2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
En hızlınız benm heralde 4kilo almışım kızımdada 22kilo aldımaşırı derecede yemiyorum

Anaamm nasıl becerdin kız
Ben yiyip içip yatıyorum, kilo almamam imkansız gibi duruyor zaten.
Sorma valla kuzu benim iştahım bi gitti hiç bşey yiyemedim hep çıkardım daha bu hafta iştahım düzeliyor ondan herlde hiç kilo almadım daha karında hafif şişlik var ama daha kilo yapmadı

En hızlınız benm heralde 4kilo almışım kızımdada 22kilo aldımaşırı derecede yemiyorum
Bünye meselesi herlde canım Ben kilo almaya müsaitim aslında alırım sanıyordum ama almadım 4.aydan sonra başlarım herlde diom

Benden bu iplikimsi kahve siyah gibi olan şey geldi az içerdeki kanama alanından geliyor kesin kesilmişti iki gündür

Yok canım bendede ama tahlilde cıkıyo kurtulamadım bir türlü sarı akıntı var

Canim cok hızlı almisin dikkat et sonlara dogru zorlanirsin ben daha hic almadim ama zayifsan baslarda cok sıkıntı olmuyor ben 73 kiloyla hamile kaldim kilom var doktorum her seferinde dikkat et diyor

Bende hic kilo almadim ama kilolu gebe kaldim 73 kiloyum hic göbeğim yok ama kilo almaya yatkinligimda var insallah cok almam
doktor ilaçlarla ilgili bişey dedimi kuzum sana.Kan sulandırıcıyı ne kdr kullanacaksın belli mi

Oh iyi kuzum şükür bilmiyorum ki ama yaptırsanda olurdu aklında kalmazdı ikilide tam olarak nelere bakılıyor bilmiyorum ama her doktor farklı söylüyor. Birdahaki kontrolde görürsün bence canım
Insallah canim cok merak ediyorum cinsiyetini bilsem bikac bisey alicam ama 2 hafta sonra tekrar gidicem doktoruma sorarim yaptır derse yaptırayim artik down sendromuna bakılıyor dedi aslında ense kalınlığı ve burun kemigi varsa gerek yok diyorlar kan testinde kromozomlara bakılıyor diye biliyorumda o da kesin sonuc vermiyormus hatta cogu kisi yanlis sonuc veriyor diyor

Aynen kuzum yanlış veriyormuş bana doktor nifty testtinden bahsetti onu yapmaya karar verdik sonuçları daha netmiş bide tüp bebeklerde risk çıkması yüksek diye bunu önerdi daha çok birşeylere bakılıyormuş onu yaptırcaz inşAllah. Bakalım cinsiyet belli olacak mı benimde

4. Ayıda kilo almadan geçirirsek insallah sonra yavas yavas aliriz insallah mak 13 kilo dedi doktorum
Aynen bende öyle düşünüyorum 4.aydan sonra alsam diyorum her ay 2kilo alsak son aylara doğru daha fazla alsak bende 12-13 diye hesap etmiştim

Ne zaman gideceksin canim testi hic bilmiyorum her hastanede yapilmiyordur büyük ihtimal insallah hicbir sıkıntı çıkmaz sag salim kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…