2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Stok yapmadim zaten 2 senelik spok var depolarda ben doğudayim daha burda vaka yok ama dikkat ediyoruz

Bizim yaşadığımız bölgede ölüm vakası 21e yükseldi.. Marketler belirli saatlerde açık kalacakmış ama her dışarıya çıkmamız risk demek. Rabbim Türkiyemi korusun inşallah.

Amin canım sende kendine dikkat et. Tedbiri elden bırakmayalım fransa gerçekten çok geç önlem aldı bazı konularda..
Dönseniz diyeceğim ama burdada belliki artarak gidecek vakalar iki günde bir katlıyarak artıyo.Allah tüm masum insanların yardımcısı olsun.

kızlar bsy sorcam hiç lekelenmesi kanaması olmadan gebelik geciren varmı burdaki muahbbete göre genelde herkeste olmus sanırım
bu ikinci gebeliğim çok şükür ikisinde de hiçbir leke görmedim inşallah daha da görmeyiz

Dönseniz diyeceğim ama burdada belliki artarak gidecek vakalar iki günde bir katlıyarak artıyo.Allah tüm masum insanların yardımcısı olsun.

Avrupadan ve abd'den Türkiyeye uçuşlar da yasaklandı gayet mantıklı bir şekilde. AMIN canım tedbir bizden takdir Allahtan

Bi sorum olacaktı ikili test yaptıran var mı aranızda ve sonuçları nasil cikti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…