- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Naptın ben göremedim keseyi çarşamba tekrar gel dedi yumurtaların çok büyük agrın çok demi dedi bol bol dinlen dedi istirahat yazdıİnşallah arkadasim inşallahben hastenede bekliyorum suan, yerimde duramiyorum
En erken seniinmiş canım hayırlı haberlerle nasıl gecti?9 randevum var ilk ultroson günüm
Allah aallah ya ben anlamadım bu yumurta büyüklüğü olayını. Bhcg kaçtı? Sata göre kaçsın?Naptın ben göremedim keseyi çarşamba tekrar gel dedi yumurtaların çok büyük agrın çok demi dedi bol bol dinlen dedi istirahat yazdı
Haydi güzel haber duyalımİnşallah arkadasim inşallahben hastenede bekliyorum suan, yerimde duramiyorum
Hayırlı olsun maşallahHerkese günaydın, ben de bugün 5. Haftayı doldurdum. Umarım herkes sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirir ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına alır. Biz dün gördük keseyiBugün doktor randevusu olanların da güzel haberlerini bekliyoruz.
Tatlım sen ne zaman gidiceksin tekrar?gunaydin kizlar aramiza yeni katilan arkadaslar hosgelsiniz evet bugun bircogumuz doktora gidicek insallah bugun burasi guzel haberlerle dolar ❣
1439 du dün kese için erken olabilir 5+2 deyimAllah aallah ya ben anlamadım bu yumurta büyüklüğü olayını. Bhcg kaçtı? Sata göre kaçsın?
Rabbim nasip ettiyse sağlıkla kucağınıza alacaksınız.Merhaba ben de yeni hamileliğimi öğrendim inşallah sonuna kadar aranızda olurum❤
İki düşüğüm var
Bu 3. Gebeliğim inşallah sağlıkla ilerler ve benimle kalır
Oksapar 0,6 iğne ve prulutan iğneye başladım
Haftaya umreye gidiyorum inşallah
Doktorlar riskli bulup izin vermedi ama bana bıraktılar ben de Rabbime sığındım inşallah sorun olmadan döneriz
Keseyi Mekkede görmek nasip olur inşallah
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin❤
Normal canım.Kızlar günaydın henüz 4+3 üm ve hiç belirtim yok akıntı dışında sizce normal mı?
Merhaba ben de yeni hamileliğimi öğrendim inşallah sonuna kadar aranızda olurum❤
İki düşüğüm var
Bu 3. Gebeliğim inşallah sağlıkla ilerler ve benimle kalır
Oksapar 0,6 iğne ve prulutan iğneye başladım
Haftaya umreye gidiyorum inşallah
Doktorlar riskli bulup izin vermedi ama bana bıraktılar ben de Rabbime sığındım inşallah sorun olmadan döneriz
Keseyi Mekkede görmek nasip olur inşallah
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin❤
Amin canım benim inşallah çok sağ ol içimi ferahlattınAllah kabul etsin şimdiden bizlere de orada dua et canım olur muBenim 50 yaşında üçüzlere hamile olan çok riskli gebelikte bi tanıdığım vardı dünyanın bir ucuna gitti geldi hiç bir şey olmadı gönlünü ferah tut sen
Karından mı baktı1439 du dün kese için erken olabilir 5+2 deyim
Amin inşallah canım benim ederim tabiki özelden ismini yazMerhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah lütfen bize de oralarda dua edin çok ihtiyacımız var hepimizin. Bir de hangi şehirde yaşıyorsunuz bir sakıncası yoksa bir şey soracağım size
VajinalKarından mı baktı
Yaa canımsın inşallah vallahi sizin yorumlarınız rahatlatıyor beni hepinize dua edicemHoşgeldin aramıza kuzuune güzel birşey nasip edecek sana Rabbim mekkede sağlıcakla git sağlıcakla dön inşallah
Canım kan değerin kaçken gördü keseyi?Kızlar şimdi doktordan çıktım şükürler olsun kese gözüktü o kadar minikti ki aşağıdan baktı zaten karından gözükmedi zaten. Çarşamba çağırdı yine karından bakalım büyümeseni gözlemleyelim diye çok şükür Allah ıma inşallah sizden de hayırlı haberler alırız
Bu arada tebrik ederim darısı kalp atışına inşallah darısı da bize olsunKızlar şimdi doktordan çıktım şükürler olsun kese gözüktü o kadar minikti ki aşağıdan baktı zaten karından gözükmedi zaten. Çarşamba çağırdı yine karından bakalım büyümeseni gözlemleyelim diye çok şükür Allah ıma inşallah sizden de hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?