2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar hepinize sağlıklı günler diliyorum.Catlak kremine baslayayaniz var mi?Önceden tecrübesi olan arkadaşlar Ürün yorumu yapabilir mi?su anda memnun kaldığınız var mıdır?

Kızlar hepinize sağlıklı günler diliyorum.Catlak kremine baslayayaniz var mi?Önceden tecrübesi olan arkadaşlar Ürün yorumu yapabilir mi?su anda memnun kaldığınız var mıdır?
Ben daha başlamadım ama duşta kakao yağı fln kullanıyorum . Cildim çok kuru sürekli duştan daha da kuruduğu için . Diğer hamileliklerimde lierac fln kullanmıştım . Çatlak biraz genetik diyorlar . Kullanma zamanında kişiden kişiye değişiyor . Göbeğin erken çıkarsa erken ihtiyacın olur

Sağlıklı olsun inşallahta ama diğer iki hamileliğim tıpa tıp aynıydı bu defa farklı . Senin diğer hamileliğinle kıyasladığında nasıl
Cok farkli idi doktora göre 9 hafta 4 5 günlük ama halada meme ağrisi devam ediyor sutyen taktim doktora gitmek için allahim cildircaktim mesela

Sağlıklı olsun inşallahta ama diğer iki hamileliğim tıpa tıp aynıydı bu defa farklı . Senin diğer hamileliğinle kıyasladığında nasıl
Önceki gebeliklerde meme ağrisi yoktu mesela bide baş dönmesi mide bulantisi var ben paso kusardim yane ama cinsiyeti ayni olupta değişiklik olanlarda var yane hep ayni cinsiyette ama farkli belirtileri olanlar oluyor

Henuz baslamadim. Onceki hamileligimde kakao yagi sabunu alip evde kendim eritip suruyordum on numara hic çatlak yirtik biseyyok. Ilerleyen zamanlarda yine onu kullancam

Önceki gebeliklerde meme ağrisi yoktu mesela bide baş dönmesi mide bulantisi var ben paso kusardim yane ama cinsiyeti ayni olupta değişiklik olanlarda var yane hep ayni cinsiyette ama farkli belirtileri olanlar oluyor
Ben en çok senin tahminini merak ediyorum bakalım kaç tanesi tutacak

Daha önce catladi mi canim benimki daha önce catladiği için kullansan mi acaba

Daha önce catladi mi canim benimki daha önce catladiği için kullansan mi acaba
Çok çatlamadı oldu yine kenarlarda fln da ama bence aldığın kiloyada bağlı . Çatlak için bir sürü parametre var . Ben diğer hamileliklerimde 10 kilo aldım bu defa ipin ucunu kaçırdım şimdiden 4 kilo aldım

Kızlar ikili test sonucu kaç günde çıkıyor biliyor musunuz?

Ben kücük kizimda allahim nasil ilk 3 ay yarabbim şiştim yuzum falan vucudum orda cakmiştim kiz olcağini

Canım ben doktoruma sordum, bir ilaç verdi. Şimdi onu kullanıcam. Inşallah geçer. Sende bi doktoruna sor istersen.

Yandik kizlar bak dovmek yok hee doktorlar bile yanniş soyluyor ana topikten kacayim ben yavaş yavaş
Yok yaa benim zaten o olsun bu olsun bir isteğim yok . Hatta kız biraz gözümü korkutuyor iki erkekten sonra acaba nasıl yaparım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…