Ben akrabalarda falan tahmin yaparken cok zorlaniyordum mesela istedikleri cinsiyet görmüyordum ultrasonda nasil desem diye duşnuyordum en iyisi ben bu işi birakayim dime
Merhaba canım o açlık atakların gebeliktendir bende aynı senin gibiyim yemekten kalktıktan bir iki saat sonra hiç yememiş gibi elim ayağım titriyor açıklıktan
Merhaba anlattığın semptomlar ben de var ama o değere bakışması sanırım bende açlık cekerim yüksek cıkmıstı normalde düşüktür acıktıgımda pek dayanamazdım ama su an cok beter oldum acıkınca yemek vermeseler kriz gecirip ağlarım o derece ve 2 3 saat hiç bsy yememişim gibi oluyorum bunu doktora sorcam kontrole gittiğimde normal mi diye gizli seker duymadım hiç ama olabilir mi olabilirde
benim açlık şekerim düşük (gebelikten önce 97 idi gebelikte 72 ye düştü.) bu düşmede gebelik şekerinin habercisi olabilir dedi dr. deli gibi acıkıyorum ya. umarım sizde çıkmaz öyle bir sıkıntı.
Benimki ikiz inşallh bir kız bir erkek olur eşim yiğit ali ismini çok seviyor oğlum doğunca kayin pederim illa babamın ismini koyalım dedi kırmadık bir tane daha oğluşum olursa yiğit ali kızım olursa defne koyarız herhalde Burak ismini de çok begeniyorum
İki kız olursa veya iki erkek olursa aklımda hiç isim yok bakalım kismette ne var ona göre koyarız isimlerini