2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Keşke yapsalar Türkiyede de gerekli bir önlem.
Yinede tedbirli davraniyorlar. Bugun bi kac karar daha aciklandi yasaklamayla ilgili. Insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu virusten tek dilegimiz o. Disari cikmaya çekinir olduk. Buyyk bir tehlikenin icindeyiz allah korusun hepimizi

slm kızlar size bi sorum var
yarın başka bi dr a gidicem ama sorunumu söylesemmi yoksa haberim yokmuş gibi yapsam karar vermedim
ewt dr haklı deyip geçer mi acba ?

slm kızlar size bi sorum var
yarın başka bi dr a gidicem ama sorunumu söylesemmi yoksa haberim yokmuş gibi yapsam karar vermedim
ewt dr haklı deyip geçer mi acba ?
bnce sölemeyin doktorları az bucuk tanıdıysam yargıyla yaklasıyor mesela ben pko yum diyodum kalp atısı için 15 gün sonra gel diolardı 6+3 ken bakmak bile istemediler sonra baska doktor buldum gel hadi bakalım dedi gayette gününe uygun cıktı yani pkoyum deynce bi ötelediler hep önce bi baksın muayene etsin eger bsy demezse sölersin bence yanlıs anlamayın ama böle böle dediler bende bundan dolayı geldm filan dye anlatırsın

teşekkür ederim bnde öyle düşünüyorum bnde de pko var geç döllenme vs anlatmayayım diyorum
kan testi yaptrdım biraz zman geçsin istedim derim

Cnm bende seninle ayni seyi dusundum,carsamba gunu ikili testim..dusundum dedim sonra daha fazla vaka olmayacagini bilmiyoruz,en azindan cok fazla yayilmamisken gidiyim hastaneye dedim..tabiki bilemeyiz hic bir turlu

teşekkür ederim bnde öyle düşünüyorum bnde de pko var geç döllenme vs anlatmayayım diyorum
kan testi yaptrdım biraz zman geçsin istedim derim
yani baktın doktor anlamıyor sormuyor o zmn sölersin zaten o zmnda pek güvenme biz bile bi sürü sey öğrendk burda soruyoruz direk doktorlarında her ihtimali düşünüp sorması gerekli diye düşünüyorum

Merhaba. yakınlarda eş dost arkadaşta yok mu? ben İstanbul'dayım. size verebilirim. solgar folik asit kullanıyorum.
Canim cok saol..bende istanbuldayim ama zaten 12.haftaya kadar almamiz gerekiyomus..ben heralde suremi doldurdum diye dusunuyorum..4 gunden de bisey olmaz heralde

mesela bana pko deynce gec döllenmiştir küçük görünüyo filan dediler ama hiç öle bsy yok nasıl oldu bende anlamadım benm döngülerim 35 40 60 hatta 70 80leri bile görmüşlüğü var kendm çözdüm sorunu yumurtamın büyüdüğünü biliyorum ama çatlamadıgı için regli olamadıgımı anladım sonradan :)

benim de 11+4. son günlerim. bulantılarınız var mıydı geçti mi? merak ettim. Bir de hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

haklısın canm teşekkür ederm

Canım yeni geldim doktordan. Evet söyledim. Çok ilginç bir şekilde bu sefer bebekte görünmüyor. Anlamadım ben bu işi yarın detaylı ultrasona giricem
hadi ya ultrason verdimi?
hangi dr da giriceksin eski drunmu dedi yenimi

Yinede tedbirli davraniyorlar. Bugun bi kac karar daha aciklandi yasaklamayla ilgili. Insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu virusten tek dilegimiz o. Disari cikmaya çekinir olduk. Buyyk bir tehlikenin icindeyiz allah korusun hepimizi

Amin canım amin inşallah. Gerekmedikçe cikmamak en iyisi, yakınları'da telefonla arayıp haber almalı. Rabbim sonumuzu hayır etsin.

Allah yardımcınız olsun canım bence ciddiye alınmalı biz de ciddiye almalıyız Türkiyede şuan kimse farkında değil ama bu hızla yayılır tedbiri biz alalım gerisi nasip tabi cafelerden çıkmıyorlar günlere gidiyorlar hala bunlar olmamalı İtalya gibi olmak istemiyorsak dikkat etmeliyiz.

Amin cümlemizin kuzu, çok haklısın bizim aşamaya gelmeden Türkiyedeki insanımız da önlem almalı kafeler, spor salonları, restoranlar, kısacası insanların toplandığı bütün yerler kapatılmalı. Burda 75 yaş üstü insanları hasta bile olsalar evlerinz gönderiyorlarmış hastanelerde gençlere yer açılsın diye ne kadar acı. Dikkat edin kendinize iyi bakın sevdiklerinizi telefonla arayın evden çıkmayın gerekmedikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…