2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kızlar.Ne zamandır yazmadım ama okuyorum.Evde işim hiç bitmiyor şimdi çocuklarda evde 15 hün nasıl tutacağız bunları acaba.Normalde benim haftaya 2 li testi yaptırmam lazım ama hastaneler en riskli yerler şimdi 14.haftaya kadar zamanı vardı galiba bu testin ertelesemmi diyorum.

Kızlar bende doktordan geldim, gece uyuyamadım sürekli doktordan kötü şeyler duyuyordum rüyamda sabah olmadı her şey iyi çok şükür 8+5iz ama ultrasonada 8+3 çıktık doktor normal dedi bir ay sonrasına randevu verdi ikili tarama için hem belki cinsiyetide görürüz dedi ama bir ay nasıl geçer bilemiyorum

Bana doktor 13. ya da 14. hafta gel dedi erteleyebilirsiniz bence

Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür kanama yine bebeğime zarar vermemiş üstelik ilk kez kalp atışını da duydum mükemmel bir his rabbim isteyen herkese yaşatsın

gözün aydın canım böyle de devam eder inşAllah elinden geldiğince dinlen. Progestan ve iğne verdi mi doktor?

gözün aydın canım böyle de devam eder inşAllah elinden geldiğince dinlen. Progestan ve iğne verdi mi doktor?
İnşAllah canım Evet canım ikisini de kullanıyordum zaten ama iğnenin gününü bugüne çektik

Çünkü sabahtan beri bir türlü ısınamadım
İşte en küçük bir üşütmeyi normal zamanda tolere edebiliyorken gebelik durumunda olunca edemiyor vücut. Hiç üşütme olmayınca bile hazım sorunu yaşıyorken, üşütünce böyle olması normal. Kendinize çok dikkat edin. Ben içlik giymeye başladım, hiç sevmesem de

Gözünüz aydın. Ben de kontrol öncesi gece hep kontrol ile ilgili rüyalar görüyorum ya Bir şekilde geçecek o zaman, ben diyorum ki bazen sürekli uyusam da o gün gelince mi uyansam

BENDE DE olmadı kahve rengi bsy bile görmedm akıntı zaten hep var olan bsy ama fazlalastı tabi sadece o var böle lekelenme cok okuyunca olması gereken bsymiş gelmeye basladı banada ondan merak ettim :)
Maşallah diyelim aman aman. Ben bugün kötü bir haber aldım, beklediğim bir haber vardı ve kötü geldi. Haberi alınca çok kötü oldum, hemen aklıma bebeğim geldi. Ya aşırı üzüntüden onu kaybedersem diye bir akıntı geldi lavaboya gitmeye korktum kan göreceğim diye. Allah korusun. Çok şükür normal imiş her şey. Ama o kadar korkuttu ki beni. Üzülmüyormuş gibi davranıyorum, bebeğim iyi olsun da.

aynen üzülmemeiz gerekiyor ama bizde insanız yani ölüm hastalık olmadıkca bsye canımızı sıkmamız lazım :)

Kızlar peki sütyeni küçük gelmeye başlayan var mı aranızda? Sanırım benim 1 beden büyük almam gerekiyor artık.

Kızlar ben fransadayım.. Ve burda genel karantina olacak dedikoduları çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanı akşam açıklama yapacak, eşim işten eve geldi. Ben ki gayet rahattım artık olayın ciddiyetine vardım sanırım. 45 günlük ev karantinasından bahsediyorlar erzak alışverişi yaptık ama un makarna maya kalmamış marketlerde Allah sonumuzu hayır etsin

Bugun iyi hissediyorum kendimi gitmedim de gitmeye korkuyor insan cuma günü randevum var hayirlisi olsun bu arada doktorlar güzel haberlerle gelen arkadaşlar gözünüz aydin

Aminn

İşte şu erzak sıkıntısı olmasa ev karantinası iyi de. Burada da (Türkiye'de) 13.30 Bilim Kurulu yine toplandı. Her kurulda bir karar çıkıyor, bu seferkinde ne çıkacak bakalım. Akşama belli olur burası da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…