2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
D Dnzaysednz selam nasılsın:) sizin cinsiyet belli olmadımı daha. En çok merak ettiğim sizinkiydi çünkü ultrasonda durdukları yer ve düz çizgi gibi olmaları falan aynıydı. Özelden becerebilirsem atayım size

Tebrik ederim gözün aydın olsun
.Saglikla gelsin kızımız inşallah

Ramziye meydan okuyosun Necla34 yorum yaptığın Kesede sağda ise Kız diyorlar. Tersi çıkan oldumu acaba sizin bu tahmin doğru çıkarsa ramzi teorisi çöp oluyor
Benim ki vajinal bakildi ,ramzi teorisinde karindan yada vajinal bakilmasina gore degisiyor sanirim.

Baş ağrısı için napıyorsunuz ağrı kesici içiyormuşsunuz 2gündür geçmiyor
Selam kızlar, üç gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Sanki beynim gözlerimden akıyor gibi. Malum durumlardan ötürü doktora da gidemiyorum. Var mı benim gibi olan? Neler yapıyorsunuz?
Benim de bugun basagrisinda 3. gunum. Ben gerilim agrisi diye dusunuyordum ama bir turlu gecmedigi icin artik suphe etmistim. Sizin de basinizin agrimasi bana gebelikten diye dusundurdu. Sadece 1 kez gece 2ye kadar agridan uyuyamayinca parol aldim o kadar. Bazen soguk kompres yapiyorum. Siz neler yaptiniz?

Benimki naparsam yapayım geçmiyor normaldede öyleydi ilaç içmeden geçmezdi patates bağladım yok geçmiyor tülbent sarıyorum olmuyor ilaç içicem doktorum içebilirsin dedi minoset içicem bu ağrıları çekmekte iyi gelmiyor vücuda

Ramziye meydan okuyosun Necla34 yorum yaptığın Kesede sağda ise Kız diyorlar. Tersi çıkan oldumu acaba sizin bu tahmin doğru çıkarsa ramzi teorisi çöp oluyor
merhaba benim de 9.haftada kesede sagda gorunuyordu bebegim fakat cumartesi gunu doktorum kesin bir sekilde erkek dedi

Benden size yeni foto ikili test yapıldı boy 55 mm cinsiyet daha belli olmaz dedi

Eklentiler

• IMG_20200330_162825.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 45
Ağzınız bal yesin Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Amin cok tesekkurler hepimize insallah. Ben kiz hissediyordum ama doktor 9-10 tane fotograf cekip verdi beni erkek olduguna ikna etmek icin :) erken mi ogrendim bilmiyorum, siz ne zaman ogreneceksiniz bir de cinsiyete dair belirtileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…