2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kesinlikle öyle.ben Rabbime biraktim zaten o bilir en hayirlisini.vardir bundada bi hayr illaki bosuna deil bu yasananlar

Benimde 1 hafta önde.doktor cinsiyeti söylemedi ama sen ultrason fotosuna
Kız dedin bakalım daha 1 ay var gitmeme.

Bayanlae merhaba 10+0 günlük gebeyim karnım henuz cıkmadı normalmi ? Aslında şöyle sabah kahvaltıdan sonra gece yatana kadar kocaman bi göbüş olıyo sabah kalkıyorum dümdüz böyle bişi normalmi ya
Normal tabiki benmde öleydi 1 2 hafta önce smdi yatarkende cıkıyor artık

Bende öğrenemedim yalnız değilsin hatta 25 nisana kdr da öğrenemicem

Kızlar selam. Bu baş ağrısı beni öldürecek. Bikaç kişi yazmıştı bende de var diye. Nasıl baş ediyorsunuz hiç geçmiyor en az bir haftadır. Parol falan asla işe yaramıyor delireceğim

Yuppiii yüzde yüz kız diyebilirmiyiz artik bak bide renklisi var kesin garanti olsun
Ay sanli aradan bşy cıkmıs gibi ama o kdr uzun olamaz heralde ya yandan gözükecek kdr bende tahmin edeyim dedm ama kararsız kaldım

Benm gebelikten önce 60 lardaydı gebelikte yükseldi açlık sekerim 80lere 90lara cıktı ama sanki öle Bi atak geciriyorum ki seker cıktıgın dan mı düştüğünde mi bilmiyorum artık

2 cok değil diyorlardı bu haftalar için Baska Bi doktora da görün derim hemen salıverme böle deyip sağlıklı olanda cok Baska Bi doktora baktı cnm bnce hemen

Evet canım bu üçüncü kez cevaplayışım yorum yaptın ve doğruydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…