2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet aynen vajinalde sağda ise gerçekten sağda, karından bakılıp sağda ise ozaman solda demekmiş.
O yanlış tam tersi oluyor vajinalden bakıldı ise sag ise asıl sol olmuş oluyor yada sol ise asıl sag olmuş oluyor

O yanlış tam tersi oluyor vajinalden bakıldı ise sag ise asıl sol olmuş oluyor yada sol ise asıl sag olmuş oluyor
Aaaa gerçekten mi çok yerde vajinal bakıldıysa sağda ise sağ karından bakıldı ise sağda ise solda diye okudum diye hatırlıyorum hep

Aaaa gerçekten mi çok yerde vajinal bakıldıysa sağda ise sağ karından bakıldı ise sağda ise solda diye okudum diye hatırlıyorum hep

Ramzi teorisi var bakın orayada 5 yıldır bu işin içindeyim ve nub tahmincisiyim

Nub için anketim bir göz atın

Kozlar bugün dokdoruma sordum vajinal doğru tarafı gösteriyormuş ters değilmiş

Iki gundur kasiklarimda hafiften agri vardi. Bugun daha da hissediyorum sanki damarlarım çekiliyor size de boyle oldumu. Dinleniyorum yinede gecmiyor endiselendim

Pazartesi yeni goruntuleri ile tekrar sorarim
11hafta oluyor .
Iki erkek korkutuyor beni
Kese tutmuyor bazen 11 12 13 bakarım en iyi nub çünki anket linki paylaştım göz atın birde ramzi atacam ilk sayfayı okuyun
Birde ilk bebegin kesesi varmı ona bakayım

Iki gundur kasiklarimda hafiften agri vardi. Bugun daha da hissediyorum sanki damarlarım çekiliyor size de boyle oldumu. Dinleniyorum yinede gecmiyor endiselendim
Şiddetli ve sürekliyse doktorla görüşün isterseniz içiniz rahat etsin ama hafifse arada bende de oluyo bi gün baya hissediyorum diğer gün hiç olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…