2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tup bebekte riskin yuksek oldugunu senden duyuyorum canim,tam tersi daha kaliteli sperm secimi ve kaliteli yumurta dollenme orani yuksek oldugu icin daha az riskli oluyor .
Sonucta yumurta yada spermde sorun varsa zaten embriyo gelisimi ilerlemiyor ilerlese bile ilk 3 ayda dusuk oluyor.

Ne zaman gideceksin canim testi hic bilmiyorum her hastanede yapilmiyordur büyük ihtimal insallah hicbir sıkıntı çıkmaz sag salim kucagimiza aliriz
Haftaya gitçem canım bende özelde yapılıyor fiyatı biraz yüksek 3000miş bu test aklımda kalmasın yaptıralım dedik doktorda anlattı karar sizin dedi diğerlerine güven olmuyor diye bunda karar kaldık. İnşAllah bu günleri atlatalım da benimde şu kanama alanlarım geçse riskim geçse valla çok korkuyorum leke geldikçe şimdide iplikimsi bişeyler geliyor kahve inşAllah atıyordu vücutta biter gider

Yok canım yapılmadi aslinda yapipmasi lazimdi ama merkezw gidemedim 5 düşüğüm oldugu icin doktorum doguma kadar kullan dedi
Anladım canım ondan verdi demekki en başta yapsalardı keşke benimde yapılmadı bir negatifim var haftaya onuda yaptırcam yoksa iğneyi kesip kesemiyceğini bilmiyor doktor tüp doktorum yapmamıştı. Bende onu düşünüyom pıhtı çıkmazsa kesince sorun olurmu diye Allah korusun

Yok canım benim doktor dedi tüp bebeklerde risk her zaman fazladır dedi düşük riski , bebekte sorun çıkma riski ve doğumda riskler dedi oyüzden sezaryan yaparız genelde dedi. Baya anlattı labaratuvar ortamında oluşturulduğu için anamoli çıkması yüksek oluyor dedi nette bazı yerlerde de yazıyor bunlar bende okumuştum. Bu testi de yaşı büyük olan riskli gebelik yaşayan tüp bebek ve düşük riski olanlara öneriyorlar ama normal hamilelerde yaptırabiliyor. Bide genetiğe gitmediği için embriyolar ne olunduğu bilinmiyo genetiğe gidip sorun çıkanlarda var muamma yani

Cok abartmis ,sezeryan konusuna da katilmiyorum .hamile kaldiktan sonra normal gebelikten bir farki kalmiyor .
Tup bebekle sezeryan dogum ne alaka ,doktorun biraz paraci gibi geldi bana
Nifty testini biliyorum ikiz oldugu icin ben de dusunuyorum ama tek gebelik olsaydi yaptirmazdim.
Sen herseyini bileyim istiyorsan yaptirmanda fayda var

Bu bilgilerin aynısını başka doktorlarda da dinledim baya araştırdım normalde oluyor ama genelde sezaryenle alıyoruz dedi istersen araştır bak sende bazı yerlerde yazıyor bunlar annem hemşire bunu annemde biliyor hatta ilk annem demişti bana sezaryan olursun sen tüp bebekte öyle oluyor diye Sonra doktorda aynısını dedi bı doktorumda irenbeyle aynı protokolü uyguluyor zaten İsmail beyden önce ki doktorum buydu özel klinik. Testide yaptırıcaz normal hamileler bile yaptırıyor bu sayfadada vardı bende yaptırıp kurtulayım dedim aklımda kalır yoksa benim

Ikiz gebelik oldugu halde Umit hanim ve diger doktorum pozisyon uygunsa normal dogum olur dedi.
Bir risk olsa ki ikiz birde sezeryan derlerdi.
Sen yine de korkmuyorsan normal dogum iste oncelikle.
Bende nifty yaptiracagim ikiz oldugu icin

Sezaryen ile doğumu gerektiren anne ve bebekle ilgili durumlarda "tüp bebek” diye bir gerekçe (endikasyon) yoktur. ... Hocalarımız da bize tüp bebekler sezaryenle doğurtulur diye bir öğüt vermedi. Hastalarıma her zaman söylüyorum. Normal doğum "denenir”, sezaryen ise ,her doktorun bilgisi farkli demek ki

Ikiz gebelik oldugu halde Umit hanim ve diger doktorum pozisyon uygunsa normal dogum olur dedi.
Bir risk olsa ki ikiz birde sezeryan derlerdi.
Sen yine de korkmuyorsan normal dogum iste oncelikle.
Bende nifty yaptiracagim ikiz oldugu icin
Zaten olmaz demedi doktorda normalde yapıyoruz ama genelde sezaryenle alırız riske atmayız dedi duruma göre karar verilir bende normalden korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum İrenbeden bi ark vardı burda İsmail beye gidiyor oda spinal sezaryan oldum çok rahattı dedi benimde kafama yatıyor ama tabi bunları konuşmak için çok erken durum neyi gösterirse o bakalım bebeğin durumuna bağlı

Yani şöyle söyleyim doktor bana direk normal olmaz sezaryan demedi benim düşük riskim olduğu için anlatırken riskleri hamileliğin başından sonuna herşeyi saydı doğumdada normal de oluyor ama genelde sezaryanla alırız zor hamilelik olduğu için dedi yani bunu şimdiden doğumu konuşarak söylemedi sadece risklerden bahsederken dedi. Normal yapanlar yoktur demedi yani ben sayarkende bütün riskleri baştan saydım herkesin durumuna göre yapılır doğumu genelde olan bu doktora göre değişir ben şuan doğumu düşünmüyorum zaten çok erken

Evet cok erken dogumu konusmak ama tup bebek daha riskli demek tup bebek ile hamile kalanlari kalacaklari olumsuz etkiler .Doktoelar bu konuda daha dikkatli konusmali ,benim gibi herseyi takan birini etkiler bu konusmalar.

ayyy canım kaç zamandır Bulgurlu birşey istiyordu . Yaptım en sonundan şuanda kıvranıyorum hemen şişkinlik oldu

Evet cok erken dogumu konusmak ama tup bebek daha riskli demek tup bebek ile hamile kalanlari kalacaklari olumsuz etkiler .Doktoelar bu konuda daha dikkatli konusmali ,benim gibi herseyi takan birini etkiler bu konusmalar.
Benim kanamam olduğunda anlattı doktor herşeye hazırlıklı olmakta fayda var gibisinden bende çok takarım hep araştırıyorum zaten doktorun dediklerinise başka yerlerde okuduğumda oldu sonuçta tıbbi ortamda oluşturulan gebelik ve hazırlanan vücut işte riskleri tabikide oluyor.Ama tüp bebeğin risklerini tüp bebek yapan herkes az çok bilir ben en başından biliyordum

Bugün yine başladı baş ağrım Başı ağrıyan kızlar naptınız bir çözüm bulabildiniz mi
Ben sek neskafe içip ardından duş aldım. Duşta da ayaklarıma soğuk su tuttum baya. He bir de parol aldım her ne kadar işe yaramasa da. Bir iki saat idare etti beni ama şimdi yine çok ağrıyor

Ben sek neskafe içip ardından duş aldım. Duşta da ayaklarıma soğuk su tuttum baya. He bir de parol aldım her ne kadar işe yaramasa da. Bir iki saat idare etti beni ama şimdi yine çok ağrıyor
Benimde aynı canım nane yağı sürdüm şimdi biraz rahatlattı geceden beri var tuttumu günlerce geçmiyor yaaa

Erkeğe benzettim canim doktor bişey demedi mi
Eşimle Çıkıntı gördük oğlan dedik dr net bişey demedi kızlardada oluyor cıkıntı dedi suan cok erken yanılma payı vardır herxaman dedi 1ay sonra garanti belli olur dedi 1ay sonra gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…