- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Benim eşim yapıyor yapabildiği kadar. Çok yoruluyor ama geçici bir süre diye umut ediyorum. En azından bulantılarım azalama kadar.Arkadaşlar selam, konu alakasız olacak ama Anadolu yakasında temizliğe yardımcı olabilecek tanıdığınız güvenilir biri var mı? Ben artık evi süpürmekte çok zorlanıyorum, belim ağrıyor hemen. Sizde durumlar ne nasıl hallediyorsunuz temizlik işini
Kız o mide ile nasıl gezecek hal buluyorsun? Midem bulanınca ben ah vah ediyorum ancakGünaydın kızlar mide dısında iyiyim her zamn ki gibi temizlik gezme benden sorulur dün aksam dısarsaydım kordona morona dinlemiyor bencok mu rahatım ne
Ya sürekli olmuyo arada Bi geliyo özellikle yemekten 1 2 saat sonra oluyo genelde gezerken rahatlıyorum oturunca yatınca iyi gelmiyo bana midemde gaz olusuyor cıkmayınca öldürüyor beniKız o mide ile nasıl gezecek hal buluyorsun? Midem bulanınca ben ah vah ediyorum ancak
Ah o gaz yok mu ya? Bazen yuttukunurken bile mideme gaz gidiyormuş gibi hissediyorum. Dışarı çıkınca midedeki gaz da azalıyor mu?Ya sürekli olmuyo arada Bi geliyo özellikle yemekten 1 2 saat sonra oluyo genelde gezerken rahatlıyorum oturunca yatınca iyi gelmiyo bana midemde gaz olusuyor cıkmayınca öldürüyor beni
Evet yürüdükçe cıkıyor walla bide bende geniz akıntısı var mevsimde dolayı arttı oda mide bulantısı yapıyor ama yürümek cok iyi geliyor gercekten temiz hava ve yürüyüş kurtulusum gibiAh o gaz yok mu ya? Bazen yuttukunurken bile mideme gaz gidiyormuş gibi hissediyorum. Dışarı çıkınca midedeki gaz da azalıyor mu?
Harmony testIkili test mi 2 hafta süren?
Yapmayarak
Ben o kadar ağır değilim ama tabi hiç bişey yapasım yok. Eşim yardımcı oluyo, geçen canım annem gelmişti o yardımcı oldu. Böyle böyle hallediyoruz. Biraz daha ileri zamanlarda bende almayı düşünüyorum ama avrupa yakasındayım.
Benim eşim yapıyor yapabildiği kadar. Çok yoruluyor ama geçici bir süre diye umut ediyorum. En azından bulantılarım azalama kadar.
Prilam kullanmıyormuşum bende çok kötü oluyordum doktora söyledim ilaç verdi şuna sanki normal hayata dönmüş gibiyim şükürKız o mide ile nasıl gezecek hal buluyorsun? Midem bulanınca ben ah vah ediyorum ancak
Hadi bakalım güzel sonuçlar gelecek inşallah. Benim de kontrole 1 hafta var. Önce onu bekliyorum ondan iki hafta sonra da test heyecanı başlayacak. Ama ben hala testi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. Trizomi riskleri dışında ne ogrenebiliyormusuz bu testle konuştunuz mu?Günaydınn sağlığımız iyi çok şükür, bu gündemde ne kadar iyi olabilirsekbeni test sonucunun heyecanı sardı, iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahHarmony test
Prilam kullanıyorum ama etkisi çok olmuyor bende kusmayı engelliyor ama hep bi bulantı var, akşam ozellikle artiyor cunku prilam etkisi de geçiyor.Prilam kullanmıyormuşum bende çok kötü oluyordum doktora söyledim ilaç verdi şuna sanki normal hayata dönmüş gibiyim şükür
Günaydın kızlar mide dısında iyiyim her zamn ki gibi temizlik gezme benden sorulur dün aksam dısarsaydım kordona morona dinlemiyor bencok mu rahatım ne
Arkadaşlar korona salgını ile ilgili alınan önlemler oldukça ciddi, bu nedenle biz de ciddiye almalıyız diye düşünüyorum. Yüzde yüz izole olmamız mümkün değil kabul ediyorum ama hicbirsey yokmuş gibi rahat da olmamak lazım. Zira toplum olarak bizler ciddiye almazsak devlet tarafından alınan önlemlerin etkisi de yeterli olmaz. İtalyanlarin rahat davranması nedeniyle geldiği noktaya gelmemek için durumu onemsemeliyiz
Dun gece cok agrim oldu. Sabah kalktim hic agrim yoktu. En iyisi beklemek tabi anormal bir durum olursa doktora giderm cnm. Gogus hassasiyetim cok azaldi neden olablir kiBenim hiç öyle pembe kahve akintim olmadı canım agrinolursa git bekleme muayne sonrasi yazarim sana
Kesinlikle temizlik ve beslenme kültürü olarak onlardan iyi durumdayız, sağlık sistemi olarak da çok yerden iyiyiz. Bunlar artilarimiz. Elin virüsüne fırsat vermemek kalıyor bir tek geriye.Yani ben normalde de dikkat ederim el hijyenine vs kimse alınmasın ama avrupa ülkeleri temizlik açısından son sıralarda bizler gibi değiller malesef.. Marketlerde tuvalet kağıdı kalmamış ıslak mendil kalmamış durumda benim aklıma da şu soru geliyor doğal olarak.. Bunlar normal vakitte kullanmıyorlar demekki bütün bunları.
Önlemimizi tabiki almalıyız ama artık bana korona kelimesini duymaktan gına geldi desem
Benim de göğüs agrım geçti bayağı bayağı ve daha yeni gittim muayeneye merak etme senin de her şey yolunda. Vucut alışıyor demek kiDun gece cok agrim oldu. Sabah kalktim hic agrim yoktu. En iyisi beklemek tabi anormal bir durum olursa doktora giderm cnm. Gogus hassasiyetim cok azaldi neden olablir ki
Hadi bakalım güzel sonuçlar gelecek inşallah. Benim de kontrole 1 hafta var. Önce onu bekliyorum ondan iki hafta sonra da test heyecanı başlayacak. Ama ben hala testi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım. Trizomi riskleri dışında ne ogrenebiliyormusuz bu testle konuştunuz mu?
Kesinlikle temizlik ve beslenme kültürü olarak onlardan iyi durumdayız, sağlık sistemi olarak da çok yerden iyiyiz. Bunlar artilarimiz. Elin virüsüne fırsat vermemek kalıyor bir tek geriye.Gına geldi gelmesine de ne yapalım Kardeşim 86 doğumlu o zaman da Çernobil patlaması olmuş, annem diyor o zaman Çernobil vardı simdi de corona Ben de diyorum 9 sene durdum durdum doğurmaya kalktım Corona çıktı Biraz tedbir biraz mizah .. bugünler de geçecek elbet... Tek dileğim sağlığımız ve sevdiklerimiz ile imtihan olmadan geçip gitmesi
Yani yine ellerimi yıkıyorum asırı kalabalığa girmiyorum sinema avm VS gibi ama otobüse mecbur biniyoruz ZTen işe gidiyoruz soncta hala Bi araba alamadık ama hayatsa devam ediyo strese girersem benm için iyi olmaz yemeden içmeden kesilirim ben sonra o yüzden takılmamaya çalsyrm bunuda basarıyorum sanırımAmaan sürekli diken üstünde olmaktan iyidir canım ya bende senin gibiyim normal hayatıma devam ediyorum napalım yani eve mi kilitleyelim kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?