2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar hepinizin kandili mubarek olsun rabbim hepimizi feraha cıkarsin inşallahşu hastalik belasindan kurtarsin rabbim bizi bu mubarek günde affetsin bağişlasinbebişlerimizide bize bağişlasin sağlicakla kucağimiza almayi nasip eylesinn

Aminnnnnnnnnnnn

Merhaba canım o açlık atakların gebeliktendir bende aynı senin gibiyim yemekten kalktıktan bir iki saat sonra hiç yememiş gibi elim ayağım titriyor açıklıktan

yaaa :) sevindim desem gerçekten acıktıkça korkuyorum çünkü. sağolun cevap için

benim açlık şekerim düşük (gebelikten önce 97 idi gebelikte 72 ye düştü.) bu düşmede gebelik şekerinin habercisi olabilir dedi dr. deli gibi acıkıyorum ya. umarım sizde çıkmaz öyle bir sıkıntı.

Benimki ikiz inşallh bir kız bir erkek olur eşim yiğit ali ismini çok seviyor oğlum doğunca kayin pederim illa babamın ismini koyalım dedi kırmadık bir tane daha oğluşum olursa yiğit ali kızım olursa defne koyarız herhalde Burak ismini de çok begeniyorum

İki kız olursa veya iki erkek olursa aklımda hiç isim yok bakalım kismette ne var ona göre koyarız isimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…