2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bide sen yurt dısındaydın sanırım dimi hangi ükeydi

Benim de göğüs agrım geçti bayağı bayağı ve daha yeni gittim muayeneye merak etme senin de her şey yolunda. Vucut alışıyor demek ki
Cok sagol valla beni rahatlatck bi cevp bekliorum surekli. Bu hamileligim o kadr evhamli geciyor ki herseyde birşey oluyor saniyorum

Cok sagol valla beni rahatlatck bi cevp bekliorum surekli. Bu hamileligim o kadr evhamli geciyor ki herseyde birşey oluyor saniyorum
Ben de çok evhamliyimdir ama doktorum beni fırcaliyor
O bebek dünyaya gelecekse ne olur olsun ne yaparsan yap doğacaktır. Senden benden güçlü o minikler hiç merak etme

Ama büyüyor bence geriden gelmesi gec döllenme den kaynaklı olabilirmi Bi umut var bence
Canım sağol güzel düşüncelerin için. Artık oluruna bıraktım. Dün akşam berbat bir haldeydim. Aşırı ağrı ve akıntıyla karışık kanama oldu biraz. Kesildi şimdilik. Ne olacak hiç bilmiyorum.

Hayırlı günler herkese nasılsınız çok giremiyorum ama yazışmaları takip ediyorumBende Cuma yada Cumartesi günü gidecem doktora .3 haftam olacak çok merak ediyorum .gecen hafta devlete genel tahlilleri yapınca bebegin kalp atışları oluşmuş dedi (6+4 haftalık) ama daha kendi doktoruma gitmedim

Birde arkadaşlar ben yemek yemeyince uzun süre hemen midem kötü oluyor bulantılar başlıyor.yemek yiyince duruyor Ama yemeklerden de çok tiksiniyorum çok seçerek yiyiyorum 3 buçuk yaşındaki oğlum bile dalga geciyor benle onun dışında iyiyim inşallah Ve bazen idrarda yanma oluyor su içince azalıyor

Ay bende aynıyım sürekli bişey yiyorum fakat hep sağlıklı şeyler çekiyor canım abur cubur türü hiç istemiyo biraz şanslıyım

Ay bende aynıyım sürekli bişey yiyorum fakat hep sağlıklı şeyler çekiyor canım abur cubur türü hiç istemiyo biraz şanslıyım
Benimde tabi abur cubur değil ama yemekleri seciyorum Mesela tatlı şeyler yemem .börek yemem ama salata çok rahatlatıyor

Öyle tabi annesi me sandın, kocaman oluyorlar hemen

8 haftalık gebelikte , cinsel iliskinin bir sakincasi olur mu ? Doktorumuz ilk 3 ay genelde 15 günde bir oneriyoruz dedi ama fikirlerinizi merak ettim

Canım armut diye program var onu indir eğer kimseyi bilmiyorsan oradan temizlikçi çağırabilirsin.Ben hiç temizlik yapmadım hamileliğimden beri kadın çağırıyorum

Kızlar merhaba araniza yeni katıldım,9 ka
8 haftalık gebelikte , cinsel iliskinin bir sakincasi olur mu ? Doktorumuz ilk 3 ay genelde 15 günde bir oneriyoruz dedi ama fikirlerinizi merak ettim
Benim dr yasakladı canım, miyomum var baskı yapmasın dedi.

O ilk birkaç iğne acemiliğime geldi sanırım son yaptığım 2 tane çok çok az morardı. Benim tenim de hassas biraz beyaz tebliğim onun da etkisi var sanırım.
Ben de beyaz tenliyim tenim hassas hatta güneşe hiç çıkamam dikkatli yap morarmaz canım

Ayy masallah kocaman olmus bazı sıkıntılar vardı sanki düzeldi heralde onlar artık gayet sağlıklı görünüyor

Ben 9.haftada sordugum da hiç Bi skntı olmaz ilişkiye girebilirsin demişti ama ben yinede abartmıyorum bu durumu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…