Ayyy canım valla bende bilmiyorum. Bazılarında hiç geçmiyomuş bulantılar vs. 12 haftadan sonra azalması lazım aslında. Ama bünyeye göre değişiyor.
Canım benimde gidiyo bazen hiç olmuyo, sabahları uyandığımda sadece hissediyorum ama aşırı bişey değil. Normal bu dönemlerde, vücut alıştığı için öyle oluyormuş.
Ay sade soda çok severdim, şimdi iki yudumdan fazla içemiyorum. Bana hiç iyi gelmedi, midemi bulandırdı
Ben oğlumda doğuma kadar her sabah kustum ama bütün gün rahattım sadece sabahları vardı işte. Bunda da 4-5 güne bir sabahları oluyo sadece her gebelik farklı işte
Kızlar benim göğüs hassasiyetim gitti gibi daha dün vardı anlamadım yarın 11.haftaya gireceğim ama korktum neden bi anda kayboldu bebeğide hissedemiyoruz bu da daha çok beni strese sokuyor
Canım korkma benim daha önce geçti göğüs hassasiyetim 8. Ya da 9.haftada doktor kontrolümde gayet sağlıklıydı bebeğim. Sanırım artik bir zaman sonra vücut değişikliklere hormonal dalgalanmalara alışıyor
Ben oğlumda doğuma kadar her sabah kustum ama bütün gün rahattım sadece sabahları vardı işte. Bunda da 4-5 güne bir sabahları oluyo sadece her gebelik farklı işte
Canım korkma benim daha önce geçti göğüs hassasiyetim 8. Ya da 9.haftada doktor kontrolümde gayet sağlıklıydı bebeğim. Sanırım artik bir zaman sonra vücut değişikliklere hormonal dalgalanmalara alışıyor
Kızlar selamlar.4 gün önce multivitamini aç karına içmek gibi bi hata yaptım mahvoldu midem kus kus bitmedi.Valla ne yesem öğürüyorum limon dilimlerini böyle jilet gibi kesip tuzlayıp yiyorum o iyi geliyor.1.5 kg verdim 4 günde.vitamini içemiyorum kokusunu duyduğum an öğürtü geliyo.