2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim eşim yapıyor yapabildiği kadar. Çok yoruluyor ama geçici bir süre diye umut ediyorum. En azından bulantılarım azalama kadar.

Günaydın kızlar mide dısında iyiyim her zamn ki gibi temizlik gezme benden sorulur dün aksam dısarsaydım kordona morona dinlemiyor ben cok mu rahatım ne

Merhaba arkadaşlar kontrolden geldim şimdi. Çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da duyduk. Bebek bir hafta geriden geliyormuş o yüzden görülmemiş. Rahat bir nefes aldık çok şükür.
Ayrıca Coronayı sordum ne olur diye. Ölüm oranları çok düşük ben bizlere birşey olacağını (yani kendi de genç de doktorun ) düşünmüyorum dedi. Ama kronik hastalığı olanlar ya da ağır sigara içicileri için riskli dedi. Hamileler ne olur dedim. Hastalığı kapmasa iyi olur koruyun kendinizi dedi. Bebek üstündeki etkisiyle ilgili araştırma yok gibi birşey. Bizim gibi gebeliğin başındakilerde ne olacağı belli değil. Bebeğe etkisi belirsiz. Yani dikkat edin arkadaşlar dışarı çıkmamakta fayda var. Bizçıkmayız da eşim çalışıyor ne yapalım dedim. Maske taksın ayrı odalarda kalabilirsiniz falan dedi. Yani hamileler için ne olacağını onlar da şu an kestiremiyor. İmkanı olan köyüne dönsün. Topluma girip eve gelen biri tehlike yani.

Kız o mide ile nasıl gezecek hal buluyorsun? Midem bulanınca ben ah vah ediyorum ancak
Ya sürekli olmuyo arada Bi geliyo özellikle yemekten 1 2 saat sonra oluyo genelde gezerken rahatlıyorum oturunca yatınca iyi gelmiyo bana midemde gaz olusuyor cıkmayınca öldürüyor beni

Ya sürekli olmuyo arada Bi geliyo özellikle yemekten 1 2 saat sonra oluyo genelde gezerken rahatlıyorum oturunca yatınca iyi gelmiyo bana midemde gaz olusuyor cıkmayınca öldürüyor beni
Ah o gaz yok mu ya? Bazen yuttukunurken bile mideme gaz gidiyormuş gibi hissediyorum. Dışarı çıkınca midedeki gaz da azalıyor mu?

Ah o gaz yok mu ya? Bazen yuttukunurken bile mideme gaz gidiyormuş gibi hissediyorum. Dışarı çıkınca midedeki gaz da azalıyor mu?
Evet yürüdükçe cıkıyor walla bide bende geniz akıntısı var mevsimde dolayı arttı oda mide bulantısı yapıyor ama yürümek cok iyi geliyor gercekten temiz hava ve yürüyüş kurtulusum gibi

Ikili test mi 2 hafta süren?
Harmony test

Benim eşim çok titiz mutlaka yardım almamız gerekecek annem de uzak

Benim eşim yapıyor yapabildiği kadar. Çok yoruluyor ama geçici bir süre diye umut ediyorum. En azından bulantılarım azalama kadar.

Eşim yardım ediyor ama çok yoruldu bu ara herşey ona kaldı, yardımcı bizi çok rahatlatacak

Günaydınn sağlığımız iyi çok şükür, bu gündemde ne kadar iyi olabilirsek beni test sonucunun heyecanı sardı, iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Hadi bakalım güzel sonuçlar gelecek inşallah. Benim de kontrole 1 hafta var. Önce onu bekliyorum ondan iki hafta sonra da test heyecanı başlayacak. Ama ben hala testi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. Trizomi riskleri dışında ne ogrenebiliyormusuz bu testle konuştunuz mu?

Arkadaşlar korona salgını ile ilgili alınan önlemler oldukça ciddi, bu nedenle biz de ciddiye almalıyız diye düşünüyorum. Yüzde yüz izole olmamız mümkün değil kabul ediyorum ama hicbirsey yokmuş gibi rahat da olmamak lazım. Zira toplum olarak bizler ciddiye almazsak devlet tarafından alınan önlemlerin etkisi de yeterli olmaz. İtalyanlarin rahat davranması nedeniyle geldiği noktaya gelmemek için durumu onemsemeliyiz

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Prilam kullanmıyormuşum bende çok kötü oluyordum doktora söyledim ilaç verdi şuna sanki normal hayata dönmüş gibiyim şükür
Prilam kullanıyorum ama etkisi çok olmuyor bende kusmayı engelliyor ama hep bi bulantı var, akşam ozellikle artiyor cunku prilam etkisi de geçiyor.

Günaydın kızlar mide dısında iyiyim her zamn ki gibi temizlik gezme benden sorulur dün aksam dısarsaydım kordona morona dinlemiyor ben cok mu rahatım ne

Amaan sürekli diken üstünde olmaktan iyidir canım ya bende senin gibiyim normal hayatıma devam ediyorum napalım yani eve mi kilitleyelim kendimizi

Yani ben normalde de dikkat ederim el hijyenine vs kimse alınmasın ama avrupa ülkeleri temizlik açısından son sıralarda bizler gibi değiller malesef.. Marketlerde tuvalet kağıdı kalmamış ıslak mendil kalmamış durumda benim aklıma da şu soru geliyor doğal olarak.. Bunlar normal vakitte kullanmıyorlar demekki bütün bunları.

Önlemimizi tabiki almalıyız ama artık bana korona kelimesini duymaktan gına geldi desem

Benim hiç öyle pembe kahve akintim olmadı canım agrinolursa git bekleme muayne sonrasi yazarim sana
Dun gece cok agrim oldu. Sabah kalktim hic agrim yoktu. En iyisi beklemek tabi anormal bir durum olursa doktora giderm cnm. Gogus hassasiyetim cok azaldi neden olablir ki

Kesinlikle temizlik ve beslenme kültürü olarak onlardan iyi durumdayız, sağlık sistemi olarak da çok yerden iyiyiz. Bunlar artilarimiz. Elin virüsüne fırsat vermemek kalıyor bir tek geriye. Gına geldi gelmesine de ne yapalım Kardeşim 86 doğumlu o zaman da Çernobil patlaması olmuş, annem diyor o zaman Çernobil vardı simdi de corona Ben de diyorum 9 sene durdum durdum doğurmaya kalktım Corona çıktı Biraz tedbir biraz mizah .. bugünler de geçecek elbet... Tek dileğim sağlığımız ve sevdiklerimiz ile imtihan olmadan geçip gitmesi

Dun gece cok agrim oldu. Sabah kalktim hic agrim yoktu. En iyisi beklemek tabi anormal bir durum olursa doktora giderm cnm. Gogus hassasiyetim cok azaldi neden olablir ki
Benim de göğüs agrım geçti bayağı bayağı ve daha yeni gittim muayeneye merak etme senin de her şey yolunda. Vucut alışıyor demek ki

Trizomi ve sendromlar konusunda %99 dan fazla bilgi veriyormuş. Çok sorgulamadım açıkçası, doktoruma çok güveniyorum fiyatı biraz yüksek ama bana %50’ye geleceği için 2-3 test yaptırmaktansa bunda karar kıldık. Malum tüp bebek süreci zaten yorucu uğraşmak istemedim.

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım.

Hahaha canım benim ya, bende aynısını düşündüm durdu durdu benim hamile kaldığım seneye denk geldi diye . Hele instagramda şurda burda dolaşırken " 2020 geldiğin gibi git" gibi yazılar görünce üzülüyorum çünkü 2020 bana 2 senedir beklediğim bebeğimin nasip olduğu yıl . Maşallah ülkemiz gereken tedbiri çoğu avrupa ülkesinden önce aldı fransada 3661 vaka olduğu halde daha yeni bu pazartesiden itibaren okulları kapatıcaklar...hamilelere falan izin söz konusu değil, şu durumda iyiki evdeyim diye şükrediyorum

Amaan sürekli diken üstünde olmaktan iyidir canım ya bende senin gibiyim normal hayatıma devam ediyorum napalım yani eve mi kilitleyelim kendimizi
Yani yine ellerimi yıkıyorum asırı kalabalığa girmiyorum sinema avm VS gibi ama otobüse mecbur biniyoruz ZTen işe gidiyoruz soncta hala Bi araba alamadık ama hayatsa devam ediyo strese girersem benm için iyi olmaz yemeden içmeden kesilirim ben sonra o yüzden takılmamaya çalsyrm bunuda basarıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…