3mm den aşağı ölçümlerde risk olduğunu ilk kez duydum.İnançlı biriysen bol dua çok rahatlatıyo benim ölçümler değilde kan sonuçları biraz yüksek çıktı doktor yaş çok etkiledi dedi.Allaha bıraktım zaten asla vazgeçmem niye kalan günlerimi zehir edim diye düşündüm.Mübarek gecede bol bol huzur iste stres bebekleri çok etkiliyo
Bayanlae merhaba 10+0 günlük gebeyim karnım henuz cıkmadı normalmi ? Aslında şöyle sabah kahvaltıdan sonra gece yatana kadar kocaman bi göbüş olıyo sabah kalkıyorum dümdüz böyle bişi normalmi ya
Yaa ne güzel cinsiyetler öğrenildi isimlere geçildi Bir ben kaldım öğrenmeyen gibi hissettim
Benimde şuan aklımda hiiiç kız ismi de erkek ismide yok . Gerçi erkek ismi vardı biraz geçen sene görümcem oğluna koydu
Kızlar selam. Bu baş ağrısı beni öldürecek. Bikaç kişi yazmıştı bende de var diye. Nasıl baş ediyorsunuz hiç geçmiyor en az bir haftadır. Parol falan asla işe yaramıyor delireceğim
Canim ben hayatimda hiçbir zaman bu kadar kıllanmadim afedersin bide ter kokum oyle kötü ki anlatamam
[/QUOTE
Iste ya erkek bebek belirtileri bunlar birde insanin yuzu gozu guzellesiyor dikkat et kendine fark ediliyor. Sivilcem falan hic yok yuzum nur gibi oldu esim diyor hamilelik sana cok yakışıyor halbuki bunu bana yapan erkek bebegim bence
benim açlık şekerim düşük (gebelikten önce 97 idi gebelikte 72 ye düştü.) bu düşmede gebelik şekerinin habercisi olabilir dedi dr. deli gibi acıkıyorum ya. umarım sizde çıkmaz öyle bir sıkıntı.
Benm gebelikten önce 60 lardaydı gebelikte yükseldi açlık sekerim 80lere 90lara cıktı ama sanki öle Bi atak geciriyorum ki seker cıktıgın dan mı düştüğünde mi bilmiyorum artık
Selam kizlar nasilsiniz ben pek iyi deilim moralim bozuk kontrolum vardi bugun rahim.kasilmaya baslamis yine bebeği sıkıştiriyo bulabtilar kusmalar had safhada 2 kutu bulanti ilaci ve mide koruyucu verdi. Asiri susuz kaldigin icin kasilmalar oluyo dedi. Ense kalinligina baktı 2.00 mm dedi.down riski var dedi. Haftaya kontrole cagirdi.bide psikologa yonlendirdi bebegime bisi mi olucak ona mi hazirliyo beni anlamadim
2 cok değil diyorlardı bu haftalar için Baska Bi doktora da görün derim hemen salıverme böle deyip sağlıklı olanda cok Baska Bi doktora baktı cnm bnce hemen
2 cok değil diyorlardı bu haftalar için Baska Bi doktora da görün derim hemen salıverme böle deyip sağlıklı olanda cok Baska Bi doktora baktı cnm bnce hemen
Canim hayirlisi olsun inan bebiş doğsun ne kız ne erkek hiç fark etmiyor oyle bir kokusu varki o kadar tatliki evladin kızı erkeği yok he insan oğlu iki meyveden de tatmak istiyor tabi önce sağlik sana yorum yaptim mi ben
kizlar sivilce sorunu yaşayaniniz var mi resmen 3 hafyadir ergen gibi geziyorum boynumda yuzumde sivilce cikiyo ya yagli falan da yemiyorum ama anlamadim