2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba, yanıtın icin tesekkur ederim arkadasim, biraz icimi rahatlattin, yarin da doktora gidicem bakalim ne diyecek

Merhaba, yanıtın icin tesekkur ederim arkadasim, biraz icimi rahatlattin, yarin da doktora gidicem bakalim ne diyecek
Birara keton diyeti yapmıştım keton test çubukları var idrarda ölçüyodum ordan kaldı biraz aklımda bişiyler.

İnşallah canım Betahcg kaç senin?yarın haberlerini bekliyorum benim dün görünmedi

Kızlar doktora soramıyorum da doktor cinsel ilişkiyi yasakladı acaba ne zararı var merak ettim İnternette araştırdığımda tek başına bi sebebiyet vermez diyor sizin doktorlarınızdan bunun sebebini söyleyen var mı

Genelde 3.trimestirde yasaklar gebeliğin ve rahim ağzının riskli oldyğu durumlarda.bu kadar erken yasaklıyorsa enfeksiyondan çekiniyor olabilir ama doktoruba mutlaka sormalısın bunlar utanılacak şeyler değil.

Genelde 3.trimestirde yasaklar gebeliğin ve rahim ağzının riskli oldyğu durumlarda.bu kadar erken yasaklıyorsa enfeksiyondan çekiniyor olabilir ama doktoruba mutlaka sormalısın bunlar utanılacak şeyler değil.
Ben utanıyorum bilemedim

Kuzum bize de yasakladı ilk haftalar riskli çok ayakta durma kendini çok yorma şeklinde yasaklara ekledi.. tutunma aşamaları diye sanıırm

Merhaba ben de bu sabah araniza katilacagimi ogrendim. Yani insallah her sey saglikla giderse su an pek bir belirtim yok ama ara ara regl sancisi gibi agrilar cekiyorum. Regl geliyor diye korkuyorum. Sizde de bu agri var mi? Hafifletmek icin ne yapabilirim?

Bende de oluyor günde 3-4 defa giriyor sancı en fazla 5 dk suruyor geciyor. Sanirim normal ama sali günü ilk doktor ziyaretimde bunu sorucam :) Hayirlisi olsun tebrik ederim saglikla kucaginiza alin bebeginizi :)

Bende de oluyor günde 3-4 defa giriyor sancı en fazla 5 dk suruyor geciyor. Sanirim normal ama sali günü ilk doktor ziyaretimde bunu sorucam :) Hayirlisi olsun tebrik ederim saglikla kucaginiza alin bebeginizi :)
Benimkiler bugun artti. Ara ara geciyor dediginiz gibi ama hic tamamen bitmiyor. Cok huzursuz edici.
Iyi dilekleriniz icin de tesekkurler. Hepimize saglikli, hayirli evlat nasip olsun.

Herkes kucağına sağ salim alır inşallah bebeğini bende geçen Perşembe günü test yaparak öğrendim. Cumartesi doktora gittim 5 hafta 2 günlük olmuş. İlk olacak benimde :) ve bu konularda hiç bilgim yok
Merhabalar acaba son adet tarihinizi ogrenebilirmiyim bende testle öğrendim henüz doktora gitmedim

Merhabalar hanımlar sanırım Allah izin verirse bende 2020 Ekim annesi olacgaim üçüncü çocuğum bana çok sürpriz oldu kazaya kurban gittim çünkü 3.5 ve 1.5 yaşında kizlaeim var kara kara dusunuyorum ama allahdan gelen başımın tacıdır sağlıkla hepimiz kucağımıza alalim insalj

Merhaba ben de ekim annesi olucam inşallah 27 ocakta öğrendim 29.16 çıktı hcgm
Doktor beni çok korkuttu 36 saat sonra tekrar yaptırdım 46.56 çıktı
2 gün sonra tekrar yaptırdım 174 çıktı umarım sağlıklıdır ctesi kese için bakıcaz dedi nasıl beklenir çok heyecanlıyım ilk bebeğim olacak inşallah

Ben de 26 ocakta idrar testinde gordüm 27 ocakta beta hcg 16,64 tü. 2 şer gun arayla kan verdim 52,94 ve 141,8 cikti. 1 hafta sonra tekrar yaptirdim gecen cuma gunuydu 1685 olmus :) sizinle asagi yukari ayni gunlerimiz sanirim benim de ilk 2 sene ugrastik sali gunu insallah keseyi gormeye gidicez. Cok erken ogrenmissiniz siz de benim gibi cok zor oldu beklemek :)

Regl tarihinden önce mi öğrendin 27 ocakta canım

İnşallah görürsünüz çok heyecanlı bir bekleyiş adetim bir gün gecikti aslında olması gerekenin gecesinde yaptım bazen diyorum keşke erken öğrenmeseydim çünkü beklemek baya zor ctesiye kadar inşallah benim de sizin gibi artar :) Haberinizi dört gözle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…