2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yani tabiki her ne kadar o yasta evlilik sıkıntı olsa da en buyuk guzelligi senin icin Allah uzun omur versin evlatlarinla uppuzunnn yillar beraber yasiycaksin..dusuncesi bile cok guzel 1 sıfır ondesin hep 4.yü bu yasta dogurmak herkese nasip olmaz

Allah razi olsun cumlemizin inşallahevet buyuduler ilk ikisi ust ustte oldu sonra ara verdim hayirlisi bir nevi herşey nasip kismet erken yaşta zorluğuda var güzel yanida tabiben bu hayatta en cok anne olmayi sevdim rabbime binlerce kez şukurler olsun rabbim herkezin yavrusunu ona bağişlasin

Selam kizlar nasilsnz Uzun zaman oldu goremedim cinsiyet ogrenen var mi bn virus yuzunden kontrollerimi aksattim

Sanada sagolasin iyi diyelim iyi olsun gaz sancisi var bende zor geciyor bazen ama iyiyim şukur sen nasilsin
Sabahtan beri baş ağrısıyla başım belada kuzum arada bi hafifliyor sonra yine başlıyor az öncede göğsüm ile karnıma izne batması gibi bişey oldu anlayamadım Bide karnımın içinde bişey baskı yapıyor sanki çok şiş patlıcak gibiyim

Valla o bende de oldu dün gece ilk defa boyle bişeyler pit pit atti hemde yemekten sonra yavrum karni doydu dedim kendini oynuyor işte ilk diğil ya erken hissettim ben vallacanim bol bol su iç baş ağrisi içIn kan basinci baya yukseliyormuş bu haftalarda ondan oluyor baş ağrisi diye biliyorum ben

Bende s sabırsızlanıyorum ne zaman hıssedicem hareketlerini diye ben normalde de çok su içen biriyim canım susuz duramam yarın ikilinin sonucunu göstermeye gitmeyi düşünüyorum ama tereddütte kaldım açıkcası birde benimde iki tane kaybına var her hastaneye gidişimde beni bi korku alıyor bebeğim iyi mi diye

Kızlar birşey sorucam benim koltuk altım hem çok kaşınıyor hemde acıyor ve şişmiş gibi normal mi ilk defa böyle oluyor

ilk çocuğunun ismi ne ? eşin kaç kardeş kp in isim koymaya bu kadar meraklıysa az daha çocuk yapsaydı heveslerini kendinde yaşasaydı

Kanama filan da var sanırım sende Allah büyük ama dediğim gibi imkan varsa Baska Bi doktordan da fikir almak beni tatmin ederdi sanki riskli gebelik olabilir aşağıdaysa hc bsy demesini kalkma yat filan gibisinden
Kanama yok canim. Hamile oldugumu ogrendigimden beri yatiyirum devamli yatcan dedi. Yattigim halde oluyo bende anlamadim ecel galiba ne diyim nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…