Kanama filan da var sanırım sende Allah büyük ama dediğim gibi imkan varsa Baska Bi doktordan da fikir almak beni tatmin ederdi sanki riskli gebelik olabilir aşağıdaysa hc bsy demesini kalkma yat filan gibisinden
Haha aynen pcden giriyosan tablo yap eğlenceli olabilir ama 3 cocukla buraya bile girmen Bi mucize genelde 1 tane cocugu olanlara telden bile ulasamıyorum ben
Haha aynen pcden giriyosan tablo yap eğlenceli olabilir ama 3 cocukla buraya bile girmen Bi mucize genelde 1 tane cocugu olanlara telden bile ulasamıyorum ben
Benim için kolay titizlikte var zaten maşallah zaten buyuk olan 12 yaşinda malum 15 bitti evlendik 16 sonunda ilk kızım oldu yane ben buyuttum kafam rahat en kucuğu 5 yaşinda ikisinin arasinda 7 sene var ust uste dogurmadim minnak minnak nasl bakime buyuduler oda oyuncak toplama görevi onlarin zaten
Kızlar merhaba 13. Haftadayım baş dönmesi çok yaşıyorum ve mide bulantılarım yeni başladı başka yaşayan var mı? Arada kuyruk sokumumda da agrı hissediyorum
Benim için kolay titizlikte var zaten maşallah zaten buyuk olan 12 yaşinda malum 15 bitti evlendik 16 sonunda ilk kızım oldu yane ben buyuttum kafam rahat en kucuğu 5 yaşinda ikisinin arasinda 7 sene var ust uste dogurmadim minnak minnak nasl bakime buyuduler oda oyuncak toplama görevi onlarin zaten
Ooo masallah valla cocuk dpguncada bakarlar bile onlar sende işini yaparsın ne kdr erken evlenmişsin masallah ben 30umda evlendim 9 ay oldu daha 15 yasında evlenmek filan aklıma gelmezdi heralde daha sindy bebeklere elbise dikiyordum
kizlar sivilce sorunu yaşayaniniz var mi resmen 3 hafyadir ergen gibi geziyorum boynumda yuzumde sivilce cikiyo ya yagli falan da yemiyorum ama anlamadim
Kızlar selam. Bu baş ağrısı beni öldürecek. Bikaç kişi yazmıştı bende de var diye. Nasıl baş ediyorsunuz hiç geçmiyor en az bir haftadır. Parol falan asla işe yaramıyor delireceğim
Valla geçmiyo kolay kolay benimde.şuan bile baş ağrım var Türk kahvesi iyi geliyo birazcık. erken bi saatse içiyorum akşamları ağrım olduğunda.bide naneli sakız çiğniyorum ferahlatıyor diye baş ağrıma iyi geliyor sanki belki de psikolojik bilmiyorum en son çare parol atıyorum dayanamicak duruma geldğimde .
Aynen canim gorucu usulu boyle oldu yane o yaşta koca derdine duşmedim sagolsunlar kocamin tarafi pire gibi yapişti babamda uygun gördü verdi ama benimkiler okuycak uni bitcek mesleklerini ellerini alsinlar sonra ne zaman usterlerse o zama evlensinler
Aynen canim gorucu usulu boyle oldu yane o yaşta koca derdine duşmedim sagolsunlar kocamin tarafi pire gibi yapişti babamda uygun gördü verdi ama benimkiler okuycak uni bitcek mesleklerini ellerini alsinlar sonra ne zaman usterlerse o zama evlensinler
Cnm o yasta koca merakı olmuyo zaten aileyle alakalı tabi hayırlısı böleymiş demekki erken yasta evliliğin güzel tarafı da Cocukların büyümüş ve sen hala genc kalmıs oluyorsun cok iyi
Cnm o yasta koca merakı olmuyo zaten aileyle alakalı tabi hayırlısı böleymiş demekki erken yasta evliliğin güzel tarafı da Cocukların büyümüş ve sen hala genc kalmıs oluyorsun cok iyi