2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Baş ağrısı iki gündür bende de var kızlar. Ama ilaç almadım ben, çok zorda kalırsam ancak. Normalde de zaten ilaç kullanmazdım pek. Bu dönemlerde baş ağrısı oluyormuş.
Çok fena birşey canım ya mahvetti bugün beni dayanamadım artık iki gündür sürüyor bir yandan miğdem allak bullak şuan bile çıkarıcam nerdeyse bugün çok yoğun oldu baş ağrısıylada birleşti

Mide beni de mahvetti bugün. Ama folik asiti erken saatte içtiğim için sanırım. Gece yatarken aldığımda gün içinde bu kadar mide bulantısı yapmıyor canım.Hormon değerlerinin artması veya değişmesi sonucunda baş ağrısı şikayetlerimiz artabilirmiş bu dönemde. Sakız çiğnemek bana iyi geldi bu arada mide için. Dene bence.

Bu arada bebeklerimizin tahmini doğum tarihi aynıymış

Gectim progestan basladı bebek iyi dedi ama kanamayla ilgili bişey demedi neden oldugunu anlayamadım

Çok sevindim sorun olmamasına, bazen kese ile alakalı olmayan başka bir yerde damar çatlamış olabiliyor belki öyle birşeydir

Hamileliğin balayısını hangi dönemde yaşıyorduk ya hala gelemedik mi o döneme bu mide benide mahfediyor günde 3 4 defa istifar ediyorum

Kızlar benim göğüs hassasiyetim gitti gibi daha dün vardı anlamadım yarın 11.haftaya gireceğim ama korktum neden bi anda kayboldu bebeğide hissedemiyoruz bu da daha çok beni strese sokuyor

Hep bulandı dün canım gece zor uydum. Folik asiti ben hep akşam içiom bide dupaston diye bi hap var kanama alanı olunca verdi doktor onu akşam alıyorum ama dün zorla içtim açtım meyve yedim zorla kusmadan içtim onları sakızı da deneyim bugün canım. Aaa evet aynıymış canım

Ya 12.haftadan biter dediler hala çekiyorum ben de kusmayı inşallah kurtuluruz Bi an önce ama ben cinsiyeti öğrendim kusunca seviniyorum artık
Ayy maşallah ne güzel erken öğrenmişsin sağlıkla sıhhatle gelsin dünyaya inşallah canım cinsiyeti ne

Kızlar sade soda bulantıya iyi geliyormuş eğer denemek isteyen varsa denesin ben aldım deneyecem bakalım

Kızlar benim göğüs hassasiyetim gitti gibi daha dün vardı anlamadım yarın 11.haftaya gireceğim ama korktum neden bi anda kayboldu bebeğide hissedemiyoruz bu da daha çok beni strese sokuyor
Canım strese girme benimde gitti hassasiyetin bir süre sonra gidiyor bazen sızlatıyor bazen hissetmiyorsun ama bebeği şuan zaten hissedemeyiz ki daha çok erken onu hissetmemiz için biz gaz hareketlerimi bebek hareket ediyor falan sanıyoruz ama yokmuş öyle bişet

Öyle mii sizde de mi oldu teşekkür ederim arada böyle kafayı takıyorum özellikle doktora gitmeme bir iki gün kala nedense

Öyle mii sizde de mi oldu teşekkür ederim arada böyle kafayı takıyorum özellikle doktora gitmeme bir iki gün kala nedense
Yok yok hiç takmayın ben doktora sordum şuan hissetmessin hareket ediyor ama sen hissetmessin dedi doktor biz gaz hareketlerini bebek hareket ediyor sanıyormuşuz meğer

Selam kızlar sizce cinsiyetimiz ne ? Alttan bakdı

Eklentiler

• D4509C80-4F5D-4F46-A634-93FBA16D5E5E.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 26
Hamileliğin balayısını hangi dönemde yaşıyorduk ya hala gelemedik mi o döneme bu mide benide mahfediyor günde 3 4 defa istifar ediyorum

Ayyy canım valla bende bilmiyorum. Bazılarında hiç geçmiyomuş bulantılar vs. 12 haftadan sonra azalması lazım aslında. Ama bünyeye göre değişiyor.

Canım benimde gidiyo bazen hiç olmuyo, sabahları uyandığımda sadece hissediyorum ama aşırı bişey değil. Normal bu dönemlerde, vücut alıştığı için öyle oluyormuş.

Kızlar sade soda bulantıya iyi geliyormuş eğer denemek isteyen varsa denesin ben aldım deneyecem bakalım
Ay sade soda çok severdim, şimdi iki yudumdan fazla içemiyorum. Bana hiç iyi gelmedi, midemi bulandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…