2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ilginç olay gerçekten hamilelik Tabi sağlıklı olsun daha ne isteriz ama kız bebek bi tık önde bende de

Selam kızlar haftaya pazartesi ikili tarama testi için randevum var doktora gitmem gerekiyor ama bu covid-19 virüsünden dolayı hastaneye gitmekten çok korkuyorum sizce ne yapayım siz kontrollere gidecek misiniz ?

Selam kızlar haftaya pazartesi ikili tarama testi için randevum var doktora gitmem gerekiyor ama bu covid-19 virüsünden dolayı hastaneye gitmekten çok korkuyorum sizce ne yapayım siz kontrollere gidecek misiniz ?
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, takipteyim.

Ben gitmedim ama öyle diyorlardı canım

BNMDE CTESİ VAR AMA HASTANEDE olmadıgı için ben gidicem
Nerede kontrolün o zaman
Ben bir de ikili testi üniversite hastanesinde yapmak istemiştim, sonucunu alıp doktoruma gösteririm diye düşünmüştüm ama şimdi devlet ve üniversite hastanelerine hiç girmek istemiyorum. Parasına bakmadan özel hastanede doktorum olduğu yerde yaptıracağım, kalabalık olmuyor en azından. Sadece işte benim ikili test randevum haftaya çarşamba, olaylar artmaya devam ederse gidemem gibi geliyor.

Canim doktordan yeni geliyorum. Uzun bi sure gelme dedi bi skinti olmadıkça. Acik açık soyledi boyle

doktorun kendi muayenehanesnde yapcak sanırım kanları filanda orda alıyorlar

Tamam canım yazarım bende
Canım geldim sen ne yaptın?
Ben ilk kez dra gidiyormuş gibi yaptım.
Aynı şeyleri söyledi 6haftalıkta kalmış çift kese varmış
1hafta bekleyelim dedi kan istedi verdim 12.30da çıkacakmış

Eklentiler

• IMG-20200317-WA0005.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bana da bi tahmin yapabilir misiniz

Eklentiler

• 20200317_113511.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…