Kızlar ben doktordan geldim cok cok şukur bebiş iyi ense kalinliği burun koku iyi maşallah bebiş sağlikli dedi
cinsiyette dedi bacak arasinda cıkıntı var erkeğe benzetti rabbim hayirlisini nasip etsin 3 hafta sonra dahada kesınleşir dedi 3 tane kıza hayirlisi ile paşa geliyor rabbim herkeze nasip etsin sağlikli olmasina daha cok sevindim tabi ben bile gördüm bacak arasindaki cıkıntıyı yane pipiyi
Oğluşun hayırlı olsun canım. 3 çiçek 1 böcek olacak
Aman erkek diye simartmayin ha , ablalarin ağırlığı olsun üstünde, sonra gider elin kızının başına bela olur maazallah
Benim bir erkek kardeşim var , babam hiç onu öne cikarmadi, birşey olduğunda ablan büyük, onun sözünü dinliyceksin, sayacaksin derdi. Allah razı olsun kardeşim de hep sayar. Temmuzda evlendi, maasallah çok güzel anlaşıyorlar. Erkeğin vicdanli, merhametli olanı lazım bizlere, bütün dünyaya. Erkek annesi olacaklar sizin onlara vereceğiniz bu erdemler çok önemli, Allah yardımcınız olsun
Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu
Bende tuttu çin takvimi, kız dedi ve kız geliyor
kizlar sivilce sorunu yaşayaniniz var mi resmen 3 hafyadir ergen gibi geziyorum boynumda yuzumde sivilce cikiyo ya
yagli falan da yemiyorum ama anlamadim
Gebeliğin başından beri hiç bitmedi, özellikle çene bölgemde. Alt dudak altında egzama bile çıktı. Benim kız anasını şimdiden bitirdi