2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşallah canım inşallah bunu da atlatırız Allah sonumuzu hayır etsin...

M mercimegimmm canım sabah gittim doktora çok şükür her şey yolunda iyi dedi.bel ağrım için de magnezyum verdi iyi gelicek ağrına dedi 8+2 yim.şuan bir arı kadar dedi
Ayy cok sevindim canım yaa kafan rahatladı dimi.ilacın faydası olur ins en kisa surede.arı kadar bebis insan dusununce gözünün onune getirince bi tuhaf oluyo nasil guzel bi mucize dimi sukur Allaha

Merhaba hanımlar,
Ankara'da Devlet Hastanesinde tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor var mı?

Son düzenleme:
Evet insanlar cok duyarsiz geliyir bana da. Biraz dikkat etmeliyz. Allahin izniyle bizler dikkatli olursak gerekli onlemler alinirsa atlatiriz ama kimse önemsemiyor

Daha once bebek gorunmus muydu. Kanaman var miydi senn canm
Evet geçen hafta görünmüştü. Kalp atışı yoktu. Bugün bebek yok. Kesede bı sorun yok kesesi düzgün. İki gün önce akıntıya karışık az bı kan geldi kesildi devamı gelmedi bı sorun yok vajinal muayene olmuştum ondan olabilirmiş. Hani düşük desem hem kanama adına bişey olmadı akintiyla birlikte çok az oldu bende korkmuştum ama bişey yok dediğim gibi. Kesesi düzgün şuan. Gebelik bozulmamış

He dustu de sen mi fark etmedin dicektim ama cok az kanama oldu diyorsun oyle olsa anlardin zaten parca gelirdi. Kac haftalik hamilesin peki.

kızlar bsy sorcam hiç lekelenmesi kanaması olmadan gebelik geciren varmı burdaki muahbbete göre genelde herkeste olmus sanırım
Ben de lekelenme bile yasamadim. Hatta kasik agrisini da sadece 1 gun cektim ve sonra hic olmadi. Insanlar merak uyandiran veya olumsuz olabilecek seyleri yazip akil sorduklari veya dertlestikleri icin size oyle gelmis olabilir.
Merhaba hanımlar,
Ankara'da Devlet Hastanesinde tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor var mı?
Ankara egitim ve arastirma hastanesinde yetkin karasu. Cok nazik ve guleryuzlu. Ben sadece 2 kez gittim gebelik oncesinde.

Evet insanlar cok duyarsiz geliyir bana da. Biraz dikkat etmeliyz. Allahin izniyle bizler dikkatli olursak gerekli onlemler alinirsa atlatiriz ama kimse önemsemiyor
Kesinlikle çok rahat insanlar hala ama biz tedbirimizi almak zorundayız çünkü iki kat risk altındayız hamilelerin bağışıklığı daha zayıf bugün doktorum aradı kaç kere çıkma dışarı sakın mümkün olduğunca dedi demekki bu kadar mühim bir olay biz de böyle görmeliyiz.

He dustu de sen mi fark etmedin dicektim ama cok az kanama oldu diyorsun oyle olsa anlardin zaten parca gelirdi. Kac haftalik hamilesin peki.
Evet olsa anlarım. Düşük olsa bu kadar az ve kısa sürmez diye biliyorum. Şuan 9 haftalık sata göre canım. Ama geçen hafta ultrasonda 6 hafta .sat 8 haftaydi.

Herhalde canm. Benim birde evde bi oglum var allah korusun bu hafife gelinecek bsey degil. Kimde oldugunu nerde oldugunu blmiyoruz. Bulastiktan sonra elimizden ne gelir. Allah korusun. Markete bile gtmiyorum artik hem cocugumdan dolayi korkuyorum her yere elini suruyor hemde hamileyim diye. Ben mi abartiyorum blmiyorum hastane disinda pek disari cikmayi dusunmuyorum acikcasi.

Cok haklisin. Yalniz benim aklima su takiliyor ben butun gun evdeyim ama esim ise gidiyor. Cok dikkat ediyor ama sonucta virusu eve tasimadigina emin olamaz. O konuda ne yapicaz?

Evet olsa anlarım. Düşük olsa bu kadar az ve kısa sürmez diye biliyorum. Şuan 9 haftalık sata göre canım. Ama geçen hafta ultrasonda 6 hafta .sat 8 haftaydi.
Sati pek onemsemiyorum ben gec dollenme olabiliyor. Daha once dusuk yasadim cok dolu dolu kanamam olmamisti. Bende ikinci gittigimde bebek yok dendi. Ama illaki azda olsa iki uc gun suren kanama oluyor. Cok buyuk parca dusmuyir daha minik oldugu icin. Ins seninki oyle birsey degil canm benm. Simdi napcaksin peki doktor ne dedi bida bakilcak mi

Komsumun esi buyuksehirde calisiyor. Cuma gunu evden cikma yasagi gelecek haberini almis. Ne kadar dogru bilemem ama boyle soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…