
Maşallah ben de cumartesiye randevu aldım 4+4 de olcam o zaman vajinalde biz de görürüz inşallah dün kan verdim 717 çıktı betahcg. Sizin ultrason günü kaçtı acaba kan değeriniz?
Merhaba doktorum vajinal usg oldugu gun bi daha bakmadi kan degerime ama 1500leri gectigini tahmin ediyorum demisti cunku ondan uc gun once 680 cikmisti degerim. Sizin de cumartesiye 1500u gecer bence, keseyi gorebilirsiniz insallah
Merhabalar ben de 1-2 saat önce öğrendim gebeliğimi dün ve bugün idrar testi yaptım ikinci çizgiyi görünce beta HCG baktırmaya gittim 167 değerim reglim bir gün gecikti hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
bana cumartesi gel dedi.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığından kimseye söylemiyorum şuan o yüzden de işten izin almıyorum çakarlar diye haftasonları gidiyorum.yoksa valla hafta içi gider stres yaşamazdım
Ben de ilk kez olunca kimseye söyleyemedim. Hatta burada benim gibi olan arkadaşlar vardır diye ilk kez bir foruma üye oldum. Bende de kahverengi akıntılar geliyor. Doktorum sorun yok dedi progestron yazdı. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için
Merhabalar ben de 1-2 saat önce öğrendim gebeliğimi dün ve bugün idrar testi yaptım ikinci çizgiyi görünce beta HCG baktırmaya gittim 167 değerim reglim bir gün gecikti hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Merhaba, canım evet maalesef ağır bi ilaç. Adedi 5 mg günlük alınması gerekenden çok fazla içeriyormuş. şuan benim kullandığım 1 mg bile değil düşün yani. 6 ay kadar kullandım ilk gebeliğimde şükürler olsun sağlıklı bir kızım var içini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıkla kucaklarsın bebeğini ama farklı bir marka ile devam et canım iki doktora sordum ikisi de tavsiye etmediler folbiolu
Merhaba eleysu
folik asit suda çözülen bir vitaminmiş, kana karışmıyormuş. Fazlası idrarla atıldığından fazla bile alsanız zararı olmazmış. Ben de hazırlık için folik asit kullanmamıştım, hamile olduğumu öğrenince doktor folbiol yazdı. Anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok folbiolla ilgili.
Ben de ilk kez olunca kimseye söyleyemedim. Hatta burada benim gibi olan arkadaşlar vardır diye ilk kez bir foruma üye oldum. Bende de kahverengi akıntılar geliyor. Doktorum sorun yok dedi progestron yazdı. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için
Merhaba doktorum vajinal usg oldugu gun bi daha bakmadi kan degerime ama 1500leri gectigini tahmin ediyorum demisti cunku ondan uc gun once 680 cikmisti degerim. Sizin de cumartesiye 1500u gecer bence, keseyi gorebilirsiniz insallah
bana cumartesi gel dedi.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığından kimseye söylemiyorum şuan o yüzden de işten izin almıyorum çakarlar diye haftasonları gidiyorum.yoksa valla hafta içi gider stres yaşamazdım
Sağlıkla kucaklarımıza alıcaz inşallah iyi düşünelim dua edelim iyi olsun gerisi Allah a kalmış
İlk gebelik kaçıncı haftada sonlanmıştı ki ben söylemek zorunda kaldım işyerindekilere o kadar unutkan ve uykulu oldum ki