2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bide bebek asagida tam.goremiyorum diodu.bence baska bi sıkıntı var
Kanama filan da var sanırım sende Allah büyük ama dediğim gibi imkan varsa Baska Bi doktordan da fikir almak beni tatmin ederdi sanki riskli gebelik olabilir aşağıdaysa hc bsy demesini kalkma yat filan gibisinden

Vay işimi iyice geliştireyim dime dogru soyluyorsun işimizi doğru duzgun yapalim
Haha aynen pcden giriyosan tablo yap eğlenceli olabilir ama 3 cocukla buraya bile girmen Bi mucize genelde 1 tane cocugu olanlara telden bile ulasamıyorum ben

Maşallah onlara ama hepsini haftada 2 kere yıkasam yemekleri oyunları evin temizliği derken Bi hesaplama yaparsak ooo
Benim için kolay titizlikte var zaten maşallah zaten buyuk olan 12 yaşinda malum 15 bitti evlendik 16 sonunda ilk kızım oldu yane ben buyuttum kafam rahat en kucuğu 5 yaşinda ikisinin arasinda 7 sene var ust uste dogurmadim minnak minnak nasl bakime buyuduler oda oyuncak toplama görevi onlarin zaten

Kızlar merhaba 13. Haftadayım baş dönmesi çok yaşıyorum ve mide bulantılarım yeni başladı başka yaşayan var mı? Arada kuyruk sokumumda da agrı hissediyorum

Ooo masallah valla cocuk dpguncada bakarlar bile onlar sende işini yaparsın ne kdr erken evlenmişsin masallah ben 30umda evlendim 9 ay oldu daha 15 yasında evlenmek filan aklıma gelmezdi heralde daha sindy bebeklere elbise dikiyordum

kizlar sivilce sorunu yaşayaniniz var mi resmen 3 hafyadir ergen gibi geziyorum boynumda yuzumde sivilce cikiyo ya yagli falan da yemiyorum ama anlamadim
Bende yaşıyorum aynı şeyi maalesef sırtımda bile çıkıyo tek tük.yüzümde boynumda da var bide büyük derin çıkıyo haftalarca geçmiyo izleri

Kızlar selam. Bu baş ağrısı beni öldürecek. Bikaç kişi yazmıştı bende de var diye. Nasıl baş ediyorsunuz hiç geçmiyor en az bir haftadır. Parol falan asla işe yaramıyor delireceğim
Valla geçmiyo kolay kolay benimde.şuan bile baş ağrım var Türk kahvesi iyi geliyo birazcık. erken bi saatse içiyorum akşamları ağrım olduğunda.bide naneli sakız çiğniyorum ferahlatıyor diye baş ağrıma iyi geliyor sanki belki de psikolojik bilmiyorum en son çare parol atıyorum dayanamicak duruma geldğimde .

Bende yaşıyorum aynı şeyi maalesef sırtımda bile çıkıyo tek tük.yüzümde boynumda da var bide büyük derin çıkıyo haftalarca geçmiyo izleri
Sivilce normalmiş zaten bende yok Allaha şükür ergenliğim dede olmamıs tı sadece pko oldugum için regl olmadıgım da cenemde cıkardı sürekli

Maşallah onlara ama hepsini haftada 2 kere yıkasam yemekleri oyunları evin temizliği derken Bi hesaplama yaparsak ooo
Aynen canim gorucu usulu boyle oldu yane o yaşta koca derdine duşmedim sagolsunlar kocamin tarafi pire gibi yapişti babamda uygun gördü verdi ama benimkiler okuycak uni bitcek mesleklerini ellerini alsinlar sonra ne zaman usterlerse o zama evlensinler

Cnm o yasta koca merakı olmuyo zaten aileyle alakalı tabi hayırlısı böleymiş demekki erken yasta evliliğin güzel tarafı da Cocukların büyümüş ve sen hala genc kalmıs oluyorsun cok iyi

Maden suyu bebişlere kilo aldırıyo diyolar duyan var mı bunu
Kızımda hergün madensuyu içtim 2.950 dogdu suandada içiyorum hiç gazı olmadı ve dogdugunda madensuyu içirdim kızıma 1cay kasıgı asidi alınmış gazı olmadı 3ay öncede ablamın kızına içirdim ondada gaz yok suan

Cnm o yasta koca merakı olmuyo zaten aileyle alakalı tabi hayırlısı böleymiş demekki erken yasta evliliğin güzel tarafı da Cocukların büyümüş ve sen hala genc kalmıs oluyorsun cok iyi
Evet boyum kadar kızım var ama genccim ya doğru ama tv de falan goruyoruz rabbim intiham etmesin kacanlar gidenler oluyor yane

Evet normalmiş canım.buna da şükür onlardan gelen sivilcelere de razıyız sebebi güzel çünkü
Bu erkek analarinda sivilce cikmazmiş guya bende maşallahi var kıllar ve sivilceler yarişa girmiş durumda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…