2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kizlar bebekleriniz icin hazirliklara baslayan oldu mu.el islemesi agiz mendili gibi
Mendil işi yengemde Annem , kayınvalidem, görümcem, kuzenim, diğer yengem yelek, hırka, patik, saç bandı vs Allah ne verdiyse karantina günlerinde fazla mesai yapıyorlar ben de önceden salonum için başladığım kırlent motiflerini battaniyeye niyetlendim. İki de kırlent yapmıştım onları da odasına yer minderi yapicam Henüz birşey satın almadım, elimle dokunup gözümle görmeden siparişle almak istemiyorum. Önce gider görürüm sonra fiyat performans araştırıp sipariş ederim gerekirse. Bunun için de şu evdekal günlerinin hayırlısıyla geçmesi gerekiyor

Cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftada öğrendi ?
Ben 15. Haftada gideceğim cinsiyet belli olur mu acaba ? Yoksa 16 da mı gitsem?
taydin @Seryya A anidefteri
Ben 11+5 te öğrendim ama ultrason görüntüsü ile değil, nifty test yaptırmıştım sonuçları gelince öğrenmiş olduk.

Valla ben kız oldugunu basından beri hissettim cok kustum agır gecti ama muayene de bebişin gösterirse özelde doktor söyler bence biz babayla baktık pipi falan yok dedik doktor da evet yok cünkü kız dedi
Ben hiç kusmadim, başlarda arada bir oguruyordum o da psikolojikti belki. Gaz ve fırsat buldukça uyku dışında pek bir belirti de yaşamadım. Ne eksi ne tatlıya düşkünlük olmadı. Goguslerimin şişliği , karnımın hafifçe çıkması, gece tuvalete kalkma ( deliksiz uyuyan ben şimdi yattıktan 3-4 saat sonra kalkıyorum muhakkak) ve gazım olmasa hamile olduğumu unutucam. Bulantı çok olursa kız denildiği için bende hiç olmadı erkek herhalde diyordum. Belirtiler bende belirleyici olmadı pek. Sadece ilk zamanlardan beri kicim büyüdü diyordum Değişim basenden olunca kız olabilir demiştim.

Günaydın kızlar, 100 sayfadan fazla okudum Birkaç gün uğramamak baya kötü oluyormuş
Kız sayısı erkek sayısına yaklaşmış ama bir kısmı sessiz takipçiler sanirim.

ilk çocuğunun ismi ne ? eşin kaç kardeş kp in isim koymaya bu kadar meraklıysa az daha çocuk yapsaydı heveslerini kendinde yaşasaydı
Abdullah canım.. 5 kardeşler 4 erkek bir kız ozaman lar kpin babası yaşıyormus yoksa koyardı çocuklarına o ismi kv demde ur varmış rahimi aldı yoksa çok çocuk istiyirdu benim kv kp allahtan ur cikmis

Selamun aleyküm rica etsem bana da bakar mısınız anlayan varsa çok sevinirim 9 haftalık karın görüntüsü var birde 12 haftalık vajinal bakıldı onun da gorüntüsü var benim için önemli bir konu şimdiden teşekkür ederim rabbim olanı bağışlasın ve hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah olmayana ve isteyene de nasip etsin inşaAllah

Ben sıırrımı kimseye demem biliyorsun ama kafa ile ilgili yorum yapmadim ben yanniş anlamişsin
Yok kafa ile ilgili yorum yapmadın da sağa doğru yatanlara kız sola doğru yatanlara erkek dediğini fark ettim o yüzden dedim tatlım.

Bugün yine başladı baş ağrım Başı ağrıyan kızlar naptınız bir çözüm bulabildiniz mi

Bugün yine başladı baş ağrım Başı ağrıyan kızlar naptınız bir çözüm bulabildiniz mi

Yok canım ara ara ağrıyor benim de bol su içmekten başka birşey yapmıyorum, bir zaman sonra kendiliğinden geçiyor. Doktorum parol ya da minoset içebilirsin çok ağrırsa dedi

Kanama yok canim. Hamile oldugumu ogrendigimden beri yatiyirum devamli yatcan dedi. Yattigim halde oluyo bende anlamadim ecel galiba ne diyim nasip kismet
Anladım cnm ee smdi Bi dahaki kontrole kdr yine yatcaksın ve bekleyeceksin dimi ni dahaki kontrol ne zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…