2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bişe sorcam siz aç karnına olan kiloyumu baz alıyorsunuz yoksa tok karnına olan mı? Hangisi geçerli

Ben sek neskafe içip ardından duş aldım. Duşta da ayaklarıma soğuk su tuttum baya. He bir de parol aldım her ne kadar işe yaramasa da. Bir iki saat idare etti beni ama şimdi yine çok ağrıyor
Bence nescafe içmemelisin canım içindeki kafein baş ağrını daha çok tetikliyor. Onun yerine Türk kahvesi iç.benim doktorum Türk kahvesi iç ama sakın nescafe türü şeyler içme dedi zararlı hamilelikte.

Sizin sinirleriniz bozulmuş.Lütfen germeyin.Sonuçta hamile olan sadece siz değilsiniz.Hamile bir bayanı tartışmaya zorlayıp strese sokmayın.Ben bile sinirlendim yazdım sonunda.Kız sizi sürekli alttan mı alacak?

Boşver canım

Biliyo hamile oldugumu kokulara karsi asiri hassasiyetim var yemek yapcak evde ilaki bisiler pisircek alt ust etcek beni.koku aliyorum.mesela aman sende hersey kokuyo ben hic oyle yasamadin deyip laf sokuyo tepem atiyo bu sefer
Ahh bu bazı kaynanalar yok muuu.ama benim kaynanam çok şükür böyle deil ya.benim üst katımda oturuyor bu virüs olayından beri daha yüzünü görmemişim balkondan ya da telefondan bazen konuşuyoruz yaşlı da ztn.hem gelmiyo hem de gelme diyo bana kızım çok dikkat et.eşime bile diyo bak canı ne istiyorsa hemen git al.beni benden daha çok düşünüyo valla şükredim ben kaynanama.allah yardımcın olsun canım ama yerinden kalkma hiç gerçktn de keyfine bak stres yapma takma da kafana bebiş etkilenmesin inş tez zamanda gider evine

Valla şimdi bende gidip kocamı öpüp başıma koyacam.bende aşırı tiksinti vardı ilk başlardan beri daha yeni yeni biraz yemek yapmaya başladım 2 aydır yemek yapmıyordum bir gün olsun ses etmedi.kendi geçerdi çoğu zaman bişeler hemen yapardı Şimdi de öyle yardımcı olur hep bana.soğan ekmek önüne koysam sesini çıkarmaz.

Aynen öyle eski kadınlar sapasağlam.bizim yediğimiz içtiğimiz şeyler ne kadar vitaminli.eskiden böyle vitamşn folik asit mi kullanıyolardı sanki.çünkü her şey doğaldı hormonsuzdu.yedikleri her şey güç veriyordu.şimdi ilaçsız vitaminsiz yaşayamıyoruz.maalesef ki.

Kızlar sizde de yağlanma var mi normalde cildim kurudur benim yağlandi saçlarim yağlandi paril paril parliyor valla
Aksine çok kurudu cildim losyon aldım onuda bi sürüyorum bir sürmüyorum sürünce biraz ıyo geliyor surmeyince vücudum kaşınıyor Allah sonumu hayır etsin

Bu konuda sana katılıyorum. Bende 38 yaşında daha iki aylık evliyken bebek sahibi olmamın çok zor olduğunu öğrendim hemen tüp bebek tedavisine başladık tek yumurta ile çok şükür bu günlerime.. Nevralji epilepsi ve çökyak hastası olmama rağmen iki açık beyin ameliyatı sayısız kapalı ameliyat geçirmiş birisi olarak doktoruma normal doğum istediğimi söyledim çatı kontrolü vs. Yaptıktan sonra neden olmasın dedi sadece kronik hastalıklarım yüzünden perinatolog takip ediyor

gerçekten adama haksızlık yapıyorum ben okadar beni düşünmesin rağmen onu dövmek istiyorum
Hele birde eşim demez mi benim anamın zamanında ne elektrik süpürgesi ne çamaşır ne bulaşık makinası vardı bende senin ananın zamanında yere bir hasır atıyorlardı ne süpürgeye gerek vardı ne yıkamaya diyorum şimdi gelsin yapsın benim işimi bu zaman mı zor o zamanmi diyorum

Cok gecmis olsun canim diğer topikte sanki okumuştum bu yazdıklarınızı çok etkilenmiştim ne güzel mucizelerimiz bizimle çok şükür Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebek size çok iyi gelecek

Normalde ben de içmiyorum canım. Kardeşim hemşire o tavsiye etmişti. Bir dahakine de Türk kahvesi denerim teşekkürler

Canim benim kayinvalidemde dogurmus 8 tane hic off dememiş bilmezdik bile hamile oldugumuzu diyor ne ilaci ne hastanesi ama o zaman hersey saglikliymis bu kadar cok cesit yemiyorlar devir degisti kocalarda bunu cok iyi biliyorda isine gelmiyor eskiden bulgur pilavı tavuk cacık salata misafir yemegiymis simdi bak kocamiza bile sade bulgur pilavi yapsak dırdır ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…