2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hoş geldin canim
Bende de var mide bulantısı bana eksi şeyler iyi geliyor tabi oda kesin çözüm olmuyor
Son kontrolumde ilaç istedim doktordan biraz rahatlatıyor ama gece olunca yine aynı durumu yaşıyorum tek tesellim 3 ayın bitmesi 3 aydan sonra bulantı bitiyor bende..

Hayirlisi olsun bende bu hafta gitmem lazim 3 nisanda eşim dedi sen bilirsin doktorum devlet hastanesinde bende bilmiyorum ne yapsam

Bende erteleyip durdum malum hastahanelerden de uzak durmak gerek bu ara esim gidelim diyor ama ben cesaret edemiyorum canim

Hayirlisi olsun bende bu hafta gitmem lazim 3 nisanda eşim dedi sen bilirsin doktorum devlet hastanesinde bende bilmiyorum ne yapsam
Necla34 bende 10 nisana randevu aldm 12+2 olucaz gidicem hem cinsiyeti cok merak ediyorum hemde bebişim ne durumda gormek istyorum maske eldiven artk gidicem rabbim korusun hepimizi gidersen haber et cinsyeti ogrenince❤

hoşbulduk :) az kaldı o zaman biraz daha öyle böyle dayanıcaz demekki sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz inşallah :)

Kızlar ikili test çok önemli mi. Doktor iki hafta sonra gel demişti. Ama bu dönem de pek evden cıkmak istemiyorum. Yaptırmasam olur mu??

Ben ilk gebeligimde yaptirmamistim canim. Doktorum karari bana birakmisti istemedim. Gerekli olsaydi muhakkak yaptir derdi. Bu kezde yaptirmayi dusunmuyorum..

Çıkarsan bile yarim saat sonra aynısı oluyor yine. Valla ben de çözemedim. Prilam kullanıyorum ben. 1 gün kullanmayayım dedim dün tek lokma yiyemedim. Yediğim de hemen çıktı. Beslenemiyorum bile. Ancak ilaç ile toparliyorum durumu.

İzlemiştim bunu ama ben gozumu kararttim ve sabah ikiliye gidiyorum

Dualariniz benimle ve tum hamis arkadaslarimizla olsun
Doktorda kronik bir hastalığınız yoksa yada doktoronuz başka bişey önermediyse gidilmeli diyor zaten. İnş cinsiyette söyler

Hoşgeldin aramıza canım bende bulantıdan çok çekiyırum en son ilaca başladım ve şuan çok rahatım doktorum prillam önerdi sabah kafamı kaldırmadan içiyorum yarım saat uzanıyorum sonra kalkıyorum yoksa asla kalkamıyorum

off o daha zor Allah yardım etsin çıkarsan bile yine aynısı yarım saate tekrarlıyosa o zaman nefese devam edeyim ben. ben nefes terapistiyim zaten. size önerim, bulantı geldiğinde herhangi bir yerde dik oturun diyaframınızdaki baskıyı hissettiğiniz an işi çözersiniz anında gevşetin diyaframı. kese diyaframa baskı yaptığından yemek borusu etkileniyor.

hoşbulduk :) ilaç içmek istemiyorum çok.. bulana bulana geçiricez artık napalım cennet boşuna annelerin ayaklarında değilmiş onları anlıyoruz sanırım :)

Ben de bunu nefesi bi deneyeyim. Çok teşekkür ederim.

Necla34 canım benimkine de bir yorum yapar mısın?

Eklentiler

• 53418211-099F-484A-8F9F-70F6938E576A.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 5F335635-9F5E-47E4-B6E2-E207DBF7F2C6.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 35
Canım benimde cumartesi oldu içerde önceden kalan kan atılmış dediler bugün de kontrole çagrdılar aslında yatrcaktı ama ben istemedim korkma yine de git bı görün önlemini alarak
Siz de 12 haftalık mısınız gittim progestan basladı ama gecmedi hala kanama

Merhaba, sakin olun 12. haftada kolay kolay birşey olmaz ama ihmal de etmeyin, yakın zamanlarda ilaç değişikliği filan yapmış mıydınız? Doktorunuzla iletişime geçebildiniz mi?
Gectim progestan basladı bebek iyi dedi ama kanamayla ilgili bişey demedi neden oldugunu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…