2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar doktor kontrolune gidicem yarinda ac mi gitsem tahlil yapar mi ilk defa gidicem ne yapsam

erken saatte ise aç git canım benden aç karna vermem gereken tahliller istedi mecbur ertesi gün sabahtan gidip kan verdim.

8 gün geçmiş canım 31 aralık son adet tarihim
Şimdi biraz baktım da dış gebelik böyle sessiz sedasız ilerlemezmiş ki. Bak diyorki mutlaka sancı olur büyüdükce baskı yapar kanama olur. Senin bat 8 gün gecmis bu sürecte bebekler cok hızlı büyür ve kanamaya sebep olurdu inanılmaz ağrıya da tüpte olsa yani dış gebelik olsa

sağol canım biraz içim rahatladı teşekkür ederim alı tekrar gidicem inşallah kese görünür biriken sıvı kaybolur inş.

İnşallah canım inşallah dış gebelik değildir öyle düşünmek istiyorum çünkü çokşükür ağrım felan yok aman olmasında.benim amh değerim zaten az zor hamile kaldım heray bir iki yumurtam anca oluşuyor.birde dış gebelik olursa tüm annelik hayallerim suya düşer.

Kötüyü düşünme inşallah önemsiz bir durumdur sağlıkla devam eder gebeliğin

Şimdiden bu kadar üzülme.Her şey nasip olacak olanı oldurmayada oldurmamayada gücümüz yetmez.kendim içinde aynısını yapıyorum tevekkül et.bi doktor tekrar görsünde ozaman tam belli olur.

selam hanimlar
saglikli bir hamilelik gecirmek umidiyle...... bende araniza katiliyorum ve devam ederim insallah
hamile oldugumu gecen hafta ogrendim
pazartesi lekem geldi ilk kontrolume gittim doktor bebegin kesesinde sikinti oldugunu soyledi
yerlesmesi icinde ilaclar verdi.pazartesi tekrar randevu var
ben biraz kendimden bahsetmek istiyorum gecmisimden cunku bu site bana her sikintili hamileliklerimde doktordan daha faydali oldu
benim gibi sikintisi olan arkadaslarin yorumu bana isik oldu farkli taraftan baktim hatta burdan ogrendiklerimle evladima kavustum diyebilirim
benim 4. hamileligim nasipse 3. evladim olacak.ilk hamileligimde sikinti yoktu son aylarda fazla suyum vardi plesantadan kopunca bebek 40 gun erken geldi iki gun icerde plesantasiz kalinca enerjisizdi bu sebepten sezeryan oldum
plesantadan koptugunu dogumda ogrendik son iki gun hareketsizdi hastanede gozetimdeydim bu esnada
ikinci hamileligim 5. hafta kalbini duymustuk ama 10. haftada kalbi durdu ve kendisi dustu sebebi bilinmiyor
sonrasinda hemen hamile kaldim internetten arastirdim dusuk yapinca 22. gun yumurtlama oluyormus ona gore sonrasinda leke geldi doktoruma gittim imkansiz daha hamile kalamazsin dedi ben israrla varsa eger korunmasi icin ilac istedim kan tahlili verdi ve bebegim tahlilde cikti.
rahmim kendini toparlayamadigi icin cok asiri kanamalarim oldu adet gibi uc kez ciddi kanama gecirdim iki ay icerisinde
ultasonda ikiz cikti sonra kanamalr esnasinda teke dustu
doktor israrla bos gebelik dedi kese 5 haftalikken 7 haftalik cikiyordu doktor ici bos kurtaj dedi
ben yine internette okumustum 12. haftaya kadar bebek kendini gostermeyebilirmis ben beklicemi soyledim ve bekledim
artik doktora gitmiyordum sadece ultrasona gidip kendim kanama alanlarimi kontrol ediyordum
bitince sukur bebegim kendini 8. haftasinda gosterdi
esim der kizimizi sen kurtardin cok mucadele ettim onun icin surekli ultrason resimlerine bakip oncekilerle karsilastiriyordum kendimce yolk kesesini gormustum ve gercekti sonra kavustuk sukur
cok uzun oldu
son bir sey soylemek istiyorum ben ilk hamilelgimde cok bulantim vardi sut yumurta yiyemiyordum cok bel agrim oldu
ikincisinde hemen agri yada kramp hissedince bir bardak sut ictim yada yumurta hasladim yedim cok agri hissetmedim ilkinde dislerim kiriliyordu emziriken benden cok sey aldi ama ikincisinde tecrubeliydim
bide ilk dogum sonrasi doktorum bir ay boyunca demir verdi
ikinci dogumda doktorum baskaydi vermedi bende sormadim ama top top saclarim dokuldu ve tekrar cikmadi

Merhaba ben de yeni hamileliğimi öğrendim inşallah sonuna kadar aranızda olurum
İki düşüğüm var
Bu 3. Gebeliğim inşallah sağlıkla ilerler ve benimle kalır
Oksapar 0,6 iğne ve prulutan iğneye başladım
Haftaya umreye gidiyorum inşallah
Doktorlar riskli bulup izin vermedi ama bana bıraktılar ben de Rabbime sığındım inşallah sorun olmadan döneriz
Keseyi Mekkede görmek nasip olur inşallah
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Günaydın kızlar. Ultrason günüm bugün, uyku tutmadı, yine 3ten beri cin gibiyim☺ simdiden muayenesi bugun olan tum arkadaslarıma bolca enerji gönderiyorum, en pozitifinden
Ben de aynı tüm gece dön dön eşim de nöbetçi evde tek başıma heyecandan uyuyamadm hiç bizim randevumuz 11de dualar ile bekliyorum bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bugün

Hayırlı olsun gebeliğin canım Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Allah kabul etsin şimdiden bizlere de orada dua et canım olur mu Benim 50 yaşında üçüzlere hamile olan çok riskli gebelikte bi tanıdığım vardı dünyanın bir ucuna gitti geldi hiç bir şey olmadı gönlünü ferah tut sen

Merhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah lütfen bize de oralarda dua edin çok ihtiyacımız var hepimizin. Bir de hangi şehirde yaşıyorsunuz bir sakıncası yoksa bir şey soracağım size

Ben de aynı tüm gece dön dön eşim de nöbetçi evde tek başıma heyecandan uyuyamadm hiç bizim randevumuz 11de dualar ile bekliyorum bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bugün
İnşallah arkadasim inşallah ben hastenede bekliyorum suan, yerimde duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…