2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya benim ayın 27 si Allahım sağlıkla basip etsin kucağımıza alalım

Merhaba. nerede yaptırdınız testi acaba?
Ben newyork ta yaşıyorum
Rutin olarak yapılan testler arasında
Burda yapılmayan kalmadı kandaki kurşun oranıma bile baktılar
Türkiyede laborant arkadaşlarım var söyleyince şaşırdılar şimdiye kadar hiç bakmadık diyorlar

Canım geldim sen ne yaptın?
Ben ilk kez dra gidiyormuş gibi yaptım.
Aynı şeyleri söyledi 6haftalıkta kalmış çift kese varmış
1hafta bekleyelim dedi kan istedi verdim 12.30da çıkacakmış
Maşallah canım iki kese demek inşallah haftaya görürsün bende yeni geldim eve. Hala 6 haftalık kalp atışı yok keseside düzensiz dedi detaylı ultrasondaki doktor. Tam ultrason öncesi kanamam oldu. Sanırım bebeğim beni artık terk ediyor.

Selam kizlar doktora gittim bugun normalde 8 hafta olmasi lazim.ultrasonda 8+1 cikti o kadar onemli deil. Ama gecen haftalarda rahim bebegi atmak icin kasilmis kullandigim.ilaclardan dolayi basasili olamamis cok sukur Allahima.Riskleri atlatmisim karnimdan bakinca da gorundu cok şükür. Doktorum cok sukur hersey yolunda maasallah kiz olcak galiba dedi hayirlisiyla saglikli olsunda en onemlisi o.cok sukur butun sikintilar bitmis.

Ne denir bilmiyorum üzülme desek boş ve anlamsız senin icin ama hayirlisi boyleymis deyip onune bakmaktan baska care yok..biliyorsunki vücut sagliksiz gebeligi sonlansdırıyor..insallah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik haberini aliriz

cok guzel haberler gozun aydin olsun

Ya beni doktorum 14.haftada çağırdı bari 13de gitsem herkes 11,12 haftalarda gidiyor
Bu aralar ne kadar geç gitsek o kadar iyi sanki olmadı arayıp sorarsın benimki de 12 den önce almıyordu iki gün önde 1 nisan da gel dedi
Ama için rahat etmeyecekse git 12 ya da 13 de kan sonucu 10 gün sonra çıkar dedi beklemek istemezsen git bana da üç hafta çok geldi tabi o sırada corona da yoktu tr gel istiyorsan buradayım ben dedi eşim diyor senin için de özlüyorum diyorsun ben ne yapayım
Sanki daha hissediyorum dedim

Gözüm aydin senin doktor maşallah erken tahmin etmiş

Hakkımızda hayırlısı canm sağlıkı değil demekki bebeklerimiz kendi gitmesi daha iyi bak benm kanamam yok ve kürtaj olucam.
Gelişeceğini sanmıyorum ztn içi boş 6 haftalık kesede bebek olmaz mı

Hakkımızda hayırlısı canm sağlıkı değil demekki bebeklerimiz kendi gitmesi daha iyi bak benm kanamam yok ve kürtaj olucam.
Gelişeceğini sanmıyorum ztn içi boş 6 haftalık kesede bebek olmaz mı
Hayırlısı olsun canım. Aynen öyle sağlıklı değiller demekki. Seninde kendiliğinden olur belki. Bir hafta var. Benide haftaya çağırdı kürtaj için kendiliğinden olmazsa benimde öyle olacak ama yinede sen umudunu kaybetme ikiz olduğu için de olabilir. Herşeye hazırlıklı olalım

Allah ikinizin de yardımcısı olsun ben de sürekli düşük korkusu yaşıyorum ama son kanamadan sonra artık gerçekten rahat olmaya çalışıyorum ve sağlıksızsa zaten durmayacak diyorum. Buna odaklandım çaresiz Rabbim ikinize de tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip eder inşAllah

Amin.. evet sağlıksızsa elimizden bişey gelmiyor biliyoruz sağlıksız diye oluyor ama yinede zor. Tek tesellim cennette bekleyen bir miniğimiz olacak. Streste etkiler canım benim korkma inşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olur sana .hepinize...

Canım senin yazılarını takip edip üzülüyorum Ve İnan çok dua ediyorum senin icin .rabbim yar Ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…