2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kaynanamin kendine hayri yok gecmisinde 2 kez zaturre yasamıs bi kadin kronik astim hastasi ona lazim bi bakici. Bulantim cok yiyemiyorum diye de gelir gelmez dedi ki aaa nasil bi cocukmus bu acip bakcam simdi. Agzi da durmuyo.
Ay yok artık. Millet dışarı çıkmaya korkar
Valla madem geldi baksın o zaman. Yemeğinizi filan yapsın. Benim kayınvalide de öyle hadi hicbir şey yemiyorsun yesene. Halbuki çıkardım çıkaracak. Duymazdan gelin ama size yardim etsin. Sizin kimseye bakacak haliniz yok bu durumda.

Kaynanamin kendine hayri yok gecmisinde 2 kez zaturre yasamıs bi kadin kronik astim hastasi ona lazim bi bakici. Bulantim cok yiyemiyorum diye de gelir gelmez dedi ki aaa nasil bi cocukmus bu acip bakcam simdi. Agzi da durmuyo.
Tüh böyle bir zamanda kötü olmuş gerçekten ne kadar olursa artık umursamamaya çalışın stres olmayın

Evet canım riske atmak istemeyen direk sezeryan istiyor.. Benim ilk doktorumda sezeryan ile alınması taraftarıydi ama o konuda uyusmuyorduk ben ısrarla normal doğum dedim ama kısmet olmadı
Kesinlikle öyle canım benim doktorumda onu kastetti zaten. Riskleri sayarken sonuçta tedaviyle uğraşılan bir bebek diye bu kdr ilaç içioz iğne vuruluyoz normal gibi değil keşke bizde kalabilseydik normal ama nasip değilmiş çok şükür tüp bebek diye bşey varda böyle kaldık hep Rabbime şükrederim..Doğumlarda son anda belli olacak bşey zaten ama genelde tüp bebek doktorlarının anlatmak istediği bu fikri bu ha sonuçta normalde olabilir ama olacakları başından söylüyorlar ne olursa olsun tüp olunca değişiyor bazı şeyler.Riske atmak istemiyorlar kolay ulaşılan bebek olmadığı için

Hoşgeldiniz, ben yaptırmayı düşünmüyordum ikili testi fakat doktorum elimizde bulunsun yinede dedi o yüzden haftaya gideceğim 13.hafta oluyor . Siz yaptırcak mısınız
Bende çok kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda zaten çok riskli hastaneler çıkmak istemiyorum açıkçası 15-16 hafta gibi gidip cinsiyeti öğrenip zorunlu olmadıkça gitmesem mi diyorum sizde istanbuldamısınız

Ben kendime bakamiyorum baskalarina nasil bakayim. Esime de kizdim insan bi haber verir pat diye ne oluyo yani baskin basanindir gibi.

Tüp bebek her zaman riskli gebelik kabul edilir ve her doktor sezeryanla alır bebeği bu literatürdede böyledir yanlış değil yani doktorun dediği
Herkeste farklı oluyor canım benim kanamam olmasına rağmen hiç bir riskle karisalasmiyoruz düşük tehlikem yok yani..
İlk gebeligimde de böyleydi şimdi de böyle..
Sezeryan konusu da bazı doktorlar sezeryan diyor bazıları normal oda tamamen annenin kararı hangisini istiyorsa o olur..

Hoşgeldiniz
Ben ikili testi yaptırmayı tercih ettim 2 hafta kadar önce. Bir de neden sezeryan peki bu kadar erkenden?

Ankaradayım ben muayenehaneye gidiyorum o yüzden bir tık daha risk az geliyor siz gitmeyeli baya oldu heralde kalp atışını duyduğunuzda gitmişsiniz bence bir kere daha gidin şu ilk trimester sonunda sonra ona göre karar verirsiniz

Hoş geldin canım benimde 2015 li oğlum var 12. Haftada kontrolüm var 10 gun sonra ense kalınlığına bakılacak ona göre ikili teste karar vereceğiz..

Hoşbuldum
İkinci bebeğim olucak ilk kızımda sezeryan olduğu için ikincide sezeryan olur diye düşünüyorum. istanbuldamı yaptırdınız 2li testinizi.
Yok ben Samsunda yaşıyorum. burada yaptirmistim. Tabi o zamanlar gittiğim özel hastane virüs vakası almıyordu. Rahatca gidip yaptirmistim.
Allah bağışlasın kizinizi

Yok artık kv uzaktanmi geldi??

Simdiden fenalik geldi Allah yardimcim olsun gunler gecmiyodu bana simdi hic gecmez.
Yapabiliyorsanız odanızda yatın bol bol. Ben öyle yapıyordum. Bir de benim kayınvalide hiç bulantı yaşamamış.Beni de anlamıyordu bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…