- 11 Şubat 2020
- 134
- 162
- 18
- 35
hee tamm canm yarin kontrolum var cikmişken alaym bendeCanım ben kullanıyorum excipial lipo verdi doktorum çok işe yaradı
canm gozun aydinGeldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Migren taşı aldım canım lokman hekimden ondan uyguluyorum faydası varBugün yine başladı baş ağrımBaşı ağrıyan kızlar naptınız bir çözüm bulabildiniz mi
Geldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Seni dusunmeyeni sende dusunme ,Allah bana sabir versin digerlerine de akil fikir versin bu kadar dusuncesizlik bilmiyorum nornal mi
Cok guzel haber ,bu saatten sonra dunya yansa umrunda olmasin .Keyfine bakGeldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Bende bakayım olmazsa canım sağolMigren taşı aldım canım lokman hekimden ondan uyguluyorum faydası var
Bencede kendileri de biliyordur söylemek için söylüyor benimki maksat beni sinir etsin birde üstüne sen sinirlenince benim çok hoşuma gidiyor diyorCanim benim kayinvalidemde dogurmus 8 tane hic off dememiş bilmezdik bile hamile oldugumuzu diyor ne ilaci ne hastanesi ama o zaman hersey saglikliymis bu kadar cok cesit yemiyorlar devir degisti kocalarda bunu cok iyi biliyorda isine gelmiyor eskiden bulgur pilavı tavuk cacık salata misafir yemegiymis simdi bak kocamiza bile sade bulgur pilavi yapsak dırdır ediyor
Ben konuştum canım bepanthol kremlerini önerdi vücut losyonu vardı onu aldım iyi geliyor..gunaydin kizlar bi kaç kişi cildinin cok kuruduğunu pul pul dökuldüğunu kaşindiğini yazmis yaklasık 3 haftadir bende ayni durumdaym doktoruyla konusan veya herhangi krem losyon kullanip rahatlayan var mi kaşidıkca cogaliyo resmen çıvdıcaaam
Son kez bu konuya cevap veriyorum.Şimdi herkes inanmak istediğine inanır anlamak istediği gibi anlar herşeyi dimi.Burda kimse kimsenin canını sıkmak üzmek kırmak için birşey yazmıyor ben başka bir arkadaşla testlerle ilgili konuşurken doktorun bahsettiği riskleri söyledim ve bu riskleri herkes bilir yani ben doktor demeden de biliyordum.Tüp bebek riskli olmasa okdr iğneyi ilacı neden içiyoruz başından beri normalle aynı mı değil ? Kaldı ki normal hamilelikte bile risk varken. Bende isterdim risksiz olsun lay lay lom geçsin değil mi! Herkes farklıdır doktor bana olasılıklardan bahsetti ki doktorum çok iyi bir doktordur kendi tüp bebek doktorumunda tanıdığı tavsiye ettiği bir isimdir ve benimde yıllar önceki doktorum doktordan iyi kimse bilemez.Normal doğum yapmak isteyenler hemen doğuma takılıyor adam bana normal yapamazsın demedi diyorum genelde 38.haftalrda alıyoruz dedi riske atmıyoruz dedi bu lafta kötü olan ne var. Eski sayfalara girin bakın aynı konular konuşulmuş ve kimse böyle karşı çıkmamış nasıl yapsak diye fikir almışlar. Zaten şuan doğumu konuşmak için erken. Konu nerden nereye geldi . Herkes hassas zaten doktoru suçlamanın bilmeden tanımadan yargılamak ne kdr doğru ki kötü birşey yok gerçekler bunlar. Herkes istediği gibi anlar istediği doktorla devam eder vs. Bu konu kapansın herkes dilediği gibi hamilelik yaşasın.Zaten stresli günlerden geçiyoruz.Herkez inanmak istediği görüşe inansın saygı duysun.Hepimiz aynı geminin yolcularıyız unutmayın.
Hayırlı olsun ne güzel kızlarımız da çoğalıyorGeldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Düşük riski fazla bebek risk anamoli vs neyse çıkma yüksek dedi ve bu başka yerlerde de yazıyor. Buda testle alakalı söyledi 2li testlerin net sonuç vermediğini. Bunu bi tek benim doktorum değil başka arkadaşların doktorlarıda söyledi ama çok kezde okudum ben. Araştırdım ve ona göre hangi testi yaptıracağımı söyledim ve bunu söylediğim arkdşın doktoruda ikili testi önermemişti okursan görürsün. Sonuçta labaratuvar ortamında insanlar tarafından seçiliyor diye dedi doktor testin doğru çıkma olasılığı önemli diye. İsteyen inanır isteyen inanmaz ben onu kötü niyetle içine ateş düşürmek için yazmadım bunda art niyet olabilir mi ? Doktorun dediğini söyledim ve bende hepsini doğru ve mantıklı buluyorum. Bende korkuyorum risklerden ama gerçekler bunlar yani bunda bu kadar tepki gösterip reddedecek bir şey yok. Bu son açıklama olsun. Herkesin aklı var kendince doğru bulduğuna inanır.Son kez bu konuya cevap veriyorum.
Konu DOGUM SEKLI degil.
Tup bebek ile hamile kaliyorsun sonrasindaki her asamaya riskli denmesine katilmiyorum.tup bebekte anomali cok olur demek,tup bebek riskli hamilelik olarak son bulur demek herkes icin gecerli degil ,dogru degil .
Dun dedinki tup bebekte anomali daha fazla olurmus ,ben de buna katilmadim ,sezeryan desin katilmadim ,sen fikrini soyledin ben fikrimi soyledim .
Anomali orani yuksek oldugunu soylediginde hepimizin icine ates dusuruyorsun ,ikili test yaptirana kadar ozmn yuregimiz agzimizda bekleyelim .
Hayırlı olsun allah saglicakla kuvagimiza almayi da nasip etsinGeldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Canım bu herkeste aynı değil seninki zaten riskli gebelik tüp bebekle alakası yok düşük tehliken olduğu için devam ediyorsun ilaçlara normal yolla hamile olsaydın da düşük tehlikesi olunca bu ilaçları kullanacaktın..Şimdi herkes inanmak istediğine inanır anlamak istediği gibi anlar herşeyi dimi.Burda kimse kimsenin canını sıkmak üzmek kırmak için birşey yazmıyor ben başka bir arkadaşla testlerle ilgili konuşurken doktorun bahsettiği riskleri söyledim ve bu riskleri herkes bilir yani ben doktor demeden de biliyordum.Tüp bebek riskli olmasa okdr iğneyi ilacı neden içiyoruz başından beri normalle aynı mı değil ? Kaldı ki normal hamilelikte bile risk varken. Bende isterdim risksiz olsun lay lay lom geçsin değil mi! Herkes farklıdır doktor bana olasılıklardan bahsetti ki doktorum çok iyi bir doktordur kendi tüp bebek doktorumunda tanıdığı tavsiye ettiği bir isimdir ve benimde yıllar önceki doktorum doktordan iyi kimse bilemez.Normal doğum yapmak isteyenler hemen doğuma takılıyor adam bana normal yapamazsın demedi diyorum genelde 38.haftalrda alıyoruz dedi riske atmıyoruz dedi bu lafta kötü olan ne var. Eski sayfalara girin bakın aynı konular konuşulmuş ve kimse böyle karşı çıkmamış nasıl yapsak diye fikir almışlar. Zaten şuan doğumu konuşmak için erken. Konu nerden nereye geldi . Herkes hassas zaten doktoru suçlamanın bilmeden tanımadan yargılamak ne kdr doğru ki kötü birşey yok gerçekler bunlar. Herkes istediği gibi anlar istediği doktorla devam eder vs. Bu konu kapansın herkes dilediği gibi hamilelik yaşasın.Zaten stresli günlerden geçiyoruz.Herkez inanmak istediği görüşe inansın saygı duysun.Hepimiz aynı geminin yolcularıyız unutmayın.
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahHayırlı olsun allah saglicakla kuvagimiza almayi da nasip etsin
Yok canum ben kontrole gittiğimde atarım demiştim ona ama nasip bugün gösterdi işte
Amin inşallah çok teşekkür ederimGözün aydınsağlıcakla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim Tutmadı Çin takvimi bende benim erkek görünüyordu çin takvimindecanm gozun aydinhadi anlat hemen ramzi çin takvimi tuttu mu sende
Canım biliyorum normalde de tehlike olunca kullanıyorsun bu ilaçları ben onu kastetmedim transferden sonra hepimizin kullandığı ilaçlardan bir sürü hapımız vardı onlardan bağışıklık baskılayıcı serumlardan falan bahsettim normal hamileliklerde kullanılmayan ilaçlar dediklerim neyse konu harbiden çok uzadı kapansınCanım bu herkeste aynı değil seninki zaten riskli gebelik tüp bebekle alakası yok düşük tehliken olduğu için devam ediyorsun ilaçlara normal yolla hamile olsaydın da düşük tehlikesi olunca bu ilaçları kullanacaktın..
Örnek kendimden vereyim ben son iki haftadır sadece folik asit kullanıyorum çünkü herhangi bir tehlike yok normal hayatıma döndüm evimi süpürüyorum yemek çamaşır bulaşık hepsini kendim yapıyorum artık..
Arkadaşlarda bundan bahsediyor tüp bebek riskli gebelik diye adlandirmak çok yanlış bende katılıyorum. Ve lütfen bukonuyu kapatalım iyi şeylerden bahsedelim senin zaten stres yapmaman lazım bebise iyi bak sıkma tatlı canini
Kontrolün ne zaman acaba bu sefer belli olacakmı cinsiyeti merak etmiyormusun ben bebişlerimi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?