2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amiiinnn kocaman aminnn Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar Herkesin bütün duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah

O zaman benim doktor beni kandırmış ben düzgünce bebişimi göremiycem böyle giderse bide yeni açmış muayenehaneyi insan güzel bi ultrason cihazı alır
Doktordan memnunsan işinde iyiyse güveniyosan boşver ufak tefek şeyleri takılma :)

Kız bebiş sayisi artmiş gine erkekleri gecceklerdoktora gidenler var heralde bugun

Kız bebiş sayisi artmiş gine erkekleri gecceklerdoktora gidenler var heralde bugun
Aynen canım kız bebek sayısı da artıyor ikili tarama sonucu için çağırdılar hastaneye de ben gitmedim eşim sonucu öğrendi. Herşey yolunda, bebiş de gayet sağlıklı demiş doktor çok şükür

Yalnız değilsin canım bende öğrenmedim henüz hatta sanırım en geç ben öğreneceğim. Randevum 18 nisan

Selam kizlar nasilsiniz ben pek iyi deilim moralim bozuk kontrolum vardi bugun rahim.kasilmaya baslamis yine bebeği sıkıştiriyo bulabtilar kusmalar had safhada 2 kutu bulanti ilaci ve mide koruyucu verdi. Asiri susuz kaldigin icin kasilmalar oluyo dedi. Ense kalinligina baktı 2.00 mm dedi.down riski var dedi. Haftaya kontrole cagirdi.bide psikologa yonlendirdi bebegime bisi mi olucak ona mi hazirliyo beni anlamadim

Canim benim bildiğim bu konuda cok vidio izledim cok araştirma yaptim 3 ve üzeri riskli sıkma canini rabbim yardimcin olsun bol bol dinlen istirat et mevlan korusun bebişini

Canim benim bildiğim bu konuda cok vidio izledim cok araştirma yaptim 3 ve üzeri riskli sıkma canini rabbim yardimcin olsun bol bol dinlen istirat et mevlan korusun bebişini
Amin canim bu mubarek gunde hepimizin evladini saglikli sihhatli kucagina versin insaallah

1 hafta daha dayan kusmalar azalcak 12 den sonra genelde bitiyor

Haftasina göre bebeğin gelişimi nasil

Gecen hafta 2 gun geriden geliodu simdi 2 gun önde. Sat a gore 4 gun geride
Cok güzel o zaman bebiş gelişimini surduruyor sen fazla kustun diye rahim kasilmiş su cok onemli bol bol su iç icemezsen başka şeyler dene ayran mesela cok iyi geliyor bulantiya su ihtiyacinida karşilar

Cok güzel o zaman bebiş gelişimini surduruyor sen fazla kustun diye rahim kasilmiş su cok onemli bol bol su iç icemezsen başka şeyler dene ayran mesela cok iyi geliyor bulantiya su ihtiyacinida karşilar
Ayran yagli gelio meyve yemeye calisiyorum. Onlarida kusuyorum sonra

Insaallah canim korkuyorum ama neden korkuyorum inan onuda bilmiyorum
Seni cok iyi anliyorum banada 8 aylikken ense kalinliğina bebeğin boyunu falan hesaplayarak dowm sendromlu dedi doktor ama ne oldu nur topu gibi bir kızım oldu 2 mm bence normal bir değer doktorlar cogu zaman abartir zaten baktin içine sinmiyor doktor değiştir bebişine kendine dikkat et dinlen gerisini mevlam bilir

Yigit Ali cok guzel.. kuzenimin de oğlu Yigit Ali cok begeniyorum bende cok yakistiriyorum ikisini cunku tamlama oluyor bence süper bi isim ..Defne de.diger kuzenimin kizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…