Günaydın.az önce sağlık ocağından geldim kan verdim salı günü 3900 çıkmıştı bakalım ne kadar yükselecek.14.45 tete doktor randevum var inşaallah kese falan görürüm
Ya ben dün gittim kan değerim 1184 çıktı 6 gün arayla bu değeri bulmuş. Vajinal muayenede yaptı göremedi. Dış gebelikte olabilir dedi.cumartesi tahlili yenileyecem
Selam kızlar.Keseyi gördük çok mutluyumtam sat tarihiyle uyumlu 5+1 ama kalp atışını duyamadım onun için haftaya tekrar gidicem.Herkesin hayırlı haberlerini bekliyorum inşaAllah.
Selam kızlar.Keseyi gördük çok mutluyumtam sat tarihiyle uyumlu 5+1 ama kalp atışını duyamadım onun için haftaya tekrar gidicem.Herkesin hayırlı haberlerini bekliyorum inşaAllah.
Ya ben dün gittim kan değerim 1184 çıktı 6 gün arayla bu değeri bulmuş. Vajinal muayenede yaptı göremedi. Dış gebelikte olabilir dedi.cumartesi tahlili yenileyecem
Öncelikle hayırlı olsun canım benim son adet tarihim de 26 aralıktı. Salı günü doktora gittim sadece kese göründü. Haftaya gel bebeği görürüz dedi ama 2 hafta bekleyeceğim hemen gitmeyi düşünmüyorum.
Merhabalar benim biraz canım sıkıldı kahverengi lekelenme oldu belki yerleşmedir diyorum ama içimde kötü bir his var dış gebelik kimyasal gebelik olabilir diye daha bugün ilk kanı verdim yarın tekrar kan vermek saçma olur değil mi
Merhabalar benim biraz canım sıkıldı kahverengi lekelenme oldu belki yerleşmedir diyorum ama içimde kötü bir his var dış gebelik kimyasal gebelik olabilir diye daha bugün ilk kanı verdim yarın tekrar kan vermek saçma olur değil mi
Ben bugün doktora gitmeden sağlık ocağında kan vermiştim beta yükseliyomu diye ilk değerim 3900 dü bu1251 çıkmış ya teste sorun var ya bebekte.doktor haftasına tam uyumlu kese kanlanması güzel falan dedi ama bu değer arması gerekirken düşmüş.Boş gebelikmi acaba yarın başka doktora gidicem.