- 20 Mayıs 2019
- 46
- 110
- 23
- 34
Evet canım hayırlısıyla inşallah
Evdeyim zaten dinleniyorum bol bol bugun esimin teyzesinin kocasi ölmüş gidemicem napim benimde saglik sorunum var gitseydim iyidi de.Seni cok iyi anliyorum banada 8 aylikken ense kalinliğina bebeğin boyunu falan hesaplayarak dowm sendromlu dedi doktor ama ne oldu nur topu gibi bir kızım oldu 2 mm bence normal bir değer doktorlar cogu zaman abartir zaten baktin içine sinmiyor doktor değiştir bebişine kendine dikkat et dinlen gerisini mevlam bilir
Canim allah rahmet eylesin gitme zaten bide vurus var nasil gitceksiniz kiEvdeyim zaten dinleniyorum bol bol bugun esimin teyzesinin kocasi ölmüş gidemicem napim benimde saglik sorunum var gitseydim iyidi de.
Canım etrafımda doktor bu şekilde söyleyip sağlıklı doğan o kadar bebek var ki. Neden böyle söylüyorlar doktorlar anlamıyorumSelam kizlar nasilsiniz ben pek iyi deilim moralim bozuk kontrolum vardi bugun rahim.kasilmaya baslamis yine bebeği sıkıştiriyo bulabtilar kusmalar had safhada 2 kutu bulanti ilaci ve mide koruyucu verdi. Asiri susuz kaldigin icin kasilmalar oluyo dedi. Ense kalinligina baktı 2.00 mm dedi.down riski var dedi. Haftaya kontrole cagirdi.bide psikologa yonlendirdi bebegime bisi mi olucak ona mi hazirliyo beni anlamadim
Oo sen hemen teşhisini koymuşsun psikoloğa onun icinmi yonlendirdi acaba diyosun..2 mm ile hemen down riski bence soz konusu bile degil..cihazlar okadar hassas degilki 1mm bile yanlis ciksa.hemen risk gozukuyo..lutfen kotu dusunme hicbirsey yok bence..doktorun seni telasli ve evhamli gorduyse onun icin yonlendirmistir.psikologaSelam kizlar nasilsiniz ben pek iyi deilim moralim bozuk kontrolum vardi bugun rahim.kasilmaya baslamis yine bebeği sıkıştiriyo bulabtilar kusmalar had safhada 2 kutu bulanti ilaci ve mide koruyucu verdi. Asiri susuz kaldigin icin kasilmalar oluyo dedi. Ense kalinligina baktı 2.00 mm dedi.down riski var dedi. Haftaya kontrole cagirdi.bide psikologa yonlendirdi bebegime bisi mi olucak ona mi hazirliyo beni anlamadim
Esim gidicek ben evdeyim.mazur gorsunler artikCanim allah rahmet eylesin gitme zaten bide vurus var nasil gitceksiniz ki
Allah razi olsun canim insaallah dedigin gibi olur dualarınızda benide eksik etmeyinCanım etrafımda doktor bu şekilde söyleyip sağlıklı doğan o kadar bebek var ki. Neden böyle söylüyorlar doktorlar anlamıyorumRabbim büyük O'na sığın ve güven Bu mübarek günde aydınlığa çıkarsın ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Olabilir daha once 2 kaybim vardi zaten ehvamliyim iyi gelir insaallah sakinlerim biraz olsunOo sen hemen teşhisini koymuşsun psikoloğa onun icinmi yonlendirdi acaba diyosun..2 mm ile hemen down riski bence soz konusu bile degil..cihazlar okadar hassas degilki 1mm bile yanlis ciksa.hemen risk gozukuyo..lutfen kotu dusunme hicbirsey yok bence..doktorun seni telasli ve evhamli gorduyse onun icin yonlendirmistir.psikologa
Bizimde boşta kalan tek tuk isimler bunlar yoksa isim bulmakta zorlanıyoruz maşallah ikişer isim koyuyor bizim akrabalarYigit Ali cok guzel.. kuzenimin de oğlu Yigit Ali cok begeniyorum bende cok yakistiriyorum ikisini cunku tamlama oluyor bence süper bi isim ..Defne de.diger kuzenimin kizi
Canım çok geçmiş olsun umarım düzelir ikili testlerde sonuçlar tam net çıkmıyormuş bazen risk veriyormuş belki başka bi test ister umarım birşey yoktur kasılmalar için yapılacak birşey yokmu ki hep dinlenmek gerekiyor herldeOlabilir daha once 2 kaybim vardi zaten ehvamliyim iyi gelir insaallah sakinlerim biraz olsun
Bol bol su icmem gerekiyomus aşırı susuzlukdan boyle olmus bide proluton igne kullanıyordum 3 gunde 1 doktor birak diyene kadar devam 3 gunde 1 kullanmayaCanım çok geçmiş olsun umarım düzelir ikili testlerde sonuçlar tam net çıkmıyormuş bazen risk veriyormuş belki başka bi test ister umarım birşey yoktur kasılmalar için yapılacak birşey yokmu ki hep dinlenmek gerekiyor herlde
Selam kizlar nasilsiniz ben pek iyi deilim moralim bozuk kontrolum vardi bugun rahim.kasilmaya baslamis yine bebeği sıkıştiriyo bulabtilar kusmalar had safhada 2 kutu bulanti ilaci ve mide koruyucu verdi. Asiri susuz kaldigin icin kasilmalar oluyo dedi. Ense kalinligina baktı 2.00 mm dedi.down riski var dedi. Haftaya kontrole cagirdi.bide psikologa yonlendirdi bebegime bisi mi olucak ona mi hazirliyo beni anlamadim
Su içmek gerekiyor bol bende bu aralr bulantıdan içememiştim fazla. Benimde aynı 3günde 1 proluton umarım faydası olur bizeBol bol su icmem gerekiyomus aşırı susuzlukdan boyle olmus bide proluton igne kullanıyordum 3 gunde 1 doktor birak diyene kadar devam 3 gunde 1 kullanmaya
E yani bence de az müsade.etsin ..hadi bir.kere kirmamissiniz ki bence bu buyuk bir jest..ikiciye de ne bilim artik biraz dusunceli olmasi lazim..Yigit Ali gercekten mukemmel hayirli olsun insallah adı gibi yigit olur erkek olursaBizimde boşta kalan tek tuk isimler bunlar yoksa isim bulmakta zorlanıyoruz maşallah ikişer isim koyuyor bizim akrabalar
Eşim biz daha evlenmeden yiğit ali ismini çok beğendiğini söylerdi bana Hazreti Alinin yiğitliginden esinlenerek yiğit ali ismini düşündüm dedi.. oğlum olacağını öğrenince babası onun istediği ismi koymayız diye çok üzülüyordu eşimde bana danışıp ne yapalım dedi kırmadım ismide beğendim tabi esimin içindede kaldı yiğit ali koymadı diye
Bu sefer yine kp isim bulmuş eşim okadar da değil dedi
Teşekkürler canım benim ikiz bakalım cinsiyetleti ne olacak bir oğlum var kızım olmasını da çok istiyorum günler geçmiyor daha 11. Hafta dayımE yani bence de az müsade.etsin ..hadi bir.kere kirmamissiniz ki bence bu buyuk bir jest..ikiciye de ne bilim artik biraz dusunceli olmasi lazim..Yigit Ali gercekten mukemmel hayirli olsun insallah adı gibi yigit olur erkek olursa
Allah gonlune gore.versin insallah..Insan tabi ne olursa olsun gonlunden olmayani geciyo..benimde oglum var 10 yasinda bu kız olsun cok isterim ne yalan soyliim..saglikli hayirli gelsinler baska dilegimiz yok tabi Rabbim goruyo ama gonlumuzdekini de versin katmerli olsun insallahTeşekkürler canım benim ikiz bakalım cinsiyetleti ne olacak bir oğlum var kızım olmasını da çok istiyorum günler geçmiyor daha 11. Hafta dayım
Haftayi bekliycem bakalim o zaman ne dicek alt ust etti beni yaSon muayenede benim miniginde ense kalinligina bakti doktorum 2.3mm' ymis gayet iyi 3mm üzeri olsun istemiyoruz o zaman down sendrom riski oluyor dedi. Bazi doktorlar gercekten insani evhamlandiriyorlar canim bence kendini üzüp bebeğini de kendini de strese sokma
Insaallah faydasi olucak canimSu içmek gerekiyor bol bende bu aralr bulantıdan içememiştim fazla. Benimde aynı 3günde 1 proluton umarım faydası olur bize
korkmayın ablamada aynısını demişler yeğenlerim canavar gibi. benimde var 15nde ense kalınlığna bakacalar bence bu testler çok riskli. sağlam doğacak çocuğu aldırmaya teşvik ediyorlar biranönce kalkması lazım bu testlerin bende yaptırmıycam bu gidişle.Selam kizlar nasilsiniz ben pek iyi deilim moralim bozuk kontrolum vardi bugun rahim.kasilmaya baslamis yine bebeği sıkıştiriyo bulabtilar kusmalar had safhada 2 kutu bulanti ilaci ve mide koruyucu verdi. Asiri susuz kaldigin icin kasilmalar oluyo dedi. Ense kalinligina baktı 2.00 mm dedi.down riski var dedi. Haftaya kontrole cagirdi.bide psikologa yonlendirdi bebegime bisi mi olucak ona mi hazirliyo beni anlamadim
Allah bağışlasınAllah gonlune gore.versin insallah..Insan tabi ne olursa olsun gonlunden olmayani geciyo..benimde oglum var 10 yasinda bu kız olsun cok isterim ne yalan soyliim..saglikli hayirli gelsinler baska dilegimiz yok tabi Rabbim goruyo ama gonlumuzdekini de versin katmerli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?