Ve sonuç??? Naptınız randevuda neler oldu? Ben cumartesi gidicem.
Günaydın.az önce sağlık ocağından geldim kan verdim salı günü 3900 çıkmıştı bakalım ne kadar yükselecek.14.45 tete doktor randevum var inşaallah kese falan görürüm
2000lere cikmadan gorunmuyor sanirim keseMerhaba bende 31 aralık regl oldum. 28 aralıkta kan değerim 333 çıktı ama hala keseyi göremedik çok üzgünüm
Ya ben dün gittim kan değerim 1184 çıktı 6 gün arayla bu değeri bulmuş. Vajinal muayenede yaptı göremedi. Dış gebelikte olabilir dedi.cumartesi tahlili yenileyecem2000lere cikmadan gorunmuyor sanirim kese
Ben de Cumartesi gidiceğim; SAT'a göre 6+4 ovulasyona göre 5+7. Umarım görürüz keselerimiziaramiza yeni katilanlar olmus saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi cumartesi doktora gidicek cok sanirim bende gidicem cumartesi bes arti iki olucak bakalim keseyi bebegi gorebilecek miyiz
canim peki bebegi gordun muSelam kızlar.Keseyi gördük çok mutluyumtam sat tarihiyle uyumlu 5+1 ama kalp atışını duyamadım onun için haftaya tekrar gidicem.Herkesin hayırlı haberlerini bekliyorum inşaAllah.
Ya ben dün gittim kan değerim 1184 çıktı 6 gün arayla bu değeri bulmuş. Vajinal muayenede yaptı göremedi. Dış gebelikte olabilir dedi.cumartesi tahlili yenileyecem
Öyle ellerini kollarını falan görcem diyosan 9 10 da falan anca seçiliyo yanlış hatırlamıyosam.canim peki bebegi gordun mu
bilmediğim icin soruyorum kuzum once bos kese mi gozkuyor yani bebek minicikte olsa gozukuyir muÖyle ellerini kollarını falan görcem diyosan 9 10 da falan anca seçiliyo yanlış hatırlamıyosam.
Tebrikler, inşallah kucağınıza alana kadar her muayene böyle güzel geçerSelam kızlar.Keseyi gördük çok mutluyumtam sat tarihiyle uyumlu 5+1 ama kalp atışını duyamadım onun için haftaya tekrar gidicem.Herkesin hayırlı haberlerini bekliyorum inşaAllah.
Benim de aynı 26 Aralık Salı günü kalp atışını duymaya gideceğiöÖncelikle hayırlı olsun canımbenim son adet tarihim de 26 aralıktı. Salı günü doktora gittim sadece kese göründü. Haftaya gel bebeği görürüz dedi ama 2 hafta bekleyeceğim hemen gitmeyi düşünmüyorum.
Evet doğru biliyorsun canım önce kese gözükür, içinde embriyonun gözükmesi ise 1 hafta 10 günü bulur. Yani araştırdığım kadarıyla böyleymişbilmediğim icin soruyorum kuzum once bos kese mi gozkuyor yani bebek minicikte olsa gozukuyir mu
tesekkurler kuzumEvet doğru biliyorsun canım önce kese gözükür, içinde embriyonun gözükmesi ise 1 hafta 10 günü bulur. Yani araştırdığım kadarıyla böyleymiş
genelde 2 gunde bir diyorlar canim kan icinMerhabalar benim biraz canım sıkıldı kahverengi lekelenme oldu belki yerleşmedir diyorum ama içimde kötü bir his var dış gebelik kimyasal gebelik olabilir diye daha bugün ilk kanı verdim yarın tekrar kan vermek saçma olur değil mi
Ben de ondan sordum öyle biliyorum ama bu kahverengi lekelenme ve şiddetli sancı çok moralimi bozdugenelde 2 gunde bir diyorlar canim kan icin
Kan değerin kaç çıktı? Bende çok sabırsızdım kendimi zor tuttum çünkü 48 saat beklemek lazımmış yatın verecem tekrardan çünkü çarşamba vermiştimMerhabalar benim biraz canım sıkıldı kahverengi lekelenme oldu belki yerleşmedir diyorum ama içimde kötü bir his var dış gebelik kimyasal gebelik olabilir diye daha bugün ilk kanı verdim yarın tekrar kan vermek saçma olur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?