2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benmde öle ne ailesini getirir nede beni aileme gönderip korkusundan normalde memlekete gidecektik bu ay o kdr gidelim dememe ragmen gitmedi annesinide 6 7 aydır görmüyor yani
Aslında eşlerin böyle düşünceli olması lazım sadece kendini düşünen eşleri okudukça sinir oluyorum.. Bugün eşim beyaz çorabım yok diye sitem etti bir şeyde demedi sayıp durdum ona normalde olsa tartisirdik ama hormonlardan dolayı sinir olduğunu anlıyor gülüp geçiyor...

Evet evet hatta benim bir akrabam evde doğum yaparken çok kanamadan dolayı vefat etti küçücük bebek öksüz kaldi

Iyi aksamlar kizlar? Ben hala doktor bulup doguma buraya gidebilecegim diyebilecegim bi hasthane bulamadim ya bastan beri dusuk tehlikem vardi farkli doktorlar gittim memnun kalamadim. istanbul Avrupa yakasinda tavsiye edebileceginiz doktor ve hastahane var mi?

Hangi semtlere gidebilirsin?

Canım niye atarlardır sakin ol tüp bebek kolay bi olay değil İnan ikiz gebelikte zaten erken alınır bebekler Hem ikiz bebek hem tüp bebek hiç bi doktor o riski göze almaz İnan Sende alma derim.

Canım niye atarlardır sakin ol tüp bebek kolay bi olay değil İnan ikiz gebelikte zaten erken alınır bebekler Hem ikiz bebek hem tüp bebek hiç bi doktor o riski göze almaz İnan Sende alma derim.
Tuo bebegin kolay olmadigini cok iyi biliyorum 7 yil ugrastim ,5.denememde basariya ulastim ,normal olsun sezeryan olsun hic farketmez benim icin ama bu sayfalar yillarca birileri tarafindan okunacak ,oyuzden dogru bilgilendirmeler yapmaliyiz dimi
Her doktor, tup bebek dogumunu sezeryan ile yapar dogru mu sizce?sadece bunun cevabini duzgun verin ,insanlari yanlis yonlendirmeyin.

Haha aynen bizde normalde en ufak şeyden tartısırdık tepki veriyordu cünkü smdi biraz daha susuyor sanki baktı ben manyaklastım ben bide evleneli 9 aylık evliyim

Ben genelleme yaptım sen sakin ol önce sıkıntı yapma her doktor farklı tabi ama genel önlem Budur demek istedim ve ben ebeyim çok çok nadir durumlarda normal doğum yaptırdık açılması tam olanları o yüzden öyle dedim araştırma hastaneleri bile risk almıyordu sistem değiştiyse bilemem

Haha aynen bizde normalde en ufak şeyden tartısırdık tepki veriyordu cünkü smdi biraz daha susuyor sanki baktı ben manyaklastım ben bide evleneli 9 aylık evliyim
Daha yeni evli siniz maşallah eşiniz çabuk alismis bizim 10. Sene ikinci hamilelik anca anladi

Daha yeni evli siniz maşallah eşiniz çabuk alismis bizim 10. Sene ikinci hamilelik anca anladi
Ya normalde ben. Ağlayan biri değilim cenaze dısında ağlamazdım ama tartıstıgımızda cok sinirlenip ağladığımı durduk yerde ağladığımı görünce anladı heralde 3 sene görüştük o kdr tartısmalarımız oldu öle ağladığımı görmemiştir hiç yinede tam anlamıyla anlamıyor ama 2.ye anca tam oturur heralde bide benm hamilelik de bulantı dısında gayet enerjik geciyo ayrıca ilk defa bu kdr uzun süre evde kaldım o yüzden rahat yani yemek filan konusunda

Sakin ol sikinti yapma derken ,dalga gecer gibi once konusmalarimiza dikkat edelim ,saygisizca konusmayalim.
Sanirim bilgilerinizi tazeleme vakti gelmis ,proflar bile dogum sekline tamamen gebelik sürecinde yaşanan koşullara göre karar verilmeli diyor ,insanlari dogru bilgilendirin.

Yok canım bendede ama tahlilde cıkıyo kurtulamadım bir türlü sarı akıntı var
Benim progestandan kaynaklı galiba geçti sanki. Takip et canım inşAllah enfeksiyon değildir. Ben takip ettiğim uygulamada okumuştum elikada. Bu haftalarda enfeksiyona çok yatkın oluyor vücudumuz. Hormonlardan kaynaklı idrar uzun süre barsaklarda kaldığı için

Tamam canım sen bilgilendirmeye devam et yaşadıktan sonra anlarsın beni Sen in benim bilgimi yargılama hakkın yok sert konuştuğun için ve stres olmaman için öyle dedim art niyet yok. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım önemli olan bu bence Hatice değil netice önemli

Hangi semte yakınsın canım?

Kızlar sizde de yağlanma var mi normalde cildim kurudur benim yağlandi saçlarim yağlandi paril paril parliyor valla

Bas agrisi cekenler kervanına selamlar benden ..bu nedir nasil biseydir iki gundur basim agriyor..bulanmayan midem bulaniyor..strese bagladim acaba evde.tikandik kaldik ondanmi ama yok bu degisik bisi

Hadi ya canım inşAllah bu bebeğini sağ Salim alırsın kucağına şimdikide kendiliğinden o zaman dimi .Doktorlar bi açıklama yapabildimi peki bu kayıplarla ilgili
Amin canim hicbir sebebi yok bütün testler yapıldı enson tup bebek sen kendiliginden hamile kalma dediler ve o denendi insallah bie sıkıntı çıkmaz ve kucagima alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…