2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben akrabalarda falan tahmin yaparken cok zorlaniyordum mesela istedikleri cinsiyet görmüyordum ultrasonda nasil desem diye duşnuyordum en iyisi ben bu işi birakayim dime
Haha yok kizz valla isini iyi yapıyorsun bi kere 8 haftalikken atmistim kiz demistin o zaman beni cok mutlu ettin

M

Bugun gittim iste ama cinsiyet soylemedi devlette soylemiyolar. Bi ay sonra gidicm insallah o zaman soylerler zaten :)
Benimde doktorumda soylemiyordu baya zorladim samimineyetim var diye israr ettim oda tamam necla bak cıkıntı var kordon diğilse erkek dedi adami baya zorladim dayak yiyebilirdimama sonuçta oğrendim yane

Ben test yaptirmadim daha. Rahimde kasilmalarim vardi ona baktirmak icin gittim ense kalinligina da bakti.

Benimde doktorumda soylemiyordu baya zorladim samimineyetim var diye israr ettim oda tamam necla bak cıkıntı var kordon diğilse erkek dedi adami baya zorladim dayak yiyebilirdimama sonuçta oğrendim yane
Soylemicene oyle emindim ki hic soramadim ya bi ay daha merktan catliciimm. Ama sen cok iyi yapmissinnn 3 kizdan sora bi pasa geliyorrr

Kızlar neden bilmiyorum eşim kız ben hep erkek istiyordum...İlk çocugum sağlıklı olsun tabi ki ..Ama erkek çocukları kabak mabak oluyor ya çok tatlı geliyor bana.Doktorum %90 kız dedi hala değişir mi diyorum içimden.Kendime kızıyorum ya niye böyle yapıyorum.Kendimi suçlu hissediyorum sanki kızımı sevmiyormuşum gibi halbuki onu çok seviyorum şimdiden :-D

Tabiki saglikli olsun oncelikle hep onu soyluyoruz ama insanin icinden de bi tanesi geçiyor hep

Canim hayirlisi olsun inan bebiş doğsun ne kız ne erkek hiç fark etmiyor oyle bir kokusu varki o kadar tatliki evladin kızı erkeği yok he insan oğlu iki meyveden de tatmak istiyor tabi önce sağlik sana yorum yaptim mi ben

Ya bende erkek hissediyorum ama biliyor musun vücudum da tuylerim artti sanki ayni ogluma hamile olduğum zman gibi hep erkek berlirtileri var. Neysee yaniliriz umarimm
Canim ben hayatimda hiçbir zaman bu kadar kıllanmadim afedersin bide ter kokum oyle kötü ki anlatamam

Ben test yaptirmadim daha. Rahimde kasilmalarim vardi ona baktirmak icin gittim ense kalinligina da bakti.
3mm den aşağı ölçümlerde risk olduğunu ilk kez duydum.İnançlı biriysen bol dua çok rahatlatıyo benim ölçümler değilde kan sonuçları biraz yüksek çıktı doktor yaş çok etkiledi dedi.Allaha bıraktım zaten asla vazgeçmem niye kalan günlerimi zehir edim diye düşündüm.Mübarek gecede bol bol huzur iste stres bebekleri çok etkiliyo

Necla senin bebek kaç gün önde.Önde gidenler erkek oluyo diyodun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…