Kızlar merhaba herkese
Bugün hamile olduğuma dair belge almaya gitmiştim doktor gel bebeğe de bakalım dedi. En son 8. Haftada görmüştüm. Baya ellerini ayaklarını oynatıyor artık çok ilginç Eki Görüntüle 2605073
Merhaba canim.cok sukur daha iyi belim.doktor randevum vardı dun.doktora sordum belim pek iyi degil sanirim fitigim beni zorluyo diye.o da eğilirken biseylere uzanirken dikkat et agrin olunca düz sert bi zeminde yat yatak ya da koltuk olmasin dedi.bi de ilerleyen gebelik haftalarinda bakariz olmadi hamile korseleri var ondan kullanmaya baslarsin fitigini zorlamaman icin dedi.senin agrin nasil.belin disinda baska bi sıkıntın var mi.ben eskiden de bel agrisi cektigim ve beni zorlayan bölge ayni oldugu icin hamilelikten olmadigini anlayabiliyorum acaba senin ki hamilelikle ilgili olabilir mi canim
Bende iyiyim çok şükür. Benimde dünden beri akıntıyla karışık ara ara kanama geliyor birazda ağrım var. Bende salı günü başka bir doktora randevu buldum ona gidicem nasipse. Kanama olsun olmasın gidicem böyle belirsiz yaşamak zor. Belkide bişey yoktur bilemiyorum ki.kontrol şart.
Canım armut diye program var onu indir eğer kimseyi bilmiyorsan oradan temizlikçi çağırabilirsin.Ben hiç temizlik yapmadım hamileliğimden beri kadın çağırıyorum
Merhaba kizlarrr.bugun guzel bir gun oldu..hamileligimi ilk defa ogluma soyledik esimle..ogluma bir mektup yazdim kardesinin agzindan verdim eline bak sana mektup var kimden fikrin varmi dedim şok oldu kim ki dedi okumaya baslayip sonunda kardeşinnn diye okuyunca yuzundeki şaşkinligi gormeniz lazimdi kelimelerle anlatamam hemen basladi bana akil vermeye dikkat et artik kendine bak ona gore falan diye.. babasi bile akil vermedi daha bana
Kızlar saclarımın dip boyası geldi. Normalde acık kumral-sarı boyalı. Diplerim ise koyu kumral. Cok sırıtmasa da rahatsızım. Boya durumunu ne yapıyorsunuz?
Merhaba kizlarrr.bugun guzel bir gun oldu..hamileligimi ilk defa ogluma soyledik esimle..ogluma bir mektup yazdim kardesinin agzindan verdim eline bak sana mektup var kimden fikrin varmi dedim şok oldu kim ki dedi okumaya baslayip sonunda kardeşinnn diye okuyunca yuzundeki şaşkinligi gormeniz lazimdi kelimelerle anlatamam hemen basladi bana akil vermeye dikkat et artik kendine bak ona gore falan diye.. babasi bile akil vermedi daha bana
Kaç yaşındaydı oğlun , çok güzel bir fikir olmuş.
Ben daha söyleyemedim geçen defa söyledim yine ben söyleme taraftarı değildim babası hemen söyledi kayıp olunca çook üzüldü . Hem kaybettiğim için üzgündüm hem oğlumun üzülmesine o yüzden daha cesaret edemedim . İnşallah sağlıklı devam eder bende söylemek istiyorum
Kızlar saclarımın dip boyası geldi. Normalde acık kumral-sarı boyalı. Diplerim ise koyu kumral. Cok sırıtmasa da rahatsızım. Boya durumunu ne yapıyorsunuz?