Buyuk gecmis olsun canım.sende hakkini helal et. ALLAHA emanet ol en kisa zamanda yine guzel haberlerle gel insaallah dualarim seninle.Kızlar nasılsınız?
bugun kürtaj oldum iyiyim şükür.
biraz ağrım var ama geçicek inşallah.
kendinize ve bebklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin
Helal olsun sende helal et cok geçmiş olsun inşallah tekrardan sağlikli bir şekilde hamile kalirsin rabbim yerini doldursun
kuzum çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun inşAllah kendinizi biran önce toparlarsınız. Kürtajı genel anestezi ile mi yoksa lokal anestezi ile mi oldunuz ?
Asil sen kendine dikkat et, kendini uzme. Lutfen buralara yine uğra
Nasıl oldu canım kürtaj? Ben yaptırmadım. Ama gittim hastaneye. Kese rahim ağzında kalmış. Onu aldılar patolojiye yolladılar inceleme için. İçeriyi temizlemek için kürtaj dediler ama ben istemedim. Keseyi çıkarırken nerdeyse baygınlık gecirecektim o yüzden istemiyorum dedim. Bı hafta bekliycem rahim temizlenmezse mecburi olarak yatış yapılacak. Ama açıkçası bugün kötü olunca korktum ben.
Herkeze çok teşekkür ederim helal olsun.inşallah sağlıkla gelsin.Tatlım çook geçmiş olsun.Lutfen kendine dikkat et ağır falan kaldırma.inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın
Canım biz de 5+3 te sadece keseyi görmüştük, 6+5 te hem bebeği hem de kalp atışını gördük , hiç merak etme , sen de göreceksin Allah'ın izniyleKızlar bizde bugün muayeneye gittik bugün 5+3 haftadayım kese gözüktü sağlıklı kese günüyle uyumlu dedi beta artışlarımda çok iyiydi bebeği göremedik biraz kafam takıldı 1 hafta sonra tekrar gidicez
Günaydın:) sen de nifty yaptırcaktın değil mi bugün mü kan verceksin?? bana da bugün kan almaya gelcekler çok heyecanlıyız bakalımGünaydın kızlar
ayprensesii geçmiş olsun canım
Benim bugün kontrol günüm, heyecan dorukta yine.. İnşallah herşey yolundadır, çok merak ediyorum koca kafalı minnakimi
Kızlar bide bu kan sulandırıcı kullannanlara bişiy sormak istiyorum benim ilk çocuğum 2 ikinci çocuğum 2.7 kg doğdu 38.haftayı tamamlayarak.tansiyonla ilgili bi sıkıntım yok ama doktor damarların beslenmelerine engel olmuş olabilir dedi coraspin başlattı.Bunun prospektüsünde son trimestir kullanmayın yazıyo doktor 34.haftaya kadar kullanıcaz dedi kafam karıştı.Ni yan etkisi varmı acaba bu kan sulandırıcılatın.
Bende aynı durumdayım. Benimde eşim doktor bulantılardan dolayı annemlerde kalmıştım, gecen hafta eve döndüm 2gün kaldım eşim tekrar annemlere bıraktı beni haftaiçiGünaydın arkadaşlar
kayıp yaşayan arkadaşlarıma çok üzüldüm Allah'ım inşallah en yakın zamanda hayırlısı ile kucaklarınızı doldursun bu süreci en sağlıklı şekilde atlatın inşallah
bugün randevusu olan arkadaşlarım güzel haberler alır umarım
benim eşim doktor olduğu için ben de risk grubunda olduğum için görüşmemek adına 1 haftadır annemdeyim daha da devam edicez gibi böyle görüşsek de 1 metre mesafe ile konuşuyoruz. çok çok zor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte.
Ben başladımKızlar hepinize sağlıklı günler diliyorum.Catlak kremine baslayayaniz var mi?Önceden tecrübesi olan arkadaşlar Ürün yorumu yapabilir mi?su anda memnun kaldığınız var mıdır?
Hayirli kandiller canim serum aliyorum ben evde.metpamid ampul vr içindeHAYIRLI kandiller bugun hastaneye geldim özele.cok şükür bebiş iyi 8+6 olmuşuz.bulantı icin DRAMAMİNE 50mg tablet verdi .acaba bunu kullananlar var mı
Aslında ben 2 hafta sonraki randevuda kan verecektim ama doktorum bugün alalım , 2 hafta sonra gelemeyebilirsiniz dedi. Bugün orada alındı kanım. Kontrolümüz de 1 ay sonraya planlandı. Test sonuçları 10 gün sonra çıkacak dediler. Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür. Onlar normal olunca şimdi cinsiyet heyecanı sardı beni deGünaydın:) sen de nifty yaptırcaktın değil mi bugün mü kan verceksin?? bana da bugün kan almaya gelcekler çok heyecanlıyız bakalım
Kolay değil canım hepimiz sevdiklerimizden uzak duruyoruz bu aralar. Annemleri 10 gündür görmemiştim. Bugün apartmanın önüne gidip aradım annem balkona çıktı. Sonra dayanamadik yukarı çıktım ama ben direkt balkona geçtim oturdum, onlar da mutfakta öyle biraz sohbet ettik ve eve geçtim. 4 apartman var aramızda ama birbirimizi kollamak için uzak duruyoruzBende aynı durumdayım. Benimde eşim doktor bulantılardan dolayı annemlerde kalmıştım, gecen hafta eve döndüm 2gün kaldım eşim tekrar annemlere bıraktı beni haftaiçihaftasonu evde eşim ama 1saat mesafede olmamıza rağmen görüşmüyoruz risk olmaması için.duygusal değil mantıksal düsünmeye çalışıyorum ama insan üzülüyor. Görüntülü konusuyoruz nekadar sürecek bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.haftaya 2li test kontrolüm vardı onuda erteleyeceğiz büyük ihtimalle doktorumla konustuktan sonra.
Dip not:Hala dısarıda hic birsey yok gibi gezenlere, misafirliğe gidenlere deli oluyorum.
Maşallah canımBu da benim koca kafalı minnakimin bugünkü fotosu
Boyu posu, ense kalınlığı, burun kemiği, kesesi , kese içindeki sıvı, kordon kanı geçiş miktarı vs herşey yolunda çok şükür
Ben çok ağır belirti yaşamadım zaten. Gaz şikayetim sabah akşam daha yoğun olarak devam ediyor, özellikle sabah kalktığımda göğüslerim çok sis oluyor gün içinde biraz daha rahat. Uyku isteğim de şimdilik devam ediyor. Bunlar dışında maasallah çok rahat gecti bu haftaya kadarMaşallah canımbelirtilerin azaldı mı artık
Maşllah bebişine ne güzel haberler bunlarBu da benim koca kafalı minnakimin bugünkü fotosu
Boyu posu, ense kalınlığı, burun kemiği, kesesi , kese içindeki sıvı, kordon kanı geçiş miktarı vs herşey yolunda çok şükür
Teşekkür ederim kızlar sağlıkla kalınGünaydın kızlar
ayprensesii geçmiş olsun canım
Benim bugün kontrol günüm, heyecan dorukta yine.. İnşallah herşey yolundadır, çok merak ediyorum koca kafalı minnakimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?