2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende hastaneye gitmeyi düşünmüyordum ama yarın mecburen gitmek zorundayım . Çok moralim bozuk ayın 10 unda kan vermiştim coombs yine pozitif sabah sabah bir ağladım bir ağladım . İnşallah birşey yoktur . Yoksa asla gitmezdim hastaneler şuan aşırı tehlikeli

erkekmi istiyosun :)
Galiba:) hem de öyle hissediyorum vücudum çok tüylendi baştan beri ona bakarak heralde erkek dedim ama kız olsa da çok sevinirim ikisi de yok Rabbim ne dilerse artık. Bi arkadaşım bi ay boyunca erkek dedi oğlum diye sevdi sonra kız olduğunu öğrendi neysem yemiyim başıma gelmesin

benm arkadasmda öle kız istiyordu dokjtor kız demiş 2 hafta kız dye sevmiş sevnmiş filan sonra erkek cıktı bide çin takvimine göre ayarlamıstı ama yanlıs bakmıs sanırım :)

o nedir acaba sıkıntılı bi durum mu

İkili tarama testini yaptırmazsak daha sonra 3 lü ve 4 lü testlerde onun eksiğini kapatıyor mu kızlar ya moralim çok bozuk. Şükür devletimiz kamuda 2 hafta biz hamileleri idari izinli saydı ama ya sonrası ve hastaneye gitme durumu herşey o kadar karışık ki
Eğer hayırlısıyla bi doğum yaparsak çocuklarımız daha dünyaya gelemeden ne badireler atlatıp gelecek bilen birileri lütfen cevap versin

Kızlar benimde yarın randevum var. Ben gitmeyi düşünüyorum şimdilik. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Ondan sonra zaten 1 ay sonrasına randevu verir herhalde. Çünkü 2’li test zamanına denk geliyor. Şu olayları atlatsakta rahatlasak.

benm arkadasmda öle kız istiyordu dokjtor kız demiş 2 hafta kız dye sevmiş sevnmiş filan sonra erkek cıktı bide çin takvimine göre ayarlamıstı ama yanlıs bakmıs sanırım :)
Yanlış yazmışım gülmim de başıma gelmesin yazcaktım. Ama komik oğluşum felan diyodu sonra kız çıktı:) Bazı doktorlar geç söylüyo ya haklılar aslında. Çin takvimine göre ben de bakamadım . Çünkü girdiğimiz yılı mı baz alacaz yoksa direk bulunulan yılı doğum tarihinden mi çıkarıcaz bilmiyorum. Herkes bişe söylüyo

otomatik yapan uygulamalar var onu yasına 2 yas koyuyosun ama dediğim gibi direk hesaplama yapan yerler var ordan bakablrsn :)

Play store dan bakıp indirdim. Burda da erkek diyo du bakalım. Hayırlısı ama çok heyecanlı nasıl geçecek bu bir ay
otomatik yapan uygulamalar var onu yasına 2 yas koyuyosun ama dediğim gibi direk hesaplama yapan yerler var ordan bakablrsn :)

Eklentiler

• Screenshot_20200317-135917_in Takvimi.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 24
Benim randevun 1 nisanda ama şunu düşünüyorum vaka sayısı her geçen gün artıyor ertelemek daha riskli olur mu acaba aslında en iyisi doktorları arayıp sormak sanırım

Benim randevun 1 nisanda ama şunu düşünüyorum vaka sayısı her geçen gün artıyor ertelemek daha riskli olur mu acaba aslında en iyisi doktorları arayıp sormak sanırım
İkili taramaya mı gidiceksin canım kaç haftalık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…