2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ikili test çok önemli mi. Doktor iki hafta sonra gel demişti. Ama bu dönem de pek evden cıkmak istemiyorum. Yaptırmasam olur mu??

12 haftalıgım kanamam oldu cok korkuyorum yasayan oldu mu

Merhaba, sakin olun 12. haftada kolay kolay birşey olmaz ama ihmal de etmeyin, yakın zamanlarda ilaç değişikliği filan yapmış mıydınız? Doktorunuzla iletişime geçebildiniz mi?

Beni de 3 hafta sonra kontrole çağırdı doktorum ama ayrıntılı ultrason zamanı gideyim diyorum, ortam malum. Nasıl bekleyeceğiz sabredeceğiz bilmiyorum. annemi de çok özledim sürekli ağlayasım var ☹

Anliyorum kuzm dort duvar arasinda hepimiz degisik ruh hallerine giriyoruz. Benim esim izne cikti sukur ki o var evde . Olmasa zor gecerdi bu donem . Sadece tedbir ve sabir..Gececek bu zamanlar.
İki hafta sonra tekrar gitmeyi dusunuyorum ben kan sonucu icin. Ardindan rutin kontrol icin cagrilirsam hazirana kadar (ayrintili ultrason gunune kadar) gitmeyi dusunmuyorum.

Kızlar ikili test çok önemli mi. Doktor iki hafta sonra gel demişti. Ama bu dönem de pek evden cıkmak istemiyorum. Yaptırmasam olur mu??

Aslında doktorlar bu donemde cok elzem olmadigini soyluyorlar. Ama direkt gelmeyin de demiyorlar (aslinda bence diyemiyorlar) . Ben gittim bugun ama bes haftadir bebegi gormedigim icin.. Suan maalesef ki en tehlikeli yerler icerisinde hastaneler.. Dolayisiyla yine maalsef ki hastane calisanlari.. kendimizi en cok korumamiz gerekenler... Ben gittim geldim bombostu heryer hijyenik gorunuyordu .. ama bunlar yetmez... Gitme demiyorum ama onermiyorum.

Necla34 canısı bana da bı tahmin yapar mısın burda 8 haftaliktı tabi

Eklentiler

• IMG-20200304-WA0000.webp
    35 KB · Görüntüleme: 26
12 haftalıgım kanamam oldu cok korkuyorum yasayan oldu mu
Canım benimde cumartesi oldu içerde önceden kalan kan atılmış dediler bugün de kontrole çagrdılar aslında yatrcaktı ama ben istemedim korkma yine de git bı görün önlemini alarak

Minnak bir kiza benzettim ben

Tesekkur ederim kuzum bu hafta muayeneye gitmeyi dusunuyorum cesaret bulup evden cikabilrsem artik gosterir kendini insAllah 14. Haftadayiz haberdar ederim sizi de :))

Hanimlar herkese merhaba. Ben cumartesi gunu ikili tarama testimi yaptirdim, ense kalinligi normal cikti kan sonucumu bekliyorum. Doktorum hersey yolunda dedi, ayrica cinsiyetinin de kesin olarak erkek oldugunu soyledi. Cinsiyet ogrenen var mi acaba aranizda?

Merhaba herkese. ben yeni kayıt oldum daha önce hiçbir foruma kayıt olmamıştım fakat bu durum ciddi. değişik görüşler önemli.. ben 11 haftalık hamileyim. midem bulanıyor başım dönüyor.. birde corona günlerine denk geldik.. şu mide bulantısını ne geçirir biri leblebi diyor biri su ama hiçbiri işe yaramıyor daha hiç istifra etmedim. nefes egzersiziyle hallettim şimdiye kadar artık dayanamıyorum çıkarayım diyorum bu seferde çıkaramıyorum. mide bulantısından bitkinlik çöktü...ne zaman geçer bu..

Tesekkur ederim kuzum bu hafta muayeneye gitmeyi dusunuyorum cesaret bulup evden cikabilrsem artik gosterir kendini insAllah 14. Haftadayiz haberdar ederim sizi de :))
Hayirlisi olsun bende bu hafta gitmem lazim 3 nisanda eşim dedi sen bilirsin doktorum devlet hastanesinde bende bilmiyorum ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…