Yani yine ellerimi yıkıyorum asırı kalabalığa girmiyorum sinema avm VS gibi ama otobüse mecbur biniyoruz ZTen işe gidiyoruz soncta hala Bi araba alamadık ama hayatsa devam ediyo strese girersem benm için iyi olmaz yemeden içmeden kesilirim ben sonra o yüzden takılmamaya çalsyrm bunuda basarıyorum sanırım
Ben de çok evhamliyimdir ama doktorum beni fırcaliyor
O bebek dünyaya gelecekse ne olur olsun ne yaparsan yap doğacaktır. Senden benden güçlü o minikler hiç merak etme
Canım sağol güzel düşüncelerin için. Artık oluruna bıraktım. Dün akşam berbat bir haldeydim. Aşırı ağrı ve akıntıyla karışık kanama oldu biraz. Kesildi şimdilik. Ne olacak hiç bilmiyorum.
Hayırlı günler herkese nasılsınız çok giremiyorum ama yazışmaları takip ediyorumBende Cuma yada Cumartesi günü gidecem doktora .3 haftam olacak çok merak ediyorum .gecen hafta devlete genel tahlilleri yapınca bebegin kalp atışları oluşmuş dedi (6+4 haftalık) ama daha kendi doktoruma gitmedim
Birde arkadaşlar ben yemek yemeyince uzun süre hemen midem kötü oluyor bulantılar başlıyor.yemek yiyince duruyor Ama yemeklerden de çok tiksiniyorum çok seçerek yiyiyorum 3 buçuk yaşındaki oğlum bile dalga geciyor benle onun dışında iyiyim inşallah Ve bazen idrarda yanma oluyor su içince azalıyor
Birde arkadaşlar ben yemek yemeyince uzun süre hemen midem kötü oluyor bulantılar başlıyor.yemek yiyince duruyor ☺Ama yemeklerden de çok tiksiniyorum çok seçerek yiyiyorum 3 buçuk yaşındaki oğlum bile dalga geciyor benle onun dışında iyiyim inşallah Ve bazen idrarda yanma oluyor su içince azalıyor
Ben de çok evhamliyimdir ama doktorum beni fırcaliyor
O bebek dünyaya gelecekse ne olur olsun ne yaparsan yap doğacaktır. Senden benden güçlü o minikler hiç merak etme
Kızlar merhaba herkese
Bugün hamile olduğuma dair belge almaya gitmiştim doktor gel bebeğe de bakalım dedi. En son 8. Haftada görmüştüm. Baya ellerini ayaklarını oynatıyor artık çok ilginç
Kızlar merhaba herkese
Bugün hamile olduğuma dair belge almaya gitmiştim doktor gel bebeğe de bakalım dedi. En son 8. Haftada görmüştüm. Baya ellerini ayaklarını oynatıyor artık çok ilginç Eki Görüntüle 2605073
Arkadaşlar selam, konu alakasız olacak ama Anadolu yakasında temizliğe yardımcı olabilecek tanıdığınız güvenilir biri var mı? Ben artık evi süpürmekte çok zorlanıyorum, belim ağrıyor hemen. Sizde durumlar ne nasıl hallediyorsunuz temizlik işini
Canım armut diye program var onu indir eğer kimseyi bilmiyorsan oradan temizlikçi çağırabilirsin.Ben hiç temizlik yapmadım hamileliğimden beri kadın çağırıyorum
O ilk birkaç iğne acemiliğime geldi sanırım son yaptığım 2 tane çok çok az morardı. Benim tenim de hassas biraz beyaz tebliğim onun da etkisi var sanırım.
Kızlar merhaba herkese
Bugün hamile olduğuma dair belge almaya gitmiştim doktor gel bebeğe de bakalım dedi. En son 8. Haftada görmüştüm. Baya ellerini ayaklarını oynatıyor artık çok ilginç Eki Görüntüle 2605073