Mendil işi yengemde
Annem , kayınvalidem, görümcem, kuzenim, diğer yengem yelek, hırka, patik, saç bandı vs Allah ne verdiyse karantina günlerinde fazla mesai yapıyorlar
ben de önceden salonum için başladığım kırlent motiflerini battaniyeye niyetlendim. İki de kırlent yapmıştım onları da odasına yer minderi yapicam
Henüz birşey satın almadım, elimle dokunup gözümle görmeden siparişle almak istemiyorum. Önce gider görürüm sonra fiyat performans araştırıp sipariş ederim gerekirse. Bunun için de şu evdekal günlerinin hayırlısıyla geçmesi gerekiyor
Ben 11+5 te öğrendim ama ultrason görüntüsü ile değil, nifty test yaptırmıştım sonuçları gelince öğrenmiş olduk.
Ben hiç kusmadim, başlarda arada bir oguruyordum o da psikolojikti belki. Gaz ve fırsat buldukça uyku dışında pek bir belirti de yaşamadım. Ne eksi ne tatlıya düşkünlük olmadı. Goguslerimin şişliği , karnımın hafifçe çıkması, gece tuvalete kalkma ( deliksiz uyuyan ben şimdi yattıktan 3-4 saat sonra kalkıyorum muhakkak) ve gazım olmasa hamile olduğumu unutucam. Bulantı çok olursa kız denildiği için bende hiç olmadı erkek herhalde diyordum. Belirtiler bende belirleyici olmadı pek. Sadece ilk zamanlardan beri kicim büyüdü diyordum
Değişim basenden olunca kız olabilir demiştim.