Ya canım sorma 3.ayda biter diye umuyorum halim kalmadı bugün çıkarmaktan birde migrenim tuttu iki gündür bi yandan çıkartıyorum su içsem çıkardım bugün
Yok canım neden günah olsun. Allahtan istenir gerisi ona kalır. İstediğin şey senin için hayırlı olansa verir. Yada hakkında hayırlı olan neyse onu verir. Ama istenir yani. Hatta bir cinsiyetin daha ağır basmasıda normal çünkü kalpler Allah’ın elinde
Merhaba, tabi ki de gonlumuzden gecirebiliriz, benim doktorum 12+4'te kesin olarak erkek oldugunu soyledi. Ama o ana kadar kiz oldugunu dusunuyordum, duyunca sasirdim tabi ki ama erkek fikrine de hemen alistim.Ultrasonda saglikli oldugunu herseyin yolunda oldugunu gordukten sonra cinsiyet inan hic fark etmiyor, gonlunuzdeki olur insallah saglikla
Baş ağrısı iki gündür bende de var kızlar. Ama ilaç almadım ben, çok zorda kalırsam ancak. Normalde de zaten ilaç kullanmazdım pek. Bu dönemlerde baş ağrısı oluyormuş.
Benim göbeğim sanırsınız dört aylık. Zaten hafiften göbeğim vardı , bide iç karnım hiç yok. yemek yesem bile direk fırtlıyo. Tabikide şimdiden tontiş oldu
Doktora gitmeyi duşunuyorum 3 nisanda yanniz devlet hastanesinde doktorum acaba devlet hastanesi doktoru en azindan tahminde bulunur mu ben bu bebişte devlete gidiyorum onun için tahmin edermi etmez mi bilmiyorum özel yapıyordu ama tahmin