2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bide bu kan sulandırıcı kullannanlara bişiy sormak istiyorum benim ilk çocuğum 2 ikinci çocuğum 2.7 kg doğdu 38.haftayı tamamlayarak.tansiyonla ilgili bi sıkıntım yok ama doktor damarların beslenmelerine engel olmuş olabilir dedi coraspin başlattı.Bunun prospektüsünde son trimestir kullanmayın yazıyo doktor 34.haftaya kadar kullanıcaz dedi kafam karıştı.Ni yan etkisi varmı acaba bu kan sulandırıcılatın.

Sanırım son trimesterda erken doğum olabileceği için doğumda kanama fazla olmasın kesiliyor olabilir sadece akıl yürütüyorum ama damarların durumunu doktorun daha iyi bildiği için onun görüşü doğrultusunda hareket edersin

Henuz baslamadim. Onceki hamileligimde kakao yagi sabunu alip evde kendim eritip suruyordum on numara hic çatlak yirtik biseyyok. Ilerleyen zamanlarda yine onu kullancam
Kakao yağı sabunu nasıl bir şey ?birde sadece gobek mi ic bacak falanda söyleniyor benim normalde cildim yağlı olur ama kurumaya başladım şimdiden.

Tekrar merhaba,

Göndereceğim yerler belirlendi.
İlginize teşekkürler.

Sağlıklı günler dilerim.

Kakao yağı sabunu nasıl bir şey ?birde sadece gobek mi ic bacak falanda söyleniyor benim normalde cildim yağlı olur ama kurumaya başladım şimdiden.
Aktardan aldim kalip sabun gibi. Onu eritiyordum surecegim zaman oyle kullanıyordum. Her yerime surdum valla bir tek gobek icin degil. Benim tanıdığım bi kac kiside hamileliginde kullandi ve memnun kaldilar. Bu arada benimde cildim kurumaya basladi

Kızlar nasılsınız?
bugun kürtaj oldum iyiyim şükür.
biraz ağrım var ama geçicek inşallah.
kendinize ve bebklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin
Helal olsun sende helal et cok geçmiş olsun inşallah tekrardan sağlikli bir şekilde hamile kalirsin rabbim yerini doldursun

Kızlar nasılsınız?
Çok geçmiş olsun inşAllah kendinizi biran önce toparlarsınız. Kürtajı genel anestezi ile mi yoksa lokal anestezi ile mi oldunuz ?

Kızlar nasılsınız?
Asil sen kendine dikkat et, kendini uzme. Lutfen buralara yine uğra

Kızlar nasılsınız?
Nasıl oldu canım kürtaj? Ben yaptırmadım. Ama gittim hastaneye. Kese rahim ağzında kalmış. Onu aldılar patolojiye yolladılar inceleme için. İçeriyi temizlemek için kürtaj dediler ama ben istemedim. Keseyi çıkarırken nerdeyse baygınlık gecirecektim o yüzden istemiyorum dedim. Bı hafta bekliycem rahim temizlenmezse mecburi olarak yatış yapılacak. Ama açıkçası bugün kötü olunca korktum ben.

Rabbim yardim etsin inşallah temizlenmisti canim ya sabret az kaldi rabbim birdaha gostermesin yerini doldursun inşallah

Kızlar nasılsınız?
Tatlım çook geçmiş olsun.Lutfen kendine dikkat et ağır falan kaldırma.inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın

Kızlar bizde bugün muayeneye gittik bugün 5+3 haftadayım kese gözüktü sağlıklı kese günüyle uyumlu dedi beta artışlarımda çok iyiydi bebeği göremedik biraz kafam takıldı 1 hafta sonra tekrar gidicez

Kızlar hepinize sağlıklı günler diliyorum.Catlak kremine baslayayaniz var mi?Önceden tecrübesi olan arkadaşlar Ürün yorumu yapabilir mi?su anda memnun kaldığınız var mıdır?
Ben lierac kullandım ilk gebeliğimde, 4.ay sonuna doğru başlamıştım hergün sürdüm karnına düzenli. 38. Haftaya kadar hiç çatlamadım. Ancak bir süre sonra bikini hizası gözükmez oluyor göbeğin büyüklüğünden bir de hamile iç çamaşırı alt karına kremi sürsem de beklemeyince onu emiyormuş kii sadece o bölgemde biraz catladım o da nasıl diyeyim avuc icim kadar bir bölge.

Cok farkli idi doktora göre 9 hafta 4 5 günlük ama halada meme ağrisi devam ediyor sutyen taktim doktora gitmek için allahim cildircaktim mesela
Ah bana sor o ağrıyı. Oğlum henüz 11 aylık yeni oldu. Daha onun bitiremediği süt şimdi yeniden birikiyor. İnanılmaz canım yanıyor. Doktora sordum cözümü de yokmus süt kanallarım doluyken hamile kaldıgımdan doğuma kadar artarak devam dedi.

Catlak kiloya bakmıyor vallahi düzenli kremleyince (lierac) 25 kilo alıp catlamadan kapattım. Sadece sol alt kasıgımda minicik bir kısımda. He niye sadce sol alt dersen oğlum hep solda uyuyordu karnım bile sola doğruydu

Canım ben doğuma kadar kullandım 4. haftadan başlayıp, 38+1de doğum yaptım. Hatta sezaryen. Ancak tabii ani oldu doğumum yoksa doğumdan 1 gün önce kesicektim kan sulandırıcıyı. Doğuma gidince serum icn damar yolu acamadılar denedikleri tüm damarlar patladı kanama yaptı. Bir de epiidural istedim kan sulandırıcı etkisi varken olmuyormus ben cok ısrar ettim anestezi doktoru belden aşağının tutmama ihtimali olur göze alıyorsan kagıt imzala dedi öyle vazgectim. Yani kan sulandırıcıyı doğumdan 1-2 gün önce bırakmak en sağlıklısı. Tabii ben iğne kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…