Bu da benim koca kafalı minnakimin bugünkü fotosu
Boyu posu, ense kalınlığı, burun kemiği, kesesi , kese içindeki sıvı, kordon kanı geçiş miktarı vs herşey yolunda çok şükür
Kızlar hepinize sağlıklı günler diliyorum.Catlak kremine baslayayaniz var mi?Önceden tecrübesi olan arkadaşlar Ürün yorumu yapabilir mi?su anda memnun kaldığınız var mıdır?
Bende aynı durumdayım. Benimde eşim doktor bulantılardan dolayı annemlerde kalmıştım, gecen hafta eve döndüm 2gün kaldım eşim tekrar annemlere bıraktı beni haftaiçi haftasonu evde eşim ama 1saat mesafede olmamıza rağmen görüşmüyoruz risk olmaması için.duygusal değil mantıksal düsünmeye çalışıyorum ama insan üzülüyor. Görüntülü konusuyoruz nekadar sürecek bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.haftaya 2li test kontrolüm vardı onuda erteleyeceğiz büyük ihtimalle doktorumla konustuktan sonra.
Dip not:Hala dısarıda hic birsey yok gibi gezenlere, misafirliğe gidenlere deli oluyorum.
Sizd de Allah kolaylıklar versin ben de sinir oluyorum keşke herkes olayın ciddiyetini anlasa yayılmasını önlesek şu virüsün biz de çin gibi yenebilsek
Boyu posu, ense kalınlığı, burun kemiği, kesesi , kese içindeki sıvı, kordon kanı geçiş miktarı vs herşey yolunda çok şükür
Ah bana sor o ağrıyı. Oğlum henüz 11 aylık yeni oldu. Daha onun bitiremediği süt şimdi yeniden birikiyor. İnanılmaz canım yanıyor. Doktora sordum cözümü de yokmus süt kanallarım doluyken hamile kaldıgımdan doğuma kadar artarak devam dedi.
Ilk bi düşüğüm olmuştu. Başımı kaldıramıyordum. Daha sonra kızımda aşırı rahattım. Yine bu gebelikte baş ağrım, bulantım bitmiyor. Her gebelik farklı. Her seferinde şansına ne çıkarsa
Merhaba cnm bnde bgn gittim ense kalınlıgına 0.9 yazmıs skntı yok dedi boyu da 4.8 cm cıktı cinsiyet için 1 ay sonra cagırsı benide daha erken cagırxakrı ama gündemden dolayı 5 hafta sonraya gidicem test zamanı gelmiş oluyormus cünkü
Merhaba cnm bnde bgn gittim ense kalınlıgına 0.9 yazmıs skntı yok dedi boyu da 4.8 cm cıktı cinsiyet için 1 ay sonra cagırsı benide daha erken cagırxakrı ama gündemden dolayı 5 hafta sonraya gidicem test zamanı gelmiş oluyormus cünkü
Ense 0.81, baştan popoya 3.79 cm ama sen 1 hafta ondesin benden Ben de 25 Nisan'da gideceğim, ilk defa bu kadar uzun olacak. Normalde beni 15 günde bir cagiriyordu. Gündem karışık bizde de herşey yolunda olunca 1 ay sonraya gelin çıkmayın evden dedi. Test işini de bugün hallettik başka ihtiyaç bir durum kalmadı şimdilik bizde
Kızlar doktor sarı akıntım oldugu için fitil yazdı, vajihex sabah aksam bide. Ama içinde ilk 3 ay kullanılmaz yazıyor tedirgin oldum.9 haftalıgım daha. Kullanan varmı
Yok canım yapmadı , ben de sormadım. Merak ediyorum ama eninde sonunda öğreneceğiz , aceleye gerek yok sağlıkla gelsin de
Ense 0.81, baştan popoya 3.79 cm ama sen 1 hafta ondesin benden Ben de 25 Nisan'da gideceğim, ilk defa bu kadar uzun olacak. Normalde beni 15 günde bir cagiriyordu. Gündem karışık bizde de herşey yolunda olunca 1 ay sonraya gelin çıkmayın evden dedi. Test işini de bugün hallettik başka ihtiyaç bir durum kalmadı şimdilik bizde
Yok canım yapmadı , ben de sormadım. Merak ediyorum ama eninde sonunda öğreneceğiz , aceleye gerek yok sağlıkla gelsin de
Aynen bende 25 nisanda gideceğim yine aynı gündüz normalde 2 hafta sonra bakacak tı ama cinsiyet için gelme arayı actık artık mecbur zamnlarda gel dedi biraz gec öğrencez ama bu sefer baya uzun olcak nasıl gececek bilmiyorum kan sonları 1 haftaya cıkcak en azından onu öğrenirsem rahatlarım biraz daha
Kızlar doktor regenesis max diye Bi vitamin yazdı 12.haftada baslatıcam vitamini demişti bide benm kan değerlerim iyiydi ni sıkıntım yoktu folik asiti bırak buna gec dedi kullananız varmı bunu henüz arastrma yapmadan aldım ama doktora güvendiğim için içerik filan nedir bakıcam