Cok abartmis ,sezeryan konusuna da katilmiyorum .hamile kaldiktan sonra normal gebelikten bir farki kalmiyor .
Tup bebekle sezeryan dogum ne alaka ,doktorun biraz paraci gibi geldi bana
Nifty testini biliyorum ikiz oldugu icin ben de dusunuyorum ama tek gebelik olsaydi yaptirmazdim.
Sen herseyini bileyim istiyorsan yaptirmanda fayda var
Eşimle Çıkıntı gördük oğlan dedik dr net bişey demedi kızlardada oluyor cıkıntı dedi suan cok erken yanılma payı vardır herxaman dedi 1ay sonra garanti belli olur dedi 1ay sonra gidicem
Tup bebekte riskin yuksek oldugunu senden duyuyorum canim,tam tersi daha kaliteli sperm secimi ve kaliteli yumurta dollenme orani yuksek oldugu icin daha az riskli oluyor .
Sonucta yumurta yada spermde sorun varsa zaten embriyo gelisimi ilerlemiyor ilerlese bile ilk 3 ayda dusuk oluyor.
Bende böyle biliyorum belki iyi kalitede olmayan embriyolarda böyle riskler vardır.
Ben ilk hamileliğimde maşallah hiç bir sıkıntı yaşamadım gelişimide çok iyiydi 1 hafta önde gidiyirdu hep.. 2 li 3 lü 4 lü taramayi da yapmadım Sadece doktorum beni özel muayenehanesi olan bir doktora yonlendirdi bebegin herseyine bakti tek tek parmaklarını bile saydı herseyi çok güzel dedi doktor.. Bana kalsaydı onu bile yapmazdım doktor çok ısrar etti
Benimde aynı ya bi gün ağrımasa ertesi gün mutlaka ağrıyor geçen gün doktora yazdım minoset iç dedi oda tabi fayda etmiyor hç bişey hormonlar çok yüksek ondan kesin
Bu bilgilerin aynısını başka doktorlarda da dinledim baya araştırdım normalde oluyor ama genelde sezaryenle alıyoruz dedi istersen araştır bak sende bazı yerlerde yazıyor bunlar annem hemşire bunu annemde biliyor hatta ilk annem demişti bana sezaryan olursun sen tüp bebekte öyle oluyor diye ☺ Sonra doktorda aynısını dedi bı doktorumda irenbeyle aynı protokolü uyguluyor zaten İsmail beyden önce ki doktorum buydu özel klinik. Testide yaptırıcaz normal hamileler bile yaptırıyor bu sayfadada vardı bende yaptırıp kurtulayım dedim aklımda kalır yoksa benim
Yok canım aslında çok yanlış bu söyledikleri normal doğumda yapılabilir hatta benimki normal gözüküyordu isteğe bağlı sezeryan saydılar normal doğum yapabilirsin sen istediğin için fiyat farkı ödeyeceksin dediler..
Normal mi sezeryan mi anneye kalmış birsey yani..
Yok canım aslında çok yanlış bu söyledikleri normal doğumda yapılabilir hatta benimki normal gözüküyordu isteğe bağlı sezeryan saydılar normal doğum yapabilirsin sen istediğin için fiyat farkı ödeyeceksin dediler..
Normal mi sezeryan mi anneye kalmış birsey yani..
Canım zaten doktor da direk sadece sezaryan demedi riskleri anlatırken söyledi normalde yapıyoruz ama genelde sezaryenle alıyoruz riske atmamak için dedi bebeğin durumuna göre değişir yada şahıs kendi karar verir risk varsa sezaryan olur yada vs.ben onu doktorun riskleri sayarken saydıklarından söyledim ama yanlış anlaşılma oldu yani zaten doktorda olmayan birşeyi söyleyemez sadece sezaryan diyemez demedi de zaten ki çok çok erken doğumu bile konuşmak
Hayır yani biz annemizle görüşemiyoruz virüs var diye ne kadar rahatlar sanırım sizinde istirahat etmeniz gerekiyordu bence bu durumu söyleyin ve kayınvalideniz yardımcı olsun eğer geldiyse
Canım zaten doktor da direk sadece sezaryan demedi riskleri anlatırken söyledi normalde yapıyoruz ama genelde sezaryenle alıyoruz riske atmamak için dedi bebeğin durumuna göre değişir yada şahıs kendi karar verir risk varsa sezaryan olur yada vs.ben onu doktorun riskleri sayarken saydıklarından söyledim ama yanlış anlaşılma oldu yani zaten doktorda olmayan birşeyi söyleyemez sadece sezaryan diyemez demedi de zaten ki çok çok erken doğumu bile konuşmak ☺
Hayır yani biz annemizle görüşemiyoruz virüs var diye ne kadar rahatlar sanırım sizinde istirahat etmeniz gerekiyordu bence bu durumu söyleyin ve kayınvalideniz yardımcı olsun eğer geldiyse
Kaynanamin kendine hayri yok gecmisinde 2 kez zaturre yasamıs bi kadin kronik astim hastasi ona lazim bi bakici. Bulantim cok yiyemiyorum diye de gelir gelmez dedi ki aaa nasil bi cocukmus bu acip bakcam simdi. Agzi da durmuyo.
Merhaba arkadaşlar normalde Kasım annelerindeyim ama 3 Kasım sezeryan oldugu için ekime denk geliyor. 11. Hafta içerisindeyim sanırım bu grup bana daha yakın İstanbuldayım ve kalp atışından sonra kontrollerime gidemedim. Siz kaçıncı haftada gidiceksiniz. 2li test yaptırmayı düşünüyormusunuz. 2.gebeliğim 2015 li bir kızım var
Evet canım riske atmak istemeyen direk sezeryan istiyor.. Benim ilk doktorumda sezeryan ile alınması taraftarıydi ama o konuda uyusmuyorduk ben ısrarla normal doğum dedim ama kısmet olmadı
Merhaba arkadaşlar normalde Kasım annelerindeyim ama 3 Kasım sezeryan oldugu için ekime denk geliyor. 11. Hafta içerisindeyim sanırım bu grup bana daha yakın İstanbuldayım ve kalp atışından sonra kontrollerime gidemedim. Siz kaçıncı haftada gidiceksiniz. 2li test yaptırmayı düşünüyormusunuz. 2.gebeliğim 2015 li bir kızım var
Hoşgeldiniz, ben yaptırmayı düşünmüyordum ikili testi fakat doktorum elimizde bulunsun yinede dedi o yüzden haftaya gideceğim 13.hafta oluyor . Siz yaptırcak mısınız
Biliyo hamile oldugumu kokulara karsi asiri hassasiyetim var yemek yapcak evde ilaki bisiler pisircek alt ust etcek beni.koku aliyorum.mesela aman sende hersey kokuyo ben hic oyle yasamadin deyip laf sokuyo tepem atiyo bu sefer