Ayy cok sevindim canım yaa kafan rahatladı dimi.ilacın faydası olur ins en kisa surede.arı kadar bebis insan dusununce gözünün onune getirince bi tuhaf oluyo nasil guzel bi mucize dimi sukur Allaha
Çok teşekkür ederim canım benim kafam rahatladı gerçktn.dünyanın en güzel mucizesi valla şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inş Bal arım benim diyorum durmadan
Sibelcim durumun zor anlıyorum inşaallah iyi haberler alırsın ama paylaştığın resimler biraz ürkütücü değil mi.Ben anlamadın ilk reklam satırı sandım içim kalktı vallahi bunlara bakıp bakıp strese girme sende.
Biz esimle hoşgeldin merasimi yapmıyoruz hiç. isten geliyor lavaboda el yüz yıkanıyor ve üstünü değiştirip eski kıyafetlerini balkona atıyor. Şimdilik yapabileceğimiz bu kadar.
Zaten eşimle çok yakinlasmiyoruz benim koku hassasiyet ve bulantı olayımdan dolayı. Bana en çok eşim kokuyor
Aynı seyleri yasamısız hatta yasıyoruz kaç kere öğürerek kaçtım yataktan ayıptır söylemesi ama gecti bende biraz allahtan bu arada folik asit 3.ay dolana kdr içiliyor mus
Aynı seyleri yasamısız hatta yasıyoruz kaç kere öğürerek kaçtım yataktan ayıptır söylemesi ama gecti bende biraz allahtan bu arada folik asit 3.ay dolana kdr içiliyor mus
Ayneennn. Eşim de alınıyor bazen sen beni eskisi kadar sevmiyorsun diyor yavrum ya. Bazen geliyor sarılıyor beni dinlemeden. Bir gün üstüne kuscam rahat edeceksin diyorum. Yatakların 2 uç köşesinde yatıyoruz. Her gün düş alıyor benim yüzümden Azaldı ama pek de geçmedi ya benim
Bulantı çok olunca kız olur diyorlar acaba bizimkiler kız mi olacak?
Sibelcim durumun zor anlıyorum inşaallah iyi haberler alırsın ama paylaştığın resimler biraz ürkütücü değil mi.Ben anlamadın ilk reklam satırı sandım içim kalktı vallahi bunlara bakıp bakıp strese girme sende.
Canım kimse kusura bakmasın ama ben bunu buraya sizi urkutmek korkutmak içinizi kaldırmak için koymadım. Öyle niyetli bı insanda değilim. Ama yaşadığımı anlatabilecek bir yolda bulamadım. İstemeden rahatsız ettiysem özür dilerim
Suveyda3
Nasıl kaldırılır bilen varsa söylesin kaldırırım. Kimseyi rahatsız etmek istememiştim. Sadece VVarsayoksaoglum
sorunca netten baktım ve karşıma bu çıktı.boyle mi oluyor manasında yolladım. Yaşamadığım için bilgim yok. Lütfen sizde beni anlayın olur mu? Tekrar özür diliyorum.
Kızlar tv de korona konusunda gebelerin diğer insanlardan bir fark olmadığını söylediler ayrıca Çin’de 19 gebede bebeğe geçen olmamış Allah korusun tabikide başka bir tv programında hamileler dışarı çıkmamalı bağışıklıkları daha düşüyor hamilelikte deniliyordu
Suveyda3
Nasıl kaldırılır bilen varsa söylesin kaldırırım. Kimseyi rahatsız etmek istememiştim. Sadece VVarsayoksaoglum
sorunca netten baktım ve karşıma bu çıktı.boyle mi oluyor manasında yolladım. Yaşamadığım için bilgim yok. Lütfen sizde beni anlayın olur mu? Tekrar özür diliyorum.
Kızlar tv de korona konusunda gebelerin diğer insanlardan bir fark olmadığını söylediler ayrıca Çin’de 19 gebede bebeğe geçen olmamış Allah korusun tabikide başka bir tv programında hamileler dışarı çıkmamalı bağışıklıkları daha düşüyor hamilelikte deniliyordu
Bende o yayını izliyodum şimdi.hatta grip olmak tehlikeli hamilelikte falan derlerdi aman iyi tarafından bak çokta riskli değilmişiz koca koca doktorlar öyle söylüyor.
Mesele çok ciddi , lüzumsuz yere dışarıya çıkmayın hatta hastaneye bile gitmeyin şuan hemen her hastanede tanı konmamış vakalar var . Bir çok dr arkadaşımız gerçekten çok ciddi para kazandığı özel kliniklerini geçici süreliğine kapatıyor . Öyle bir hastalık ki seyri çok ağır . Allah hepimizi ailemizi muhafaza etsin . Başka ülkelerin yaşadıklarından ibret alıp ,ders çıkarmalı . Şuan ağrı kesici kullanırken bile 50 defa düşünüyoruz ki parol parasetamol bunlar gebelikte serbestken ilaçta kullanamayacağımız bir dönemdeyiz . Allah yardımcımız olsun . Evlatlarımızı bize , bizi evlatlarımıza bağışlasın
Suan asil mesele zaten virusun bebege gecip gecmemesi degil ki..Biz gebe halimizle bu virusu kaldirabilecekmiyiz..cok agir seyreden lanet bir hastalık bu..oyle basit bir grip diyen doktorlari da anlayamiyorum..Asiri dikkatli olmamiz lazim yani biz hamileler..benim kontrolüm normalde 15 gunde bir ama bebegimi gormeye bile gitmiycem cok onemli degil varsin gormuyeyim yeterki atlatalim bu lanet salgını kimse cikmasin evden suan bizim icin en etkin korunma katı izolasyon anca bu sekilde onune gecebiliriz salgının..Alah yardimcimiz olsun cok zor zamanlardan geciyoruz korku filmi gibi bu olanlar..Biran önce son bulsun..Sanki yaz gelicek ve kurtulucaz hepsinden öyle hissediyorum ve düşlüyorum..lütfen yaz gelsin artık
Suan asil mesele zaten virusun bebege gecip gecmemesi degil ki..Biz gebe halimizle bu virusu kaldirabilecekmiyiz..cok agir seyreden lanet bir hastalık bu..oyle basit bir grip diyen doktorlari da anlayamiyorum..Asiri dikkatli olmamiz lazim yani biz hamileler..benim kontrolüm normalde 15 gunde bir ama bebegimi gormeye bile gitmiycem cok onemli degil varsin gormuyeyim yeterki atlatalim bu lanet salgını kimse cikmasin evden suan bizim icin en etkin korunma katı izolasyon anca bu sekilde onune gecebiliriz salgının..Alah yardimcimiz olsun cok zor zamanlardan geciyoruz korku filmi gibi bu olanlar..Biran önce son bulsun..Sanki yaz gelicek ve kurtulucaz hepsinden öyle hissediyorum ve düşlüyorum..lütfen yaz gelsin artık
Suveyda3
Bende nasik dusuj yaptigimi anlamamistim kanamayla atiliyir iste bi sekilde. Hatta bebegi konrtole gttm bebek yok dedi bende o kanamayla attigimi anladim.Eger 4. Haftada ki gibi bi kanaman olduysa az ve pihti gbi oyle de olabilir. Bebek gelismiyor bazrn haftasina bakma sen. Ins sennki dusmemistir gorunur ultrasonda.
Ayneennn. Eşim de alınıyor bazen sen beni eskisi kadar sevmiyorsun diyor yavrum ya. Bazen geliyor sarılıyor beni dinlemeden. Bir gün üstüne kuscam rahat edeceksin diyorum. Yatakların 2 uç köşesinde yatıyoruz. Her gün düş alıyor benim yüzümden Azaldı ama pek de geçmedi ya benim
Bulantı çok olunca kız olur diyorlar acaba bizimkiler kız mi olacak?
walla aynen bizde öle bide benm eşim üşengec dusa girmeye üşendiğinde uzak durmayı tercih ediyor ilk basta bahane yaptıgımı sanıyodu sonra baktı öğürmeler geliyo anladı biraz daha ama ilk baslara göre iyiyim ben geciyo sanırım artık :) sağlıklı olsunlar tabi öncelikle ama gönlümde kız yatmıyoda değil :)))
Merhaba kızlar dün midem çok bulandığı için hemen doktorum bulun çağırdı gittim minnağmız kocaman olmuş ikili tarama için kan verdik hayırlısıyla alırım inşallah
Eki Görüntüle 2605872
Merhaba kızlar dün midem çok bulandığı için hemen doktorum bulun çağırdı gittim minnağmız kocaman olmuş ikili tarama için kan verdik hayırlısıyla alırım inşallah