2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canım ara ara ağrıyor benim de bol su içmekten başka birşey yapmıyorum, bir zaman sonra kendiliğinden geçiyor. Doktorum parol ya da minoset içebilirsin çok ağrırsa dedi
Ayy sorma canım ya bi gün ağrımasa bi gün ağrıyor zaten normaldede çok ağrırdı dayanamıycam noktada minoset içiyorum bende hormonlar yapıyor herlde bunu

Ayy sorma canım ya bi gün ağrımasa bi gün ağrıyor zaten normaldede çok ağrırdı dayanamıycam noktada minoset içiyorum bende hormonlar yapıyor herlde bunu

Canım bel ağrısı daha kötüymüş, ben baş ağrısına şükreder hale geldim. Umarım bu sıkıntılı zamanlarımız da geçer normalde 4-5-6. aylar daha rahat derlerdi

Aynen canim ben zaten asla ayrimcilik yapmam erkek diye ablalarina saygili terbiyeli edepli olcak yoksa fena olur işin sonu daha şimdiden eşime dedim sakin ayrimcilik gorursem seni ve oğlunu kapinin onune koyarim diyeben en buyuk ablayim benden kucuk 3 erkek var sozumden cikmazlar şukur babam oyle yetiştirdi ayrimcilik yapanlara deli oluyorum zaten

Canım bel ağrısı daha kötüymüş, ben baş ağrısına şükreder hale geldim. Umarım bu sıkıntılı zamanlarımız da geçer normalde 4-5-6. aylar daha rahat derlerdi
Hadi ya canım daha yaşamadım bel ağrısı ne zaman başlar acaba bazıları hiç ağrı sızı yaşamasan geçiriyor valla biz bütün ağrıları tattcaz galiba

Merheba ben sizi tahminde bulundum mu bir arkadaş anidefterine erkek demissin dedi de hatirlamadim ben yapmadim diye biliyorum

Kızlar sizdede hıçkırık oluyormu tek seferlik hıçkırma arka arkaya hıçkırık tutması değil.Miğdeyle alakalı herlde

Şuan bende öyleyim azıcık ev süpürdüm sildim belim kopcak gibi oluyor anca uzanınca geçiyor

Merheba ben sizi tahminde bulundum mu bir arkadaş anidefterine erkek demissin dedi de hatirlamadim ben yapmadim diye biliyorum

Evet erkek demiştin mesaj atmıştım, forumdan yazıştıklarımızı okudu sanırım :)

Kizlar benim takvimde ne yaziyor baksanizabunlar bende var valla sağ göğsüm hakket set ve buyuk oldu hamilelikte

Eklentiler

• Screenshot_20200408-154553_Chrome.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…