Sorma inan ki bundan bı kaç sene öncesine kadar bu kadar değildi...
Geldi doluştu Araplar, İranlılar e diğer sebeplerde ortada aldı başını gitti.
Biri olmayacak fiyat istiyor insanlar verince daha da para hırsı bürüdü herkesi...
Biz test için iyi bi merkez arıyorduk. Düzen lab bulmadan önce. Sene 2017 yada 2016 tam hatırlamıyorum. İsim yapmış iyi lab aradım biri 610 TL, biri 500 kusur TL istedi,sonra düzen lab da 198 TL ye yaptırdık. Ve test çok önemli bir testti.
Düşünün işte daha neler neler...
Zaman gecmiyor sankiii, bir hayırlısıyla bebeklerimizi görüp sağlıklarından emin olsaydık Hayır bir de ben öğrendikten sora tekrar kan testi bile vermedim öylece bekliyorum sabretmekten ermiş olucam yakında
Kızlar ben 4+3 üm doktor alttan bakmadı karından göremedi.Çarşamba gel dedi ama korktum.Kistim var 5 cm ondan mı bilmem idrar yaparken ya da hapşırırken alt karnımda sancı oluyordış gebelik mi diye korkuyorumm
Merhaba tarihlerimiz aynı ben de yarın gideceğim doktora ama benim de küçük çikolata kistlerim var ama regl olacakmışım gibi sancılarım devam ediyor. Sabaha karşı ağrıyla uyandım. Çok korktum ama içimiz ferah tutalım
Sağlıcakla alırız inşallah
Dün istanbulun gayet kalitede bı AVM deydim.
Adamlar kasa kuyruğuna girmiyor.
Benim öneme geçti. Bı de zıranpa gibi.
Uyardılar.
İngilizce konuşuyor bide.
Kasiyerlerle konuştuk bunların parası varya böyle oluyor. Bunlarda kalitelisi dedim.
Hala ingilizce görmedim diyor.
Ama dediklerimi harfiyen anlıyor.
Ülkemizi maç ediyorsunuz dedim sustu ondan sonra.
Ah neler yapıyorlar burda, enteresan enteresan seyler. AVM lerdeki tuvaletleri nasıl pis bırakıyorlar ya anlatamam böyle bişey görmedim dedim. Yazık temizliyen insanlara... Asansörlere hayvanlar öyle binmez yok böyle bişey.
İnsanlar artık çok tepkili biraz çeki düzen verenleri var.
Ben sizi öyle iyi anlıyorum ki, evlendim 1 yıl sonra hamile kaldım düşük yaptım.
Sonra ameliyatlar vs vs.
Doktorlar tüp bebek yaptırdı tuttu ama hemen sonlandı.
Sonra testler felan.
Oğluma hamile kaldım.
İnsan çok değişik oluyor.
Ben karnımı ellemiyordum bişey olacak diye bide 4. Ayda erken doğum riski başladı tedayi gördüm hep.
Allah mucizeleri gösteriyor emin olun.
Bı anneye korkma telaş yapma denemez o duyguları yaşayanbilir.
evet aynen anlattıklarınız gibi hislerim. karnıma bi şey yaklaşmasına izin veremiyorum, eşim sarılıyor bi şey olacak gibi geliyor. kendim bile zarar vericem gibi.. özellikle ilk iki ay geçse çok mutlu olucam. sizin yaşadıklarınızı da yaşamışım gibi hissettim. geçmiş olsun çok şey atlatmışsınız gerçekten. şimdi nasılsınız, daha mı rahat geçiyor.. umarım öyledir. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
evet aynen anlattıklarınız gibi hislerim. karnıma bi şey yaklaşmasına izin veremiyorum, eşim sarılıyor bi şey olacak gibi geliyor. kendim bile zarar vericem gibi.. özellikle ilk iki ay geçse çok mutlu olucam. sizin yaşadıklarınızı da yaşamışım gibi hissettim. geçmiş olsun çok şey atlatmışsınız gerçekten. şimdi nasılsınız, daha mı rahat geçiyor.. umarım öyledir. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Bilemiyorum hiç nasıl geçecek.
Oglumdaki gibi geçerse eşim yardımcı tutacak.
Oğlumda yaşadıklarımı anlatamam. Acaba diyorum yürüyememem, rahim boyu kısalığını sol tüpümün kistlesip bağırsağıma yapışması ve rahmimin bağırsağıma yapışmasımı yaptı. Diğer zorlukları hiç önemsemiyorum yüreyebileyim, onları idare ederim ağrı felan umrumda değil.
Allah'a hamd olsun şimdi iyiyim bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
Bilemiyorum hiç nasıl geçecek.
Oglumdaki gibi geçerse eşim yardımcı tutacak.
Oğlumda yaşadıklarımı anlatamam. Acaba diyorum yürüyememem, rahim boyu kısalığını sol tüpümün kistlesip bağırsağıma yapışması ve rahmimin bağırsağıma yapışmasımı yaptı. Diğer zorlukları hiç önemsemiyorum yüreyebileyim, onları idare ederim ağrı felan umrumda değil.
Allah'a hamd olsun şimdi iyiyim bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
off çok çok geçmiş olsun tekrar. çok şükür sağlıkla sonuçlanmış bu kadar zorluk üstüne.. güçlü anne güçlü bebek ne güzell inşallah bu hamileliğiniz diğerinin aksine su gibi geçer
Dün istanbulun gayet kalitede bı AVM deydim.
Adamlar kasa kuyruğuna girmiyor.
Benim öneme geçti. Bı de zıranpa gibi.
Uyardılar.
İngilizce konuşuyor bide.
Kasiyerlerle konuştuk bunların parası varya böyle oluyor. Bunlarda kalitelisi dedim.
Hala ingilizce görmedim diyor.
Ama dediklerimi harfiyen anlıyor.
Ülkemizi maç ediyorsunuz dedim sustu ondan sonra.
Ah neler yapıyorlar burda, enteresan enteresan seyler. AVM lerdeki tuvaletleri nasıl pis bırakıyorlar ya anlatamam böyle bişey görmedim dedim. Yazık temizliyen insanlara... Asansörlere hayvanlar öyle binmez yok böyle bişey.
İnsanlar artık çok tepkili biraz çeki düzen verenleri var.
Valla smdi bsy desem uygun içerik olmaz konu Baska yerlere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin colugumuzu cocugumuzu korusun gelecekte sıkıntı yasamasınlar inş çok amin