2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
gunaydin kizlar bi kaç kişi cildinin cok kuruduğunu pul pul dökuldüğunu kaşindiğini yazmis yaklasık 3 haftadir bende ayni durumdaym doktoruyla konusan veya herhangi krem losyon kullanip rahatlayan var mi kaşidıkca cogaliyo resmen çıvdıcaaam

Benimde yüzüm vucudum pul pul oldu ama çenemde sivilce cikiyor burnum ve cenem yag üretiyor resmen
Benimde ayni heryerim kupkuru oldu kaşıntı da var bendede dudağımdan yanağıma doğru uçuk oldu bide kocaman

Sizin sinirleriniz bozulmuş.Lütfen germeyin.Sonuçta hamile olan sadece siz değilsiniz.Hamile bir bayanı tartışmaya zorlayıp strese sokmayın.Ben bile sinirlendim yazdım sonunda.Kız sizi sürekli alttan mı alacak?
Sanirim sizler normal yolla gebe kalmissiniz .Tartismaya kimseyi zorlamadim ,baskasiyla konusurken ,konusmaya giren arkadas demek ki tartismaya zorlanan benim.
Kalkipta sen tup bebeksin riksli gebesin ,her doktor seni sezeryan ile dogurtacak gorursun bak ,ben ebeyim benden iyi mi bileceksin kim derse ,ben de cevabimi veririm.
Zor hamile kalmisim ,doktorum bile beni telaslandirmiyorsa ,normal gebelikten bir farki yok sakin ol ,rahat ol diyorsa ,bu sayfalarda kalkipta tup bebekle gebe kalinca riskli gebelik,her doktor sezeryan yapacak demek bizleri telaslandirmaktan baska birsey degil .

Senin durumunu biliyorum xnm ,diger gruptan.
Ya aslinda burada sorun normal dogum sezeryan dogum degil.
Sen tup bebeksin riskli gebesin ,sen tup bebeksin sezeryan ile doguracaksin ,boyle birsey var mi allah askina .Herkesin gebeligi bir olur mu ?12.hafta gecene kadar normal gebe kalan gibi bizim de riskimiz var bunu bizde biliyoruz.
Ben doktorumun agzindan sen dw riskli gebesin dikkat et lafini duymadim ikiz gebelik oldugu halde,her hamile gibi dikkat ediyorum kendime.

Canım ben kullanıyorum excipial lipo verdi doktorum çok işe yaradı

Ben açıkçası sen tüp bebeksin risklisin diyen bir doktorla asla devam etmem. Tüp bebek doktorları artık zamansızlıktan mı uzmanlık alanları olmadığı için mi bilmiyorum bu şekilde yaklaşıyor ama normal kadın doğum doktorları bu şekilde yaklaşmıyor.

Bence bu konuda moralimizi bozacak şeyler yazmasın kimse, zaten tüp bebek hastaları olarak çok zorlu yollardan geçtik geldik bugüne, ben artık normal hissetmek istiyorum hamileliğimi normal yaşamak istiyorum. Burda çok üzülerek takip ettiğimiz bebeğini kaybeden arkadaşlar da oldu çoğu tüp bebek de değildi, takdiri ilahi bazı şeyler dualarım hep onlarla. ben artık şahsen böyle umut kırıcı şeyler duymak okumak istemiyorum.

Canım fazla stres yapma zaten rahimde kasılman var stres çok etkiler yatıp dinlenmeye çalış bol bol kitap okuyabilirsin yada başka şeylerle oyalanmaya çalış ki kafana takma
Bulantilarim cok zaten bide diolar kustukca ye kustukca ye daha çok icim.kalkio psikolojik olarak kendi kendime yapiomusum.

Evde yemek pismiomus ac kaliomus.aksam dunya kavga ettik zaten.

Canım şu an bebeğinden kıymetli hiçbirşey yok, kavga gürültü ona zarar verir sana zarar verir. Uzan yat aşağı iş miş de yapma annesi pişirsin madem gelmiş, yiyin hep birlikte. Boşver, bu dönem biraz bencil olmamız gereken bir dönem.

5. Yilimiza gircez ozur dilemeyi bilnez benim esim abartiyosun dio aksam.annesi bendide gotur demis hayir diyememis

Kendisi ayakta zor duruyo oflayip pufluyo oram agriyo buram agriyo anlatip duruyo bisi bekleyemem ki ona da bi bakici lazim

Beceriksiz gelinim zaten yemek yapamiyorum diye daha kotu olamam herhalde

Naylon gelinim zaten. Napim diyorum basina gelmeyen anlamaz

Yatiyorum zaten baska bisi yapamiyorum ki yapabilsem kendi isimi kendim görcem ama elimden gelmio

Inanin her kontrole yuregim agzimda gidiyorum,bebekleri gorunce tamam artik dusunmeyecegim diyorum ama 1hafta sonra yone basliyorum acaba birsey mi oldu ,borsey olursa tekrar basa nasil donecegim diye.
Tup bebekte olsa gebelik olustujtan sonra normal gebelikten farki kalmiyor,ilk 3ay her hamilelikte risk oluyor ,tup diye ayrim yapilmamali.
Bende bu konuda cevap vermeyecegim artik gelen kirici yorumlar yanlis anlasildigimi gosteriyor.
Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ,guzel bir hamilelik gecirelim .

Geldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Senle aynıydık dimi 14.haftadayız ben daha öğrenemedim yasın kaçtı senn tuttu mı Çin takvimi filan VS hayırlısı olsun bu arada

Son düzenleme:
Geldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Gözün aydın canım darısı diğer kontrollere, kızçeler çoğalıyor

Ben çok iyi anlıyorum seni. Bence zaten bu konu kapansın artık güzel şeylerden bahsedelim cinsiyetler belli oluyo, tarama testleri güzel güzel sonuçlanıyor. Bebişler büyüyor, hamileliğimizin keyfini yaşayalım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…