2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bifincankahve
Kemankolik
Kızlar merhaba ben 1 nisandaki randevuma bugün gittim dışarda işim vardı hazır çıkmışken gidelim risk daha da artmadan dedik ve gittik
Bebeğim büyümüş maşallah çok iyiydi ense kalınlığı da normal Allahın izniyle
cinsiyet tahmininde bulundu baya baktı pipi gördüm aslında ama yanıltabilir dedi 3 hafta sonra kesin söyleriz dedi
Darısı size inşallah güzel haberleriniz gelsin üçüncü bir arkadaş da vardı ama hatırlayamadım onu kusura bakmasın

Eklentiler

• 5AA5D92E-94EE-4787-993F-8CD9B7AD5DE9.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 58

Ben belirti olarak buradaki diger arkadaslara kiyasla hic ama hic mide bulantisi yasamadim cok sukur, ne kustum ne de bi koku aldim o yuzden cevrem erkek olacak demisti genel olarak. Sadece bel ve kalca agrim var ara ara, onun disinda ilk uc ayim rahat gecti. Insallah ogrenirsiniz ve gonlunuzdeki olur

Erkeğe benziyor doktor haklibiraz tipsiz oluyor erkekler

Dayanamiyorsan al tabi. Benimki o kadar siddetli degil, bi sekilde dayaniyorum. Gun icinde azalip artiyor ama o basinc ve sersemli hissi hic gitmiyor. Enseye soguk kompres iyi geliyor gibi. Istersen bi dene.

Dayanamiyorsan al tabi. Benimki o kadar siddetli degil, bi sekilde dayaniyorum. Gun icinde azalip artiyor ama o basinc ve sersemli hissi hic gitmiyor. Enseye soguk kompres iyi geliyor gibi. Istersen bi dene.
Tamam canım bir deneyim onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…